- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А ако е бременна
Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна. Вика, че не била направила аборта преди и направо ме побърква. Ако се окаже, че е бреемнна какво ще става незнам ;( прсото ще ми провали живота. Как да постъпя според ВАс?!
Манипулира те. Бягай колкото можеш по-далеч от такова подло същество, без да поглеждаш назад.
ами ако не дай си Боже е бременна първо провери дали наистина това дете е от теб , за да не си проваляш живота за чужди грешки , а ако грешката си е твоя , нали знаеш - секи сам носи последствията от грешките, и ти ще трябва да си я понесеш.едва ли ще е много удачно да я зарежеш сама да се оправя защото няма да е честно от твоя страна.уф че ти ги измъдрих самоами не знам сам ще прецениш как да постъпиш
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Ами ти верно ги "измъдри". Прочети му пак кратката темичка. Поне намен ми става ясно, че не и е за първи път да го лъже. :
Значи и преди е постъпвала така. Как очакваш сериозно да е бременна, това си е 100 процентова манипулаторка. Какво може да очаква от такава жена? Всичко друго, самоне и нещо хубаво. Затова - бегом марш далеч от нея!Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна
zna4i tazi negova priqtelka e za pyrvi pat bremenna ot nego e deteto za6toto mi e kato sestra i moga da kaja 4e tq nikoga ne bi mu izneverila tq v momenta e super obyrkana i depresirana tq go obi4a bremenna e ot nego i toi e obi4a no e zaslepen ot takiva kato vas kato neznaete jivota na dvamata za6to podklajdate ogynq toi e otgovoren sprqmo tova bebe a tq ne iska pari ot nego i t.n iska malko podkrepa v takyv moment i lubov![]()
Ти някога чувала ли си за начало и край на изречение, за препинателни знаци, нещо? Как очакваш да повярвам на едно неграмотно същество?Първоначално написано от milanistkata
И какво сега, ние ли сме виновни затова, че тя си е отворила краката и че е "супер объркана"? И след като е писал тема във този форум, и е изнесъл ФАКТИТЕ такива, каквито са описани (без да претендирам, ча са верни), от тая гледна точка, НИЕ му даваме съвет според това, което е изложил. Сложно ли се изразих? Прочети го още 5-6 пъти, може пък да разбереш какво искам да ти кажа. Макар, че се съмнявам, впредвид начина ти на изказване и вероятният ти коефициент на интелигентност.
Toi e izlojil fakti koite ne sa verni,i ne otgovarqt na deistvitelnosta!Skril e mnogo istini -naprimer 4e e obi4a ...Ne mislq 4e v truden moment kato tozi i a dvamata, sa vajni prepinatelnite znaci!!!!!!!
Винаги са важни! Защото ако трябва да избера страна, предпочитам да съм на страната на по-умния. Нали си чувала поговорката "По дрехите посрещат - по ума изпращат"? Как очакваш някой да те приеме на сериозно, като не можеш да напишеш едно грамотно изречение?Първоначално написано от milanistkata
п.п. - Виж какво пише в подписа ми, под чертата.
Kazah 4e faktite koito e izlojil ne sam verni.Taka4e nqmam kak da vzeme6 strana kato ne poznava6 istoriqta mejdu tqh dvamata...Ostavi gi da se opravqt sami !
ами той иска от нас помощ, той иска да му дадем съвет и ние го правим, нали това все пак и форум или се бъркам...![]()
а представи си колко я обича щом дори лъже във форумите и си измисля или прикрива факти...
детска му работа.. на колко са години и двамата?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Tq e na 18 toi na 19 ,no qvno tolkova e nedorasyl 6tom nemoje da poeme otgovornost!V forumite po4ti vsi4ko e edna lyja!A tova si e mejdu tqh dvamata po dobre ne slagaite maslo v ogynq...
А коректно ли е от нейна страна да го излъже, че е направила аборт ??????????????
Или над този въпрос не се замисляш?
Zamislqm se estestveno!Ne e korektno ot neina strana ,ne e podkrepqm!Nqma6e da e hi4 hubavo da mu provali izpitite!Kato mu mineha 6te6e da kaje i togava da mu mislqt !
миланистката ти не си в час момиче...наясно ли си, че един аборт е супер сериозна работа и до определен период е законно. Ако не се нарпави май до 20-та седмица и след това е незаконно и трябва да го родиш!!!
Вземи стегни приятелкатата ти отивай да правите аборт веднага още днеска
както казаха вече и другите - твойта приятелка е една подла манипулаторка... съветвам ти да и кажеш "айде довиждане лека нощ приятни сънища чао"![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mi ako e bremenna vie ste si vinovni.. sednete i pogovorete
Love you Kris !!!
Май ти не си в час. Аборт максимум до 16 седмица и да не се забравя, че в 16 седмица не е зародиш, а дете със сърце и всички главни органи!Първоначално написано от Анонимко
И как така си позволяваш да кажеш на някой да бяга да прави аборт? Оставете момичето само да вземе решение!
Absoliutno sum slaglasna sas predi6noto mnenie... Makar i naistina sled dvaistata sedmica ili 6esnaistata da e nezakonen aborta i da nqma mn vreme da se misli, tova si e edno super seriozno re6enie koeto promenq jivota na 4ovek! Poznavam jeni i momi4eta koito sa pravili abort, no poznavam i takiva koito vapreki vsi4ko sa zadarjali bebeto i to4no tova e preobarnalo celiq svqt za tqh!Edna poznata be6e 11 klas kogato zabremenq, no zadarja bebeto nezavisimo ot tova 4e vsi4ki q ubejdavaha v protivnoto.. I kvo se okaza nakraq.. taq godina zavar6i, ima si saprug koito mn q obi4a, ima si dom, ima si edno 4udesno malko bebence i mn 4esto q vijdam s koli4kata da se razhojda i 4esno vi kazvam po 6tastliva ne sum q vijdala! Vse pak, tova si e edin jivot i ne moje s leka raka da se premahne kolkoto i manipulativna da e tq, kolkoto i obarkan i spla6en da e toi... Varhu tva tqra se pomisli seriozno i nai ve4e te dvamata trqa si go obmislqt... Moje spored nqkoi hora i da pi6a gluposti ama se pak tva si e moito mnenie, vseki si precenqva dali 6te se saobrazqva s nego ili ne...
Мене ме нема в целата схема..
искат ли го това дете или не? ако не го искат и не искат да си провалят живота да ходи да прави аборт, ако го искат и смятат че са способни да го гледат било то ако се оженат или извънбрачно нека го роди, но мисля че по-добрия вариант е да направи аборта докато има време щот после ще съжаляват, а и пич искай този път доктора да потвърди че е направила аборт или някакви докИменти да ти покажат ако има такива въобще не знам дали при аборт се дават, но би трябвало да има
Аз ходих днеска до доктора и говорих с него, но не ми каза нищо;( Просто им е забранено да коментират.
Незнам хора...толкова скапан не съм бил никога. До сега се държах малко от малко и не мислих за това толквоа много, но днеска сякаш ме прободе през сърцето с нож. Сега се връщам от среща с приятели и за 2 часа съм казал два пъти "да" и веднъж "наздраве" и през останалото време гледах в една точка. Не издържах прсото и то точно в най-неподходящия момент. Знам, че това момиче ще прочете това мнение и само едно ще кажа, дано от тук като го казвам пред толкова много хора ми повярва, че е важно....
МОЛЯ ТЕ КАТО ГОСПОД НАПРАВИ АБОРТА, ЗАЩОТО СЪМ ПРЕД НЕРВНА КРИЗА И НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖА ОЩЕ ДЪЛГО
nakarai q da si napravi test ama pred tebe ako se okaje 4e e bremenna she prodava6 apartamnenta i verno 6e ti sasipe jivota a ako ne e spred mene trqq da q stupash ahaxh ne prosto q razkrai ot jivota ti
oh ne6tto se oburkah na4i tq vse pak e bremenna li?O boje!!! i iska da go zadurji?
The pain is temporary!
awe za vas telefoni nqma li, ne se li vijdate, nekade po 4atove ne vlizate li, q go pro4ete tova mnenie q ne, sigurno 6e go pro4ete de, no moje6e da se vidite nekade da i go kaje6 tova, kakto i da e, tva otdavna trqbva6e da go napravi6, no vse pak po-dobre kusno otkolkoto nikoga. Evala.
a na kolko godini ste i ti i tq![]()
The pain is temporary!
Мисля, че инфото тук е много оскъдно.
1)Тя всъщност от кога е бременна, защото найстина има срокове за тези неща.
2) Тук ако искаш само да пишеш, за да чете тя, а не заради съветите, то по-добре недей. Това е глупаво.
3) На 19 не е нито рано нито късно да станеш баща. това е нещо много отговорно и не е решение за един ден.
4) Приятелката ти всъщност какво иска - да гледа дете или да те върже за себе си. (не съм сигурна, че е наясно какво означава първото)
5) А ти всъщност обичаш ли приятелката си и може ли да обичаш човек, който те лъже.
Хайде стига толкова, че ще започна да прекалявам.
Според мен за всичко си има логично обяснение доколкото разбрах сте били дълго време заедно и по-добре поговорете и е изслушай защо е постъпила така,защо те е излъгала за такова важно нещо!зА ВСИЧКО СИ ИМА ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ !Особено ако връзката е дълга трябва да се поговори доста пъти за да се изяснят нещата и тогава да се взимат драстични мерки!Успех...