.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: za celuvaneto

Guest

za celuvaneto

vlagate li 4uvstva i emocii v nego?i kolko obiknobveno produljava celuvkata vi?men mn kefi da me pohapvat dokato se celuvamekolko vi e nai-dulgoto vreme?obi4ate li da vi galqt po korem4eto ili krusta?az mn

НиНкиН
    Guest
    Естествено, че влагам чувства! Ако не се целуваме повече от 3-4 минути, нещо ми става. Дори когато се караме, аз му казвам: Писе, знаеш ли колко много искам в този момент да те целуна, да си те гушна и да ти кажа, че те обичам?!
    Колко трае ли - еми различно. От обикновенна бацинка по устните, до дъълги целувки с много ласки... ама те обикновенно много ни разпалват и в 60% от случаите завършват с... вие си знаете..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mnogo qsno che trqbva da ima emocii i chuvstvo v edna celuvka .. ei sq kfo li ne bih dala za edna obiknovena celuvka ot choveka koito obicham...prosto tfa moje da me kachi v nebesata.. raztapqm se kogato me gushne .. i me celune...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от НиНкиН
    Естествено, че влагам чувства! Ако не се целуваме повече от 3-4 минути, нещо ми става. Дори когато се караме, аз му казвам: Писе, знаеш ли колко много искам в този момент да те целуна, да си те гушна и да ти кажа, че те обичам?!
    Колко трае ли - еми различно. От обикновенна бацинка по устните, до дъълги целувки с много ласки... ама те обикновенно много ни разпалват и в 60% от случаите завършват с... вие си знаете..
    същото е и при мен
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си