- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчета
Моля ви момчета кажете ми едно нещо.Когато се запознаете с едно ДЕБЕЛО момиче какво ви минава през ума?Бихте ли тръгнали с такова момиче?Има ли шанс с момчетата?![]()
Само "дебело" трудно би описало момиче...
Не е много трудно защото всички момчета бягат от такива момичета нали?
не
всеки има различен вкус![]()
е,няма да лъжа,че повечето момчета си падат по добре изваени форми на тялото, но има и момчета, които харесват по-пълничките, та да има какво да пипнатвъпрос на вкус, мила
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И според мен е такаПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
едно е пълен друго е дебел.а пък едно момче дето само нагъва сандвичи пуснало шкимбе и с косми подмишниците не може да очаква много от момичето като изваяно тяло.не знам за момчета,но аз не бих харесала дебело момче-все пак като сме заедно трябва и физически да ме привличаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
а дебелите да отслабват.много се дразна като видя една дебела(няма да казвам коя) и само нагъва някви фафлички и кашкавалки и после много съм дебела.ама аз не ви говоря за закръглена а за ДЕБЕЛА.просто такива хора не знам как се уважават и се примиряват с положението.не говоря за болестни състояния
Зависи колко е дебела, колко има у главата и ква е отвътре...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Дебелите момичета означават няколко неща:
-болестно състояние - което се изключва в темата
-безволеви човек - потенциален ГОЛЯМ проблем във връзката
-болен или предстоящо болен човек - имам предвид нездрав, защото просто тялото е създадено за друго тегло и всяко наднормено тегло води до проблеми в здравето
-човек който се уморява непрекъснато - следователно и в секса е така
-човек който мисли през повечето време как да си угоди, вместо за други по-интересни неща
-когато се яде непрекъснато, умствените възможности са по-малки - нямам предвид че са по-глупави, а че сами се ограничават (научно и опитно доказано - всеки може да опита)
-тялото естествено, че за повечето хора е непривлекателно, но пък наистина може и някои хора да харесват такива тела
И в края на крайщата за да има пълноценна връзка трябва да има и физическо привличане, не забравяйте.
Така че проблемът ти не е че си дебела и че няма да те харесат момчетата, а е много по-добре да отслабнеш първо за себе си, да се уважаваш, да станеш нов човек и да не преследваш непрекъснато желанието си за хапване. ТОГАВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ТЕ ХАРЕСВАТ МОМЧЕТАТА!!!
С най-добри чувства!
![]()
само дебело ..това нищо не значи ...външния вид не винаги е от значение . Поне за мен не е , защото по вероятно е да изляза с пълно момиче с което бих могъл да си говоря от колкото с някоя русокоска кадето и името не може да си напише пражилно :PP :P
Ми винаги първо гледаме външния видПък после каква е по характер. Ама рядко след като видим че е дебела и грозна тръгваме да я опознаваме .
За мен нз. Не ми пука с кого говоря. Много мряза когато някакви дебели момичета от рода на 110-120 кг. да се правят на какви ли не."Оная по дебела от мене, Пфу, за каква се мисли пък тая" просто ми иде да им тегля 1 майна та да не знаят къде се намират след това.....
Miiiiiii...........................az li4no haresvam po slabite macki no ima i sladki debelanki.Li4no az bih tragnal s nqkoe debelo momi4e ako me vpe4atli adski mnogo .To ne zavisi samo kakav si po van6nos ami i ot vatre,po harakter,kak se darji6 s ostanalite i t.n Ima nqkoi debelanki koito se smqtat za SUPER krasivi i po toq na4in te nqkak si povdigat samo4uvstvieto
Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ще си отговори6 на този въпрос като види6 едно дебело мом4е какво си мисли6 ти за него и би ли тръгнала с него ако е така зна4и и на мом4етата не им пука пак и зависи от мом4ето
Az ne!
In dreams there are no rules...