Zdr vsi4ki iskam da vi pomolq za pomo6t situaiqta e slednata zna4i haresah si edno mom4e i taka da se kaje hodehme oba4e edna moq pr e hodila s nego i o6te si go obi4ka6e i mi go kaza no mi kaza i 4e mi go predostavq i 4e tq ne iska da strada poe4e i 4e s nego sa ve4e samo pr oba4e v4era vliza v 4ata i az i vikam raazbrah 4e si bila v X i tq otkade i az mi vlizala si ot negoviq komp v mirc i tq mi da bqh i az kfo praihte i tq znam 4e 6te ti stane gadno ma az sym s nego i az nali i vikam mi ok i tq tva be6e golqm 6ans za men i az dobre e ok i po4na da mi pra6ta nekfi {} i takiva !
A otvatre mi vre6e i mi kipe6e naprao ne ozdarjam i o6te umiram ot qd ne sym 4ak tolkova privarzana kym nego ma kato znam 4e v tozi mig tq e s nego otka4am vinagi sym ostavala dr da pe4elqt i sym si kazvala 6tom s neq 6te e po 6testliv aide no sga ne mi se iska da ostavq ne6tata taka i znam 4e 6te mi e mnogo lesno da i otmastq za6toto samo da poiskam toi 6te me {P} a moje i ne6tu poe4e !!!
Vaprosa mi e da i otmastq li ili da si ostanem pr ?
Molq vi kajete mi kfo da praa neinata postypka e bila mn gadna daje e kazala ne edna ob6te pr 4e 6te se bori za nego a na mene mi e kazala 4e mi go otstypva pravila go e za6toto zn 4e ako sym znaela namareniqta i nqma6e sega tq da e s nego
molq pomognete mi