.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: vaprossss

Град
    BULGARIA

vaprossss

kogato se natiskame s priqtelkata mi i kato sam mn. vazbuden izpuskam nqkakva te4nost {ot penisa de} po malko.Ta vaprosat mi e dali se sadyrjat spermatozoidi v neq i kakva e vazmojnostta da zabremenee ot neq ako pravim sex bez prezervativ,no ne sam svar6val v neq de.

LordMedivh
    Guest
    Ами четох някъде че в тази течност също има презервативи такаче внимавай!

eLroZo
    Guest
    LordMedivh q pro4eti kvo si napisla...

Град
    BULGARIA
    Цитирай Първоначално написано от LordMedivh
    nadqvam se ima6 predvit spermatozoidi.
    i az 4etoh nqkade takova ne6to.no sestra mi q nqma a s na6te ne mi se govori za takiva raboti A ISKAH da pitam nqkoi koito moje da ZNAE sas sigornost

Guest

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София

Повече от фен
    Град
    София
    Са понеже ги разбирам тези работи, а и съм бил в подобна ситуация ще обясня :

В ТАЗИ ТЕЧНОСТ СЕ СЪДЪРЖАТ СПЕРМАТОЗОИДИ, така че ВСИЧКО Е ШАНС!!!!Но е доста малко вероятно да забременее пряителката ви от тази течност .. сексът без презерватив е рисков заради еякулацията (демек свършването), а тази течност е нещо като смазка в началото на половият акт !!!!! Тва е .. ако има още нещо дето ви интересува питайте!!!!!
    Jedem das Seine!

Повече от фен
    ima spermatozoido v te4nostta,taka 4e vnimavai!
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен Аватара на sometimes_
    Хах, освен ПРЕЗЕРВАТИВИ( ) съм чувала, че се съдържат и сперматозоиди, но не съм много сигурна...
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    Дори да не си свършил, ако правите секс без презерватив има риск от забременяване. Доказано е. Моето доказателство скоро става на 10 месеца, а гаджето ми вадеше малко преди да свърши и го довършвах с ръка, а не вадеше в последния момент, така че дори това не е безопасен вариант. Слагай си шапката и нямаш грижи.

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Купферова жлеза: Малка жлеза с размерите на грахово зърно, която се намира под простата и ролята й е да произвежда и изпуска малки количества "сексуална смазка" - специална смазваща течност, която се изпуска при сексуална възбуда и при еякулация. Тази течност обикновено съдържа и малки количества сперма, така че опитът да се предпази партньорката от бременност чрез изваждане на пениса и еякулиране навън не е най-сигурният начин

ta mislq 4e tva e otgovor na vyprosa!isto4nika e dostoveren mislq 4e be6e ne6to "re4nik na po vajnite dumi i izrazi" taka 4e...za jalost ima i tam malko gadinki
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Град
    BULGARIA
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    Купферова жлеза: Малка жлеза с размерите на грахово зърно, която се намира под простата и ролята й е да произвежда и изпуска малки количества "сексуална смазка" - специална смазваща течност, която се изпуска при сексуална възбуда и при еякулация. Тази течност обикновено съдържа и малки количества сперма, така че опитът да се предпази партньорката от бременност чрез изваждане на пениса и еякулиране навън не е най-сигурният начин

ta mislq 4e tva e otgovor na vyprosa!isto4nika e dostoveren mislq 4e be6e ne6to "re4nik na po vajnite dumi i izrazi" taka 4e...za jalost ima i tam malko gadinki
    EIIII stava vapros za tova dali moje da se zabremenee da re4em ot 1-vkarvane sled kato sam se nadyrvil qko i sam izpusnal malko "seksualna smazka"
    IZVINQVAM SE SA IZRAZA{neznam koi no vse pak...},NO ZA TOVA 4E MOJE DA SE ZABREMENEE PRI IZVAJDANE PREDI EAKULACIQ I AZ GO ZNAM ako nqkoi e razbral kakvo vsa6tnost pitam da pi6e!

a we pi4 ti prost li si we... sled kato ima "prezervativi" vatre mnoo qsno 4e moje da zabremenee .. slagai kaput i po4ivai ...

Супер фен

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    plovdiv
    dam vatre ima spermatozoidi i ima veroqtnost da zabremenee ako go pravite bez prezervativ makar i malka ima
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

xax
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си