- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Провал при първата крачка
Вчера стана нещо, което не трябваше да стане. Реших аз д анаправя първата стъпка. Не чаках да останем сами, ами направих че да стане така. Помолих го да ме изпрати. Тъкмо му казвах че искам да поговорим и той само след миг....викна негов приятел да ме изпратят заедно. После се почнаха разговори от коли и мотори, до компютри и обратно. Хора, отчаяна съм, чувствам провала. Аз го чувствам. Какво да правя. То....то....как ще събера сили пак?!? Как, та аз неможах вниманието му да поставя изцяло върху себе си!!!![]()
![]()
![]()
Моля ви помогнете. Какво да правя?
Hah spored men tova mom4e e mnogo zle..ili prosto ne e iskal da ostavate sami.Opitai pak da govori6 s nego..Uspeh!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Vse pove4e produljavam ada se oejdavam 4e po tia forumi pi6at samo nekvi kompleksirani horica................... dobre be mama u stara kvia sa tia tupi temi tolkova li ne moje6 da se opravi6 sama s tia gluposti a i to e adski trudno nali razbira6 da celune6 niakoi koito haresva6 i tn.....
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Ne se pritesnqvai 6te ima6 i drug 6ans.I vse pak znai 4e za mom4etata fr sa nai-vajni
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
ами.. явно не е искал да остава насаме с теб, незнайно защо и за това си е викнал приятел със себе си...
следващият път издебни по-добър момент![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен не е искал да остава насаме с теб, защото се притеснява или въобще не е съобразил, че това "оставане" е важно (за теб). Ще "събереш сили" и отново ще се опиташ да започнеш разговорът, пък "Каквото сабя покаже"
Оффф, стига глупости, мила... ! "Чувствала провала" Божкей... понеже оня дрисък го е срам да те изпрати сам и затова си вика приятели. Просто щото е малък, срамежлив дрисък. НОРМАЛНО Е! Не го обиждам момчето. Ама кво ли се чудя, и аз съм се занимавала с такива. Да, бе споко нищо не се е провалило. Той даже не е разбрал за кво иди реч, да не говорим за провал. Просто пак ще правиш крачки, бъди упорита. Това не е провал! Накрая той ще осъзнае, че искаш нещо да говориш с него и така.
probvai pak ne se predavai
Тоя или е балък, или има комплекси (ако те харесва), иначе и на тебе ти е ясно.
Няма нищо страно просто е взел 2 ри човек за кураж нормално е пък може и дори неволно.
Едно момче се държи нормално когато е сам с едно момиче ,но станат ли две момчета момичето е излишно в разговора.,но ти вземи пробвай пак ,че може и да не е разбрал какво имаш предвид както е обикновенно мухахахха.
Nadejdata umira posledna.Saberi sili i probvai pak.
И аз съм на същото мнение .. може би не е искал да оставате сами .. може да се е страхувал от нещо ..Първоначално написано от DeSiTo0o
HONDA - The Power Of Dreams
Мерси, мерси...това мение много ми хареса. Иначе аз хапя и съм мноооооооооого лоша и явно има защоПървоначално написано от djigi
![]()
Иначе мерси и...настроението ми днес се все вдигна
![]()
П.П.Аз съм изнасилвача от борисовата и явно е подочул нещо![]()
Аз никога не правя първата крачка, никога. И понякога си мисля, че това е наистина глупаво от моя страна. Все пак е по-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си. Трябва да бъда по-смела и го знам. Така че аз те подкрепям. Бъди смела, направи това, което искаш, пък каквото ще да става. Ако не стане, не стане, здраве да е. Винаги нещата изглеждат по-лесни в очите на страничния наблюдател, но и винаги в главата на този, който го прави, са по-трудни отколкото в действителност.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.