.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Сънувах я :(

Значи сигурно си спомняте темата "Още мисля за нея". Е преди малко станах, че следм алко съм на училище и реших да драсна за да видя кво мислите вие. Сънувах я, че ми пише в ирс и иска да се видим. И се сърди като не й отговарях, щот имах работа, a и btw пращаше ми целувки..кво мислите, тва да не би да е най силното ми желание, защото я сънувах..

Re: Сънувах я :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи сигурно си спомняте темата "Още мисля за нея". Е преди малко станах, че следм алко съм на училище и реших да драсна за да видя кво мислите вие. Сънувах я, че ми пише в ирс и иска да се видим. И се сърди като не й отговарях, щот имах работа, a и btw пращаше ми целувки..кво мислите, тва да не би да е най силното ми желание, защото я сънувах..
    и какво като си я сънувал ??? твоя пост ми се струва като надежда че тоя сън ще се сбъдне . Според сънуваш такива неща защото я харесваш и искаш да сте заедно ... и аз бях така ма се опрайх

Голям фен
    Град
    :)
    мисля, че я обичаш и това те кара да мислиш за нея. В теб се тай надеждата това наистина да стане

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Да!Сънят ти е плод на желанията ти

Еми и аз сънувам Брад Пит, ама...Не, ся сериозно...Ами пич, сънувал си я щото според мен си влюбен в нея.И все още не можеш да се отърсиш от спомена за нея.Нормални реакции...

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    а, споко , на мен да сънувам момчето, което обичам ми се случва през 2-3 вечери ...
    нормално е щом си заспал с мисълта за нея и мислиш само за нея да я сънуваш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от HeCu®
    Еми и аз сънувам Брад Пит, ама...Не, ся сериозно...Ами пич, сънувал си я щото според мен си влюбен в нея.И все още не можеш да се отърсиш от спомена за нея.Нормални реакции...
    =D> =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си