.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kolko vreme

Guest

kolko vreme

kolko vreme hodite s edin 4ovek predi da mu pusnete g/d?
    i drugiq mi vupros e kato bqhte devstveni kakvo opitahte purvo-sex ili svirka?i moje li nqkoi da opi6e kak to4no se pravi svirka i zasmukvaneto>?pls

НиНкиН
    Guest
    Мии около месец, може би. Зависи от човека, когато усетя, че съм готова, а и когато започна да изпитвам по-дълбоки чувства от просто харесване, и виждам, че получавам същото от ответната страна.
    Еми за 1 пък секс, после свирка.
    Техники на засмукване... еми най-различни има... Можеш да смучеш само главичката, можеш целия да го смучеш, можеш да смучеш на върха на главичката само. Както ти падне... прояви въображение

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от НиНкиН
    Мии около месец, може би. Зависи от човека, когато усетя, че съм готова, а и когато започна да изпитвам по-дълбоки чувства от просто харесване, и виждам, че получавам същото от ответната страна.
    Еми за 1 пък секс, после свирка.
    Техники на засмукване... еми най-различни има... Можеш да смучеш само главичката, можеш целия да го смучеш, можеш да смучеш на върха на главичката само. Както ти падне... прояви въображение
    saglasna sam
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    първо правих свирки и то доста време и след тва секс

Тва е тема само за момичета, така ли да разбирам ?

Цитирай Първоначално написано от p0RN0
    Тва е тема само за момичета, така ли да разбирам ?
    Защо да е за момичета... че може момчето нарочно да не пуска на момичето само и само да я изкуши повече... дълбоки е мъжкото съзнание ей !

Голям фен
    I na parviq den bih go napravila samo da sym sigurna che go iskam .. vremeto nqma znachenie pone za men .. a az ne sym pravila svirki..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами 1во свирки после секс ..аа обикновенно пускам когато го почуствам ..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    Sofia
    ami ne moga da kaja za obiknovenno, za6toto sam bila samo s edno mom4e i o6te sam. Ina4e dokato mu pusna minaha pove4e ot 2 meseca(koeto mai ne e mnogo kato vzemem fakta, 4e bqh devstvena) a ina4e predi tova sme paravili mnogo o6te raboti i godina predi da pravq seks sam pravila fenska lubov na drugi 2 mom4eta. Ta ob6to vzeto ne sam barzala kam sa6tinskiq smisal na dumata seks.

Без да си правил първо секс с един човек,не можеш да кажеш, "ние ходим?" Това са пълни детинщини... "Ходене" без секс не е ходене, по-скоро приятелство,лигавене, детски занимавки. Сексът е минимум 80% от една връзка,без него връзка не съществува... Първо е сексът,привличането,нагонъ т,страстта,после връзката,чак след това любовта, да не говорим, че един тийнейджър изпитва всичко друго, но не и любов.
    А и детското мислене като "пускане"...смешна работа,влез в реалния живот,скъпа,такива неща не съществуват в него,само в детските мозъчета,имащи се за зрели. Резил!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami be6e sled mesec i polovina.. ina4e svirki ne pravq,naprao kam sa6tinskata 4ast..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първо да кажа няколко думички на Депутатска Щерка. не мисля,че една връзка е изградена само на основата на секса.Да определено той не е без значение,но кажи ми как ще наречеш следната ситуация-аз и гасжето ми.ходихме година и половина преди да правим секс.През това време бяхме приятели,гаджета,партньори в заниманията си,помагахме си един на друг,изживяхме 1 тежко изпитание за нашата връзка-отиването му в казармата.Между нас се изгради разбирателство,доверие,при ятелство и обич.И казаваш,че това е лигавене.За мен просто 1 връзка трябва да узрее.Тя трябва да премини през всички тези фази и тогава става връзка,а не просто секс срещи между двама души.сега по темата-година и половина след като станахме гаджетаму направих първата-мразя думата свирка,ама такова си беше,а 3 дни по-късно спах с него.Сигурно доста ще ви се стори,но така просто се случи.Малко съжелявам,че почаках,понеже сексът е страхотен,но от друга страна се радвам,че го направихме иминно тогава,когато успяхме да преодолеем препядствията по между си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си