.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: 6to se vlubvate

Guest

6to se vlubvate

kakvo vi kara da se vlubite?kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek?koe v nego/neq vi grabva?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ами що...ебати въпроса.. ми знам ли може би щото така сме усроени-да се харесваме един друг / привличане му викат / и да се привързваме към даден човек.. няма точно обеснение на влюбването,то просто идва от вътре!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Re: 6to se vlubvate

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo vi kara da se vlubite?kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek?koe v nego/neq vi grabva?
    мии никой незнае точното обеснение па ти нас си тръгнал да ни питаш . има некфи смешници дето твърдели че любовта е химия ма тва е най-нелепото и най-тъпото обеснение според мен.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ами що...ебати въпроса.. ми знам ли може би щото така сме усроени-да се харесваме един друг / привличане му викат / и да се привързваме към даден човек.. няма точно обеснение на влюбването,то просто идва от вътре!
    Освен това бих казала, че иначе нямаше да е интересно. Това е изпитанието, което всеки човек поема, което усмисля живота му, дава смисъла на живота и ни помага да се променим към добро

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Нали знаеш,че любовта не пита-тя връхлита!Става,когато най-малко го очакваш!
    П.С.За жалост повечето случаи един от двамата е адски наранен!

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

Супер фен Аватара на sometimes_
    А защо не?
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad

Vsi4ko v tozi 4ovek ni kara da go obi4ame,nezavisimo kakuv 4ovek e toi.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Град
    дианабад

kakvo vi kara da se vlubite? Нищо, не се. Веднъж си Мислих, че съм, но се оказа, че е по скоро по-силно влечение от до момента.
    kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek? Още не откривам разлика м/у "приятелска обич" и другата (не майчината). Има една много хубава мисъл, на един подпис я видях "Приятелите са тези, заради си давам живота ми. Любимият е човекът, заради който живея" (звучеше по-хубаво, но смисълът е такъв) Е, още не се е намерило "нещото", заради което живея. И, всъщност сега се сещам за една друга мисъл, според която аз не живея, а съществувам, защото "Само влюбените живеят, другите просто съществуват" А това "нещо", заради което живея, може да е самия живот. Много ми е интересно какво ще стане с/от мен...
    koe v nego/neq vi grabva? Животинското и в последствие става "Не че те обичам, просто свикнах с теб"

Guest
    Не се ....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kato cqlo...nachina po koito mi govori..nachina po koito me gleda..nachina po koito me obicha...iii v edin moment useshtash che toi e celiq ti svqt...che bez nego si edno nishto...toi prosto e chast ot teb...a sarceto ti momentalno otiva da se lepne za negovoto...i stava bez da iskash...neochakvano...gotino nali .. samo deto vav povecheto sluchai ot tia chuvstva BOLI .. mnogo

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми не бих казала че имам точно определени критерии по които си избирам човека до себе си или които той трябва да притежава за да ме впечатли.Това просто се случва..без да знам как,кога,къде,в кой и защо.Когато става въпрос за любов не мисля че тя може да се описва,също както и нещата,които тя поражда в нас,тя просто се чувства от сърцето

Голям фен
    Град
    София
    заради стремежа към недостижимото...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi nzm prosto e taka ot vatre nikoi ne izbira v koi da se vlubi prosto se sluchva :}

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами понякога се влюбвам щото нямам кво да правя...майтапя се.
    влюбвам се защото имам нужда да обичам някого поне така мисля де.пак и това е малко по различно от досадното ежедневие.влюбвам се за да може като любовта е несподелена да си бласкам главата защо се случва на мен.влюбвам се да страдам.в общи линии така излиза.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Природа

е как 6то?!лъбожта е най хубавото не6то,което може да ти се слу4и.1 мом4е направо ми грабна сърцето,изненадва6тото е 4е никои друг не е успял.оби4ам вси4ко в него

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ami to si e vrodeno vav vseki ot nas edva li ima 4ovek koito da ne obi4a na toq svqt.4ovek se vlubva v pogleda glasa ,fizionomiqta i vsi4ko otstanalo v 4oveka koito obi4a.

Голям фен
    Град
    :)

Цитирай Първоначално написано от djigi
    kakvo vi kara da se vlubite? Нищо, не се. Веднъж си Мислих, че съм, но се оказа, че е по скоро по-силно влечение от до момента.
    kakvo vi kara za zaobi4ate edin 4ovek? Още не откривам разлика м/у "приятелска обич" и другата (не майчината). Има една много хубава мисъл, на един подпис я видях "Приятелите са тези, заради си давам живота ми. Любимият е човекът, заради който живея" (звучеше по-хубаво, но смисълът е такъв) Е, още не се е намерило "нещото", заради което живея. И, всъщност сега се сещам за една друга мисъл, според която аз не живея, а съществувам, защото "Само влюбените живеят, другите просто съществуват" А това "нещо", заради което живея, може да е самия живот. Много ми е интересно какво ще стане с/от мен...
    koe v nego/neq vi grabva? Животинското и в последствие става "Не че те обичам, просто свикнах с теб"
    Това за съжаление май е вярно до голяма степен

Голям фен
    Град
    sofia
    chestno kazano ne sum se zamislila po tozi vupros no ne moga da si obqsnq zashto se vlubvam az sum se vlubvala samo vednuj no osuznah tova oshte v momenta v koito vidqh moeto momhe i ponqkoga mn mi se iska da ne sum se vlubvala
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    ebati vyprosa.....

Guest

Незнам пич питай тоя доло в гащите \/

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    a be nz mom4e li si momi4e li si ama lubovta ne pita i za neq nqma obqsneniq mislq 4e ti kazah mn ne6ta s malko dumi....

ATAKABG
    Guest
    химия,бате,химия...

Ako,ne se vlubvame 6te umrem ot skuka i pevtsite 6te se pensionirat prejdevremenno.NALI vsi4ki pesni sa za love ,vsi4ki za Love govorqt....Nqma da ima ni6to za govorene........Tova si e fiziologi4na nujda....
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си