.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Да й е живо и здраво детенцето.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от НиНкиН
    Еми на тоя господин акъла му е на пишлеме, ако питаш мене. Съдейки по темата му "ами ако е бременна" си личи колко насериозно приема нещата. Него го е страх от отговорността. Вместо да поговорят като зрели хора и да си изяснят отношенията, той седи и пише по форумите... Е, вярвай ми, ако приятеля ми беше такъв дрисък, не само щях да направя аборт, но и щях да си купя индолгенции, да ме прости господ, че съм се захванала с такъв... Но не мога да си обясня защо момичето го е излъгала, че е направила аборт... Тя пък и тя - за изпитите да не му пречи. Е, че той както му е малък акъла, хептен ще се побърка. Бременна съм, не съм бременна... И като съдя по изказа му "Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна." За него едно дете е ...ГЛУПОСТ ... (?!) И какво щяло да става незнаел - лелееее... Боже! Той ще си чете темите от конспекта за изпитите, докато на приятелката му й остъргват лигавицата на матката... Чудесно, няма що! А и как така тя ще му вика направих аборт?? Добре де, той не е ли бил до нея в този момент??

офф че си ми пача тъпа, за него не детето е глупости, а явно приятелката му често е спекулирала с това, което е невероятно тъпо, и за него приказките и са се превърнали в глупости
    Сега разбрали тъпир нещастен?

Повече от фен
    Град
    (:
    oh az 4eta nai dobrata mi fr e bremenna ot gadjeto mi
    never mind...
    po temata
    spored mene bremenostta e super seriozno ne6to
    a az ne razbrah na kolko godini e tq i 6to ne pravi abort?
    The pain is temporary!

suglasen sum s thunder i sus luciferian no comment
    do sega ve4e da e napravila aborta i si4ko da e 6 a sega zabavi li se o6te malko provalq jivota i na 2mata, 6tom tolkova go obi4a da napravi aborta i da si gleda spokoistvieto posle, spored mene ne im e do deca i na 2mata ili pone na nego, moje bi tq iska da go zadurji i za tova iska da rodi dete za da se ojenat i si4ko da e v prikazkite, e da ama ne, tq 6e rodi, toi 6e si nameri druga 6e si gleda spokoistvieto 6e si nameri rabota i 6e si 6ari seki mesec za izdrujkata i tva e

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от tHuNd3r
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    ohhh deca bremennosta ne e 6ega rabota... mislete predi da pravite ne6to
    Какви деца бе тези образи са на по 20 ^^
    olelel e o6te po zle za tqh na 20 godini pak neznaqt kakvo pravqt...
    Love you Kris !!!

Ако предположим, че приятелката ти е бременна, и пак да предположим, че е извънматочна временност, и пак да предположим, че е ходила и на лекар: нито един лекар няма да й позволи да продължи бременноста.
    Да предполагаме пак, че приятелката ти е бременна и е ходила на лекар, но не е извънматочна бременност, а нормална: защо мисли, че с едно дете ще получи любов. това се случва само по филмите. С едно дете ще си навлече само главоболия.
    Да предположим, че е бременна и не е ходила на лекар: да заминава веднага, това не е детска игра.

Без да предполагаме повече: да поговори с майка си и да чуе нейнети съвети - те ще са най-верните.
    Ти като нейна приятелка първо помисли за бъдещия й живот с дете, което не е желано от бащата и после тръгвай да превъзпитаваш момчетата.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    tyka bati sapunkata verno..ne che se podigravam ama na tova mi prilicha..
    za temata : ako e izvynmatochna bremennost kakto kaza tozi predi mene nikoi lekar nqma da q pysne da si trygne bez da si ugovori chas za abort taka che ili lyje che e bremenna,zashtoto ot urina do chai ima rzlika kakto ot tyka do venera
    taka che me navqva na misylta che ili tova e dobre podgotven plan s cel vyzvryshtane na gajeto ili prosto e zle s akula shtom ne e napravila abort pri polojenie che deteto i e nejelano..
    I

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си