- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks ot koga
az sum na 11 i polowina i mnogo mi se iska da prawq seks no ne znam dali ne mi e mnogo rano.za towa moge li da mi kajate wie koga zapo4nahte ?sory ako ima druga takawa tema
Абе аз на тези години още играех в пясачника бе... какви хора сте още малко ще има теми от рода " Аз съм на 8 .... "![]()
ti dobre li si be,mnogo qsno 4e ti o6te rano,v koi klas si v 3 li?
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Рано ти е не само да правиш секс,но и да мислиш за него.Ти изобщо цикъл имаш ли?![]()
Stiga ste se vazmoshtavali .. tva ako ne e gavra shte da e nqkoe samoizgavrilo se dete taka che .. nqma spasenie![]()
Еми ето за какво мислят децата днешно време,като се има предвид че по телевизията и списанията и всякакви такива има голи снимки ,статий за секса.Вазмотително е,много.Аз на 11 години още си бършех носа в коляното...![]()
![]()
Да де, затова ти ще си умреш девственаПървоначално написано от Atika
![]()
2т. забрана за ползване на профил
az na taq vazrast ne znaeh kvo e tva.. ot4aivam se ot ne6nite deca-niama da stane hora ot tqh sas sigurnost!![]()
![]()
хаха дам...Първоначално написано от MoHaX
леле кви са тия работи на 11 и половина и за секс мисли вече....
ти знаеш ли изобщо кво значи тая дума?!Не,не определено ти е раничко..То вярно,че когато се чувстваш готов де,ама все пак мисля,че 15год е нормална възраст за старт
![]()
f@nt@zi@
Когато бях на 11 не знаех че мъжкия полов орган служи и за др. освен за ориниранеТи на 11 пак искаш секс
Az na 9-10po4nahsus sexa
![]()
Zakusnqva6 momi4e...zasrami se![]()
![]()
Taq pa, ti ne si v red!Normalna li si?NQkvo lape 5 klas trugnalo da prai sex!!!![]()
Toя пръст дет го сочиш заври си го у гъзоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Като гледам брат ми , който е на 9... и тва момиченце на 11... направо ми идва се грамна... имам братовчед на 4 ( не ми са мисли просто )
Ехеее аз едно време ... като бях на 11 каф кеф беше с лапетата на Криеница играехме както и на народна топка... пък тез ся Пушат Треволяци и ебат![]()
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
Ех КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ БОЖЕЕЕЕЕЕЕ защо така ме наказа съдбата.................? Навремето момиченцата си играеха с барбита и кукли....... а сега 11годишна повтарям 11годишна(ако беше мъжко пак штиах да разбера но МОМИЧЕ)
PLS locknete ia taia tema 6oto purvo 4e ne spazva to4kja neznam koia si 6oto se povtaria i vtoro ZA DA NE CEPI DU6ITE NA OSTANALITE KOITO POSE6TAVAT FORUMA
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Ае тая тема е ебавка...
9-10Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
tctc 9-10 boje boje i vika na momi4eto 4e e zakusnqlo
![]()
to i ti si zakusnqla az o6te kat prohodih iii
![]()
доста ти е рано...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
миии и на мен ми изглежда ебавка тематаа ако не е баси ненормалното лапе требва да е това
![]()
![]()
![]()
![]()
Samata tema e drazne6to 4e izob6to e pusnata.Vijdah kolko li ne takiva.PRAVI6 SEKS KOGATO SI GOTOV I RAZUMEN I ZRQL I SUS SIGURNIQ 4OVEK... ima kup ne6ta koito trqbva da si za da si v seksa.1-11 godini e nemislimo,2-sigurno ne si se celuvala o6te,3-da ne govorim 4e nqkoe mom4e 6te te vzeme na seriozno i 6te trugne da te .... LELE A FORUMA 6TE STANE SIGURNO S OGRANI4ENIE DO 18 GODINI I 6TE PI6E-DOLU PENSIONERITE ! az na 11 godini komp sum gledala po filmite samo
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
не ти се ебе, просто четеш много форуми като тоя гледаш много ТВ и си мислиш че ТРЯБВА... по-добре къцай CS и си намери клан
хах момиченце има една тайна, строгосекретна организация, която е против тези работи(обществото).Тази строгосекретна организация забранява тези неща и е казала, че щеш нещеш си на сухо докато не порастнеш достатъчно. Но гледай ся - педофилите в холандия май бяха, ще разрешат секса с 12-годишни. Можеш да отидеш там и скоро ще се свършат проблемите ти.
na 11 i se ebe lellelosaznai se...
Love you Kris !!!