.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: sex info

Guest

sex info

hora,molq vi pomognete mi
    znam 4e ima takiva temi,no ne6to ne gi razbiram
    mnogo mi e typo,za6toto v kvartala se sybiram s po-golemi a az sym na 11 te si govorqt za klizmi za "stavane" na 4lena i takiva raboti,a az ne znam kakvo ozna4avat
    bihte li otdelili malko vreme da mi obqsnite nqkoi takiva dumi i da kajete ne6to pove4e za sex-a
    v4era 4uh,4e kogato ni e za pyrvi pyt trqbva da slojem po 2a prezervativa,za6toto ne znaem koga da svyr6im i da ne stane nqkoq belq...vqrno li e?
    i vijdam 4e ima hora,koito se 6eguvat s tova..az vi se molq da mi otgovarqte seriozno

Голям фен
    Град
    дианабад

Клизмата не е "създадена", заради секса. Това е промивка на червата, която се прави с вода през ануса (дупето). Имам една доста подробна статия относно този въпрос на компютъра, ако исаш мога да ти я пратя. Общото на клизмата със секса е аналния секс.

"Ставането" на члена като по- научно се казва ерекция

Надявам се Първият ти път да не е скоро, нали си на 11. Не се слагат два презерватива, народа го е измислим достатъчно надежден, за да е само един. Дори при два вероятността да стене "грешка" е по-голяма.

Повече от фен
    ooo ... ti normalen li si ? kak she slojish 2 .. she slojish MIN 5 - 6 ..., ako reshish za po dobre moje i 20-30 ama ti si reshavash! abeee bo0o0je az bqh na 13 godini i oshte neznaeh kfo e sex a tfa malkoto pff...

Of pi4 tuka ni6to nema da nau4i6 iz4akai edna-dve godini i 6e nau4i6 vsi4ko

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    ooo ... ti normalen li si ? kak she slojish 2 .. she slojish MIN 5 - 6 ..., ako reshish za po dobre moje i 20-30 ama ti si reshavash! abeee bo0o0je az bqh na 13 godini i oshte neznaeh kfo e sex a tfa malkoto pff...
    mi iavno ili az ili ti se razvivame gre6no 6toto az znaeh kvo e seks na 9

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Of pi4 tuka ni6to nema da nau4i6 iz4akai edna-dve godini i 6e nau4i6 vsi4ko
    taka si e

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    mi iavno ili az ili ti se razvivame gre6no 6toto az znaeh kvo e seks na 9
    sigurno

Град
    Затворен в подземията на имението Hellsing.
    Ако ме питаш мен, засега няма нужда да знаеш такива работи... а след 4-5 години можеш да ги научиш и от опит Аз пък научих за секса на 11, изяжте са :P

It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.

Цитирай Първоначално написано от djigi

Клизмата не е "създадена", заради секса. Това е промивка на червата, която се прави с вода през ануса (дупето). Имам една доста подробна статия относно този въпрос на компютъра, ако исаш мога да ти я пратя. Общото на клизмата със секса е аналния секс.

"Ставането" на члена като по- научно се казва ерекция

Надявам се Първият ти път да не е скоро, нали си на 11. Не се слагат два презерватива, народа го е измислим достатъчно надежден, за да е само един. Дори при два вероятността да стене "грешка" е по-голяма.

ti da ne bi da si doktor mmm?ne be ne moe da ne si doktor? iskam samo da ti kaja da ne govori6 gluposti 6toto si qko neprosveten/a po toq vupros!!! Pi4 klizmata ne e suzdadena zaradi analniq sex kakto nqkoi tvurdi kato 4e li q e izmislil.4rez klizmata se vkarva te4nost prez anusa.pro4istva se pravoto 4ervo,a moje da se vkara hrana ili lekarstvo!A ve4e suvsem drug e vuprosa 4e se izpolzva predi analen sex.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Клизмата HE е "създадена", заради секса. Това е промивка на червата, която се прави с вода през ануса (дупето). Имам една доста подробна статия относно този въпрос на компютъра, ако исаш мога да ти я пратя. Общото на клизмата със секса е аналния секс.[/color]
    Radica1 научи се да четеш!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си