- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Най-добрата ми приятелка е бременна от гаджето си
Първоначално написано от НиНкиН
офф че си ми пача тъпа, за него не детето е глупости, а явно приятелката му често е спекулирала с това, което е невероятно тъпо, и за него приказките и са се превърнали в глупости
Сега разбрали тъпир нещастен?
oh az 4eta nai dobrata mi fr e bremenna ot gadjeto mi
never mind...
po temata
spored mene bremenostta e super seriozno ne6to
a az ne razbrah na kolko godini e tq i 6to ne pravi abort?
The pain is temporary!
suglasen sum s thunder i sus luciferian no comment
do sega ve4e da e napravila aborta i si4ko da e 6 a sega zabavi li se o6te malko provalq jivota i na 2mata, 6tom tolkova go obi4a da napravi aborta i da si gleda spokoistvieto posle, spored mene ne im e do deca i na 2mata ili pone na nego, moje bi tq iska da go zadurji i za tova iska da rodi dete za da se ojenat i si4ko da e v prikazkite, e da ama ne, tq 6e rodi, toi 6e si nameri druga 6e si gleda spokoistvieto 6e si nameri rabota i 6e si 6ari seki mesec za izdrujkata i tva e
olelel e o6te po zle za tqh na 20 godini pak neznaqt kakvo pravqt...Първоначално написано от tHuNd3r
Love you Kris !!!
Ако предположим, че приятелката ти е бременна, и пак да предположим, че е извънматочна временност, и пак да предположим, че е ходила и на лекар: нито един лекар няма да й позволи да продължи бременноста.
Да предполагаме пак, че приятелката ти е бременна и е ходила на лекар, но не е извънматочна бременност, а нормална: защо мисли, че с едно дете ще получи любов. това се случва само по филмите. С едно дете ще си навлече само главоболия.
Да предположим, че е бременна и не е ходила на лекар: да заминава веднага, това не е детска игра.
Без да предполагаме повече: да поговори с майка си и да чуе нейнети съвети - те ще са най-верните.
Ти като нейна приятелка първо помисли за бъдещия й живот с дете, което не е желано от бащата и после тръгвай да превъзпитаваш момчетата.
tyka bati sapunkata verno..ne che se podigravam ama na tova mi prilicha..
za temata : ako e izvynmatochna bremennost kakto kaza tozi predi mene nikoi lekar nqma da q pysne da si trygne bez da si ugovori chas za aborttaka che ili lyje che e bremenna,zashtoto ot urina do chai ima rzlika kakto ot tyka do venera
![]()
taka che me navqva na misylta che ili tova e dobre podgotven plan s cel vyzvryshtane na gajeto ili prosto e zle s akula shtom ne e napravila abort pri polojenie che deteto i e nejelano..
I