- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Най-добрата ми приятелка е бременна от гаджето си
Нима си мислиш, че има нормален човек, който да не се трогне и да не говори. Е ние сме говорили адски много пъти. Преди 4-5 дни, когато уж го направи се прибрах до нас, взех 40 лв и и ги дадох, за да направи преглед. Казах и не мога да ти дам повече и тя ми каза спокойно мило аз имам 200 лв ще изтегла. Тогава и каза...виж аз нямам в момента толкова пари, но ако трябва ще ти ги намера макс за 1 час, защото наистина можех да ги намера. Имам приятели и то истински, които щяха да ми помогнат, пък после само аз си знам как ще ги върна. Както и да е говорихме сумати време. Деня преди аборта е питах искаш ли да дойда с теб и тя ми каза, че е по-добре да не хода и аз не отидох. След това ме лъже 3 дни, че го е направила. Направих и два теста, които се оказаха отрицателни и знаете ли кво ми каза...че ми била сипала чай вместо урина. Доста се съмнявам да е така, защото наистина миришише на урина. Нима един нормален човек би лъгал така приятеля си и след това да очаква момчето да се спре и да говори с нея. Незнам дали като прочетеш това пак ще я защитаваш, но поне ти и вкарай акъл в главата, защото аз явно не мога. А и между другото е извънматочна бременност, което е доста опасно....е ако не ме е излъгала и затова. Аз видях бележките от лекаря, но все пак не разбирам.Първоначално написано от Анонимко
Незнам вече как да е помоля да не ми съсипва живота. Е всъшност вече съм сигурен, че не ме обича изобщо, защото един човек, който обича би го направил, а не би лъгал приятеля си за подобни неща и то доста серизони.