.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: smu4ki

Guest

smu4ki

kak se pravi smu4kata?znam,4e e adski vuzbujda6ta no malko me e strah 6toto nz kak da q pravq a iskam da se predstavq dobre help
    a i o6te ne6to-osven po vrata kude na drugo mqsto moga da probvam?

На п@тката

I LOVE MY SEX

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    kadeto si iska moje da probva6 a kak se pravi li...xaxaax mi zasmukva6 edin u4astuk koja i 4aka6 da stane 4erveno... xaxaax

Re: smu4ki

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kak se pravi smu4kata?znam,4e e adski vuzbujda6ta no malko me e strah 6toto nz kak da q pravq a iskam da se predstavq dobre help
    a i o6te ne6to-osven po vrata kude na drugo mqsto moga da probvam?
    Пробвай на една педя под пъпа. Смучи, докато усетиш , че има нещо течно в устата ти. Чудесна смучка ще му направиш! После му кажи кой ти е дал тоя акъл, за да знае кого да почерпи.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

НиНкиН
    Guest

Re: smu4ki

Пробвай да направиш смучка на ануса, много е оригинално
    Не е бъзик, пробвай например да му направиш смучка някъде по тялото, там по гърдите, надоло около коремчето. И как се правят - хващаш и смучиш, ама недей да хапиш!

Abw smu4kiiiii...... detska mu rabota spomniam si kato biah 6 klas napravih na edna na zadnika ..........s kvi raboti se zanimavat horata

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    На п@тката
    хахаха nice

ами къде другаде..по гърдите,ръцете...на всякъде като се замисля.. . дали е възбуждащо..хаха мен мн мн не ме ..ноо тва е друга работа

Ако искаш да му направиш кефа засмучи му члена.Няма друга така смучка.Ако искаш после да му се дигне рейтинга и да се хвали пред аверите направи му 2-3 на местата с по-нежна кожа.Там ще му държат по-дълго време Прост пример .... някъде на гушката ... И се пак ... ако си преполовила 16 години ... хващай се за здравите "смучки"

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от p0RN0
    Ако искаш да му направиш кефа засмучи му члена.Няма друга така смучка.Ако искаш после да му се дигне рейтинга и да се хвали пред аверите направи му 2-3 на местата с по-нежна кожа.Там ще му държат по-дълго време Прост пример .... някъде на гушката ... И се пак ... ако си преполовила 16 години ... хващай се за здравите "смучки"
    да му се вдигне рейтинга...хах!аз имах на гушата не по мое желание...просто в процес на натискане и хоп смучка хареса ми и не исках да и казвам да спира...после ме подиграваха...Викаха ми Дани Смучката за около 1 седмица...никакъв рейтинг
    маа фака

Фен
    Град
    Iowa
    смучка се прави като не смучеш

smu4e6 qko dokato stane 4erveno
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си