.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Обичам те ! И вечно ще те обичам..

Ето, минаха 2 месеца от нашата раздяла. Минаха 2 безкрайно мъчителни месеца, в които бях тъжен и затворен в себе си. Тези месеци ми се струваха цяла вечност без теб, време, през което осъзнах колко много те обичам. Едва ли някога ще се сетиш за мене, но само знай, че винаги ще те обичам, ще те обичам винаги, защото ти ме прави щастлива няколко месеца. Ти ме дари с твоята любов, ТИ ме дари с твоята загриженост, ТИ ме накара да се почувствам отново жив, ТИ ми вдъхна надежди, че живота не е толкова прост и еднообразен, ТИ ме караше да чакам с нетърпение да се видим..едва ли някога ще те забравя, защото ти беше моята любов..моята любов, която винаги ще остане в сърцето и мислите ми. Никога, никога няма да те забравя. Винаги ще те обичам. Сега си сигурно с друг, на друг даряваш любовта, която даряваше на мен, на друг показваш колко много го цениш, на друг даваш твоите нежни устни да ги целува..бъди щастлива, само това мога да ти пожелая. Дано един ден разбереш колко много съм те обичал, че не си била просто поредната за мен, ти беше ЕДИНСТВЕНАТА за мен. Няма вече момиче, което да ми харесва повече от теб. Ти беше специалана - с твоите умения, твоята любов и твоята красота (вътрешна и външа). Ти беше олицетворението за любов..ти ме караше да се чувствам щастлив, че те имам. Много те обичам...Обичкам те, знай го това, знай, че ще имаш винаго човек, който ще те обичка и ще бъде готов да направи всичко за теб. Липсваш ми..

Повече от фен
    bravp pi4,mnogo iskreno poslanie
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Прекрасно творение ...но за жалост е дело на несподелената любов след раздяла

Голям фен
    Град
    :)
    браво и от мен

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    =D>

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ей ей, я по весело! Пишеш така все едно някой в умрял. Спокойно, няма да си вечно в това състояние. Дори да мислиш, че никоя не може да я замести - лъжеш се. След време ще бъдеш с момиче, което ще обичаш много повече. Недей да мислиш, че без нея не можеш да си щастлив, ще ти е гадно още месец-два и ще започнеш да свикваш с мисълта и ще се отърсиш от спомените.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    евалата =D>
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Dobre e,jalko 4e e tvorenie na razdqla.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Фен
    Град
    Пазарджик
    =D> =D> =D> =D> =D>
    Любовта е по-силна от всичко

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Много е хубаво.Браво =D>

Guest
    Ще ми липсват моментите заедно, ще ми липсват твоите устни и твоята усмивка, твоята любов и твоята грижовност. Дано някой ден осъзнаеш, колко много съм те обичал и знай, че ще те обичам винаги и винаги ще има място за тебе в сърцето ми..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Прекрасно творение ...но за жалост е дело на несподелената любов след раздяла
    наистина мн кофти че любовта е била несподелена
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

ella
    Guest
    trogatelno e-radvai se pone za tova 4e si izpital i o6te izpitva6 tolkova silni i iskreni 4uvstva,za6toto ima i hora na koito tova ne im se e slu4ilo-ne sa poznali tazi magiq

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    nqmam dumi prosto...po4uvstah se mn gadno za6toto i az seg asam pred razdqla s moqta parva i edinstvena istinska lubov...bravo mn e hubavo i karsivo poslanieto ti...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Олее мн ме разчувства, пич знам какво ти е, ама не ти остава нищо др освен да вдигнеш глава и да продължиш напред ... Иначе браво мн хубаво си го написал

Am, kakvo da kaja...tova koeto si opisal...tvoite 4uvstva...nastruhnah dokato 4etqh.Razko6no e!!!Bih te posuvetvala da i izprati6 tova po skype po maila ili na sms, no i go prati zaduljitelno Neka go pro4ete, neka znae kakvo izpitva6 kum neq.Moje puk i da se razmekne i da vuzvurne 4uvstvata si.Nzm kakvo e imalo m/u vas, no si zaslujava da opita6.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

ATAKABG
    Guest
    хубаво е.
    но ми навява неприятни спомени

Супер фен
    Да хубаво е!ДАно си намериш момиче което да те обича искрено!

Голям фен
    =D>
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    sliven

...........

pi4 po spoko jivota ne e svar6il nito tova sa grobi6tata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си