.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}

Sre6ta sled razdqla!?!?

Sled sedmica 6te se sre6tna s bif6eto mi gadje na negoviq koncert.Razdeleni sme ot okolo 2-3 meseca i sega sme prosto priqteli... Po edno vreme trugnahme da se zdobrqvame, no prosto si ostanahme priqteli... Ne sme se vijdali prez tiq meseci nito vednuj i sega 6te se sre6tnem 4udq se kakvo 6te stane i primerno kakvo moga da napravq ta da mu prevleka vnimanieto otnovo .... bih iskala da se zdobrim pak...?!?

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    в смисъл искаш пак да тръгнете ли?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    da tova iskam.. pak da trugnem... da iska pak da bude s men .... no dali da go svalqm ili da se pravq 4e ne mi puka neznam... za6toto obstoqtelstvata pri nas sa neznam kak da gi obqsnq

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Draj se normalno estestveno ako ima povod mu pravi6 komplimenti i taka
    Toi ako iska ne6to 6te go pokaje aide i uspeh
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар/широчина/.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Ако мислиш, че той още има чувства тогава има смисъл Та ако е така по-добре му покажи, че искаш отново да сте заедно. Няма нужда да се правиш на недостъпна и да го караш да тича след теб, това може да го отекчи И все пак ти си познаваш човека най-добре.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Vajnoto e, che znaesh kakvo iskash. Ostanaloto shte si prolichi na koncerta. Pretzeni mu mu dyrjanieto prez samata sreshta i togava reshi dali da deistvash ili ne. Moje i ti da ne go haresash. 2-3 mesetza bez da se vidite edin pyt sled razdqla, a uj ste priqteli, e mnogo vreme.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Просто се дръж естествено, той, ако има желание, ще ти покаже, че иска да сте заедно отново. Можеш да се облечеш по-различно, да промениш малко външния си вид и т.н. .
    Успех!

П.С: Между другото, не мислиш ли, че е е безмислено да опитваш пак? Нали сте пробвали и преди и не се е получило?
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    Ami ne sme probvali... prosto si mislihme i dvamata dali da ne se suberem pak no re6ihme za sega da ne go pravim... Poprincip moje i da e bezsmisleno no vse o6te go obi4am i bih iskala da probvam ako ima takava vuzmojnost...

дръж се естествено той ако иска да се сдобрите ще проличи но ако не обръща внимание не се мъчи
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си