- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- family issues
zdrasti teen4eta! mn me kefi tova forum4e, nau4ih mnogo istini za jivota no ne6o me uzada4ava
mama mnogo 4esto mi tegli u6i4kite i me po6lqpva ..a az ve4e sym na 25 i imam suprug. mnoo e skonfuzno kogato ve4erqme i kogato razleq ne6to tq da doide i mi drupne u6enceto i da me prati v ugulavie kakvo mislite po vuprosa?
normalno li e?
Чесно да ти кажа мисля че се базикаш ,но не мога да съм сигурнаАко това е истина наистина е кофти ситуация , защото ти вече си голяма , а и мъж имаш и тя няма кой знае какво голяма право да те шляпва . Мен само като малка са ме удряли няколко пъти и това сега с теб ми е малко странно . Може да го прави на майтап. По-добре си поговори с нея и я помоли да спре ,защото това не ти е приятно , а все пак не си на 10 . Случва се на всеки да разлее чаша , дори и на майка ти , не мисля че така трябва да се държи с теб
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
E,dobre,de,ti za6to i se dava6? Kat te hvane za uhoto,hvani i rakata i q premesti ot tam.
Хах тва според мен темата е супер ебавка нереално ми се струва да си на 25 да имаш събруг и майка ти да те припалва ...![]()
![]()
Не знам дали имаш СУПРУГ... Ама що не си намериш друга работа освен да се ебаваш с хората...
п.с Предай на майка ти да не те удря толкова по главата... Явно ти се отразява...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от rosskata
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
a maika ti pampersite smenqva li ti,i biberon ti dava predi da zaspi6 i prikazki za leka no6t ti 4ete nali![]()
![]()
Прави същото, като нея.![]()
![]()
![]()