.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: gaje i priqtelka

sfdagdfgfd
    Guest

gaje i priqtelka

zdraveite, ami nz i az za6to pi6a moje bi iskam savet no nqmam ideq kak 6te mi pomognte... ta problema e sledniq: edna ot nai blizkite mi priqtelki hoi s edno mom4e pove4e ot polovin godina... toi mn q obi4a pak i tq nego no ne 4ak tolkova, ta az haresvam tova mom4e o6te predi tq da se zapoznae s nego, i sq use6taneto stava vse po silno i po silno! i toi me haresva use6tam go no nz kakvo dapravq... ne iskam da q gubq kato priqtelka i nego kato priqtel 6oto sme mn blizki... no tfa me qde ot vatre... e tova e ako nqkoi moje neka pomaga

Голям фен
    primiri se..tq ti e priqtelka..ne q precakvai..zagubila si..go..tq e s nego..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    дори случайно да скъсат поради някаква причина не го зарибявай

neshtata sa gadni no po dobre ne zaebavai priqtelkata si nai veche ako q cenish mnogo zashtoto ima momcheta pod put i nad put shte si namerish nqkoi no istinski priqtel se namira trudno
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    По-добре го остави!Постави се на нейно място-ако тя ти отнеме твойто момче!Няма да се чувсваш добре нали???

Повече от фен
    ne predavavai priqtelakata si zaradi mom4e
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си