- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex info
hora,molq vi pomognete mi
znam 4e ima takiva temi,no ne6to ne gi razbiram
mnogo mi e typo,za6toto v kvartala se sybiram s po-golemi a az sym na 11 te si govorqt za klizmi za "stavane" na 4lena i takiva raboti,a az ne znam kakvo ozna4avat
bihte li otdelili malko vreme da mi obqsnite nqkoi takiva dumi i da kajete ne6to pove4e za sex-a
v4era 4uh,4e kogato ni e za pyrvi pyt trqbva da slojem po 2a prezervativa,za6toto ne znaem koga da svyr6im i da ne stane nqkoq belq...vqrno li e?
i vijdam 4e ima hora,koito se 6eguvat s tova..az vi se molq da mi otgovarqte seriozno
Клизмата не е "създадена", заради секса. Това е промивка на червата, която се прави с вода през ануса (дупето). Имам една доста подробна статия относно този въпрос на компютъра, ако исаш мога да ти я пратя. Общото на клизмата със секса е аналния секс.
"Ставането" на члена като по- научно се казва ерекция
Надявам се Първият ти път да не е скоро, нали си на 11. Не се слагат два презерватива, народа го е измислим достатъчно надежден, за да е само един. Дори при два вероятността да стене "грешка" е по-голяма.
ooo ... ti normalen li si ? kak she slojish 2 .. she slojish MIN 5 - 6 ..., ako reshish za po dobre moje i 20-30 ama ti si reshavash! abeee bo0o0je az bqh na 13 godini i oshte neznaeh kfo e sex a tfa malkoto pff...
Of pi4 tuka ni6to nema da nau4i6 iz4akai edna-dve godini i 6e nau4i6 vsi4ko
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
mi iavno ili az ili ti se razvivame gre6no 6toto az znaeh kvo e seks na 9Първоначално написано от MidnightScream
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Първоначално написано от Icaki
taka si e
Ако ме питаш мен, засега няма нужда да знаеш такива работи... а след 4-5 години можеш да ги научиш и от опитАз пък научих за секса на 11, изяжте са :P
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
Първоначално написано от djigi
ti da ne bi da si doktor mmm?ne be ne moe da ne si doktor? iskam samo da ti kaja da ne govori6 gluposti 6toto si qko neprosveten/a po toq vupros!!! Pi4 klizmata ne e suzdadena zaradi analniq sex kakto nqkoi tvurdi kato 4e li q e izmislil.4rez klizmata se vkarva te4nost prez anusa.pro4istva se pravoto 4ervo,a moje da se vkara hrana ili lekarstvo!A ve4e suvsem drug e vuprosa 4e se izpolzva predi analen sex.
Radica1 научи се да четеш!!!!Първоначално написано от djigi
![]()