Здравейте, реших да пиша тук и да поискам съвет, защото имам чувството, че съм в някой тъп виц, ама от най-тъпите! Значи историята на кратко: Преди година и половина се влюбих много силно в едно момиче от мойто училище! Никога досега не бях се влюбвал така!!! Запознах се с нея и отначало си личеше, че и тя може би ме харесва, по държанието и с мен и т.н. Но с нея нищо не стана! Може би аз съм виновен, заради глупавото и страхливо държание, но не можахме да се съберем! Цяла година се опитвах да направя каквото мога, но не стана! Като ли че и двамата само се измъчвахме! По едно време тя си хвана гадже и аз осъзнах, че вече няма надежда. Но с нея си останахме добри приятели - всеки ден се виждаме, говорим си за най-различни неща, обсъждаме това и онова! Тя е с гаджето си вече пет месеца. Колкото и да я възприемам като приятелка все ми става гадно като ги виждам заедно с гаджето и! Рехиш и аз да потърся друго момиче за да "ми мине"! Има едно момиче, от училище, за което чух, че ме харесвала! И на мене ми е симпатична и то доста, така че реших да пробвам с нея. И нещата тръгнаха! Не сме още гаджета, но е почти готово! И аз започнах да хрътвам! И тук идва гадното - онова момиче, в което бях лудо влюбен(че и сега още ми е на сърцето) дойде при мен и ми каза, че много ме харесвала и била готова да скъса с гаджето и и да дойде при мен! Аз я питах защо тогава нещата не станаха още преди и тя ми вика, че нещо съм бил много странен и за тва! И вика, че не харесва гаджето си толкова, колкото мен и че къса с него до дни! И сега просто не знам какво да направя!!?! За това искам съвет! в главата ми се върти мисълтта "От двата стола на земята" и за това искам бързо да взема решение! Много благодарности на всички отговорили!