.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: podaruk

the devil
    Guest

podaruk

Daite nqkakva ideq za podaruk za momi4e za 1 godina ot na4aloto na vruzkata! [-o<

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Moje da i podari6 nqkoe ogromno pliu6eno me4ence malko e izturkano, no na men li4no mi haresva \/ A ako ne 6tadi6 kinti moje da i kupi6 nqkakvo srebro... kolie, gruvna ili prusten :P ne6to koeto 6te i haresa zavisi ot vkusa na momi4eto vse pak..

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Guest
    И аз бих се изкефила страшно много на голямо плюшено мече! Маи това е наи-добрия вариянт!

Guest
    И аз лично бих се изкефила страшно мноого на едно голямоооо плюшено мече!

Повече от фен
    големият плюшен розов заек от tally wejl ами аз мисля че подаръка трябва да е практичен.в никакъв случай някой сувенир,който да събира прах.зависи от какво има нужда твоето момиче.зависи и от вкуса.може да е бижу или парфюм.задължително обаче излез с някоя нейна дружка или поне друго момиче като избираш подаръка.обезателно обаче освен същинския подарък купи цветя.даже може да отделиш повечко пари от общата сума и да купиш по-голям букет.лично на мен повече ми харесват повечко цветя без разни целуфани просто прикрепени едно за друго с лентичка отколкото 3 китки и всичко друго панделки и т.н.както прецениш.или пък може да организираш романтична вечерия,ароматни свещи,интересно ястие,розови листенца по леглото,вана и какво ли не...да знаеш обаче че и в такъв случай няма да минеш без цветето

П.С. плюшените играчки са практични подаръци,защото може да ги гушкаш и създават уют и топлина в стаята

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
    Moje da i podari6 nqkoe ogromno pliu6eno me4ence malko e izturkano, no na men li4no mi haresva \/ A ako ne 6tadi6 kinti moje da i kupi6 nqkakvo srebro... kolie, gruvna ili prusten :P ne6to koeto 6te i haresa zavisi ot vkusa na momi4eto vse pak..

оооо,това е най-сладурският подарък според мен
    добра идея е, подкрепям я
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    spored men trqbva da i vzeme6 nqkakvo biju (ama da ne e nqkakva tenekiika). za edna godina trqbva da znae6 kakvi bijuta haresva. Uspeh

Голям фен
    A i chestito za godishninata \/

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    И аз съм за идеята с голямото плюшено мече

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Точно така!!! =D> И аз мисля същото!

Приятелката ми подари на гаджето си за 3тата годижнина златна зодйка е даде 40 лв ама той мн се зарадва
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

i az sum na tova mnenie
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    аз много бих се зарадвала на някое огромно плюшено мече
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    m az obojavam plu6eni igra4ki..plu6eno me4e...super e..i roza..bqla..zadaljitelno..mnogo 6te e gotino i 99 rozi..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

NaDeTy`bE
    Guest

:}

ами зависи ако имаш повече кинти едно плюшено мече едно колие или гривна на вратлето му и роза в ръчичката =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си