- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- celuva se stranno
dosega sum se celuvala s 6-7 mom4eta, no sus sega6niq mi priqtel e malko po-razli4no.adski vuzbujda6to e, no nz kak da mu otvurna.dvijeniqta na ezika mu sa malko po-vurlelivi nqkak si kato centrofuga ako me razbirateda kakvo da pravq 6toto taka se 4uvstvam neudobno>mn me kefi i iskam i az da se nau4a da se celuvam taka
da oblizvam negoviq ezik 6te stane li?znam 4e zvu4i glupavo no nz kak da se durja
mi ela az 6e te nau4ahuu de kak misli6 4e 6te ti pomogneme? ako iska6 nekoq druga tehnika popro4eti v site-a tam ima6e nekade, a da se nau4i6 da se celuva6 kato nego kato peralnq stava s praktika, ako iska6 oba4e i ti da go iznenada6 pro4eti nekoq tehnika ili mu zasmu4i ezika
ako moje6 de, spoko purvite nqkolko puti ako ne uspee6 ne se otkazvai, posle 6te svikne6, i se pak ako iska6 moga da te nau4a na nekoi ne6ta
![]()
az iskaam,ama sum ot plovdiv![]()
Лапни един врял картоф и много бързо ще се научиш!Първоначално написано от Анонимко
![]()
С времето ще се нагодите един към друг. Стига с тия простотии... техники, ала бала!
Така е.Първоначално написано от Alex4enceto
И все пак,един полезен съвет: Като си вкараш езика в устата му, пробвай с него да изпишеш азбуката. Има ефект!
дам... ако искаш и текста на любима песничка или стихотворение изпиши![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
o boje ot texniki 4ak na trenirovki...ABE XORA TVA DA NE VI E NQKAV SPORT WE...vie mislite li...emi kvo da ti kaja pitai go toi da te nau4i...a pak ako ne6te zna4i e palen bokluk
Аха, някои неща не ги мога, но мисленето ми се удава.Първоначално написано от j0r0_fear
Всъщност, какво искаше да кажеш с постинга си?
iskax da kaja 4e ne e taka...a pak ako ima6 problem pi6i PMПървоначално написано от Luciferian
Ако имам проблем, едва ли ти си човека, който ще ми го разреши, затова не виждам смисъл да ти пиша PM.
Хората искат съвет, аз отговарям. За да напиша нещо, значи е изпитано. Личен опит. Вярвай ми, не е малък...
Поредната глупава тема.......незнам кво си мислите-вие 14 годишните ама преглеждам форума чат-пат и направо немога да повярвам какви теми има-"Как да се науча да се целувам" или "как да права свирка" или "кое движение в кръста ще му достави удоволствие".....Абе аре стига глупости,много е лесно да питаш някакви въпроси и да чакаш отговори.......размърдайте си малко мозаците и се замислете че тези теми са апсолютно ненужни /визирам тази например/.Примерно ако ти кажа че според момичетата се целувам добре ти ще искаш ли да се целуваш като мене............кво да ти кажа ако отговора е ДА ще ти кажа да пораснеш още малко и пак да пускаш теми ама ако може с друго заглавие!
Лек ден.
Първоначално написано от Анонимко
Тиго набием у гъзо
марш бе човека е напълно правПървоначално написано от Анонимко
Абе ти добре ще ми го набиеш у гъзо ама се 4уда ти ли беше оня де пусна миналата седмица темата "На 14 съм и оная ми работа е 11 сантиметра-Това нормално ли е"........ако си бил ти нема от какво да се плаша.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Лек ден.
s vremeto moje i dvamata da promenite edin drug na4ina si na celuvane kakto stasna s men... predi celuvah super zasmukva6to a sega dori ne go moga ve4e...
v edna 4asa s voda sloji edno kub4e led navedi se nad 4a6ata i go goni s ezik
strani4ki efekti:leko podut i posinql ot stud ezik
ili trenirai s blizalka
The pain is temporary!
какво съвпадение и азПървоначално написано от klj
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
xaxaxaxaa =D>Първоначално написано от Luciferian
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
пъхаш и въртиш, кфото прави и той
не е голяма философия![]()
Първоначално написано от Luciferian
Trqbva da go probvam i az!![]()