Еми на тоя господин акъла му е на пишлеме, ако питаш мене. Съдейки по темата му "ами ако е бременна" си личи колко насериозно приема нещата. Него го е страх от отговорността. Вместо да поговорят като зрели хора и да си изяснят отношенията, той седи и пише по форумите... Е, вярвай ми, ако приятеля ми беше такъв дрисък, не само щях да направя аборт, но и щях да си купя индолгенции, да ме прости господ, че съм се захванала с такъв... Но не мога да си обясня защо момичето го е излъгала, че е направила аборт... Тя пък и тя - за изпитите да не му пречи. Е, че той както му е малък акъла, хептен ще се побърка. Бременна съм, не съм бременна... И като съдя по изказа му "Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна." За него едно дете е ...ГЛУПОСТ ... (?!) И какво щяло да става незнаел - лелееее... Боже! Той ще си чете темите от конспекта за изпитите, докато на приятелката му й остъргват лигавицата на матката... Чудесно, няма що! А и как така тя ще му вика направих аборт?? Добре де, той не е ли бил до нея в този момент??