.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: seks ot koga

Guest

seks ot koga

az sum na 11 i polowina i mnogo mi se iska da prawq seks no ne znam dali ne mi e mnogo rano.za towa moge li da mi kajate wie koga zapo4nahte ?sory ako ima druga takawa tema

Абе аз на тези години още играех в пясачника бе... какви хора сте още малко ще има теми от рода " Аз съм на 8 .... "

Повече от фен
    ti dobre li si be,mnogo qsno 4e ti o6te rano,v koi klas si v 3 li?
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Рано ти е не само да правиш секс,но и да мислиш за него.Ти изобщо цикъл имаш ли?

Голям фен
    Stiga ste se vazmoshtavali .. tva ako ne e gavra shte da e nqkoe samoizgavrilo se dete taka che .. nqma spasenie

Фен
    Град
    преместих се
    Еми ето за какво мислят децата днешно време,като се има предвид че по телевизията и списанията и всякакви такива има голи снимки ,статий за секса.Вазмотително е,много.Аз на 11 години още си бършех носа в коляното...

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Stiga ste se vazmoshtavali .. tva ako ne e gavra shte da e nqkoe samoizgavrilo se dete taka che .. nqma spasenie
    Да де, затова ти ще си умреш девствена
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    az na taq vazrast ne znaeh kvo e tva.. ot4aivam se ot ne6nite deca-niama da stane hora ot tqh sas sigurnost!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от MoHaX
    Абе аз на тези години още играех в пясачника бе... какви хора сте още малко ще има теми от рода " Аз съм на 8 .... "
    хаха дам... леле кви са тия работи на 11 и половина и за секс мисли вече.... ти знаеш ли изобщо кво значи тая дума?!Не,не определено ти е раничко..То вярно,че когато се чувстваш готов де,ама все пак мисля,че 15год е нормална възраст за старт
    f@nt@zi@

Когато бях на 11 не знаех че мъжкия полов орган служи и за др. освен за ориниране Ти на 11 пак искаш секс
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Супер фен
    Az na 9-10po4nah sus sexa
    Zakusnqva6 momi4e...zasrami se

Guest
    Taq pa, ti ne si v red!Normalna li si?NQkvo lape 5 klas trugnalo da prai sex!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Taq pa, ti ne si v red!Normalna li si?NQkvo lape 5 klas trugnalo da prai sex!!!
    Toя пръст дет го сочиш заври си го у гъзо

.

Като гледам брат ми , който е на 9... и тва момиченце на 11... направо ми идва се грамна... имам братовчед на 4 ( не ми са мисли просто )
    Ехеее аз едно време ... като бях на 11 каф кеф беше с лапетата на Криеница играехме както и на народна топка... пък тез ся Пушат Треволяци и ебат

Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.

Ех КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ БОЖЕЕЕЕЕЕЕ защо така ме наказа съдбата.................? Навремето момиченцата си играеха с барбита и кукли....... а сега 11годишна повтарям 11годишна(ако беше мъжко пак штиах да разбера но МОМИЧЕ)

PLS locknete ia taia tema 6oto purvo 4e ne spazva to4kja neznam koia si 6oto se povtaria i vtoro ZA DA NE CEPI DU6ITE NA OSTANALITE KOITO POSE6TAVAT FORUMA

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Супер фен

Re: seks ot koga

Ае тая тема е ебавка...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Az na 9-10po4nah sus sexa
    Zakusnqva6 momi4e...zasrami se
    9-10 tctc 9-10 boje boje i vika na momi4eto 4e e zakusnqlo to i ti si zakusnqla az o6te kat prohodih iii

Цитирай Първоначално написано от MoHaX
    съм бременна

т. 11 от правилата на форума
    LOCK

Голям фен
    Град
    Пловдив
    доста ти е рано...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    hora vie dobre li si..az nemojeh da se otkasna ot kuklite..na 11..vie za sex..mi milsite...boje,boje..nakde otiva svetat..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

миии и на мен ми изглежда ебавка темата а ако не е баси ненормалното лапе требва да е това

Samata tema e drazne6to 4e izob6to e pusnata.Vijdah kolko li ne takiva.PRAVI6 SEKS KOGATO SI GOTOV I RAZUMEN I ZRQL I SUS SIGURNIQ 4OVEK... ima kup ne6ta koito trqbva da si za da si v seksa.1-11 godini e nemislimo,2-sigurno ne si se celuvala o6te,3-da ne govorim 4e nqkoe mom4e 6te te vzeme na seriozno i 6te trugne da te .... LELE A FORUMA 6TE STANE SIGURNO S OGRANI4ENIE DO 18 GODINI I 6TE PI6E-DOLU PENSIONERITE ! az na 11 godini komp sum gledala po filmite samo
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

Фен
    Град
    Iowa
    не ти се ебе, просто четеш много форуми като тоя гледаш много ТВ и си мислиш че ТРЯБВА... по-добре къцай CS и си намери клан

Голям фен
    Град
    :)
    хах момиченце има една тайна, строгосекретна организация, която е против тези работи(обществото). Тази строгосекретна организация забранява тези неща и е казала, че щеш нещеш си на сухо докато не порастнеш достатъчно. Но гледай ся - педофилите в холандия май бяха, ще разрешат секса с 12-годишни. Можеш да отидеш там и скоро ще се свършат проблемите ти.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    na 11 i se ebe lellel osaznai se...
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си