- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vaprossss
kogato se natiskame s priqtelkata mi i kato sam mn. vazbuden izpuskam nqkakva te4nost {ot penisa de} po malko.Ta vaprosat mi e dali se sadyrjat spermatozoidi v neq i kakva e vazmojnostta da zabremenee ot neq ako pravim sex bez prezervativ,no ne sam svar6val v neq de.![]()
Ами четох някъде че в тази течност също има презервативи такаче внимавай!
LordMedivh q pro4eti kvo si napisla...
nadqvam se ima6 predvit spermatozoidi.Първоначално написано от LordMedivh
i az 4etoh nqkade takova ne6to.no sestra mi q nqma a s na6te ne mi se govori za takiva raboti A ISKAH da pitam nqkoi koito moje da ZNAE sas sigornost![]()
Първоначално написано от LordMedivh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Са понеже ги разбирам тези работи, а и съм бил в подобна ситуация ще обясня :
В ТАЗИ ТЕЧНОСТ СЕ СЪДЪРЖАТ СПЕРМАТОЗОИДИ, така че ВСИЧКО Е ШАНС!!!!Но е доста малко вероятно да забременее пряителката ви от тази течност .. сексът без презерватив е рисков заради еякулацията (демек свършването), а тази течност е нещо като смазка в началото на половият акт !!!!! Тва е .. ако има още нещо дето ви интересува питайте!!!!!
Jedem das Seine!
ima spermatozoido v te4nostta,taka 4e vnimavai!
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Хах, освен ПРЕЗЕРВАТИВИ(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) съм чувала, че се съдържат и сперматозоиди, но не съм много сигурна...
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Дори да не си свършил, ако правите секс без презерватив има риск от забременяване. Доказано е. Моето доказателство скоро става на 10 месеца, а гаджето ми вадеше малко преди да свърши и го довършвах с ръка, а не вадеше в последния момент, така че дори това не е безопасен вариант. Слагай си шапката и нямаш грижи.
Купферова жлеза: Малка жлеза с размерите на грахово зърно, която се намира под простата и ролята й е да произвежда и изпуска малки количества "сексуална смазка" - специална смазваща течност, която се изпуска при сексуална възбуда и при еякулация. Тази течност обикновено съдържа и малки количества сперма, така че опитът да се предпази партньорката от бременност чрез изваждане на пениса и еякулиране навън не е най-сигурният начин
ta mislq 4e tva e otgovor na vyprosa!isto4nika e dostoveren mislq 4e be6e ne6to "re4nik na po vajnite dumi i izrazi" taka 4e...za jalost ima i tam malko gadinki![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
EIIII stava vapros za tova dali moje da se zabremenee da re4em ot 1-vkarvane sled kato sam se nadyrvil qko i sam izpusnal malko "seksualna smazka"Първоначално написано от DeVoi4eTo
IZVINQVAM SE SA IZRAZA{neznam koi no vse pak...},NO ZA TOVA 4E MOJE DA SE ZABREMENEE PRI IZVAJDANE PREDI EAKULACIQ I AZ GO ZNAM ako nqkoi e razbral kakvo vsa6tnost pitam da pi6e!
a we pi4 ti prost li si we... sled kato ima "prezervativi" vatre mnoo qsno 4e moje da zabremenee .. slagai kaput i po4ivai ...
Определено имаhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...hlight=favor91
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
dam vatre ima spermatozoidi i ima veroqtnost da zabremenee ako go pravite bez prezervativ makar i malka ima
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
xaxПървоначално написано от LordMedivh
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти