.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    inlove
    Guest

Vupros kum mom4etata

Ae mom4eta..sori samo d akaja ama neznaeh kude to4no i e mqstoto na temata...ta...imam malki gurdi i me e mn sram da otida na plajs priqtelq si ... znam 4e ima banski s podplunki ama v momenta nqmam takuv i skoro nqma da moga da si vzema a toi ve4e vze da hodi na plaj i az vse otkazvam...i mnogo me e sram nz (

sq 6e kajete 4e e glupavo ama ne e

ta..tolkova li e zle ?? smisul ne sum debela, daje si imam hubavo tqlo i se hresvam ama tiq gurdi..uff...samo da pitam dali ima osobeno golqmo zna4enie za vas, kajete si 4estno

Супер фен
    няма, спи спокойна

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    споко, няма проблем. не се срамувай от гърдите си.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami ako priqtelq ti gi haresva takiva kvito sa a tova sigurno e taka 6tom hodi s teb zna4i niama ot kvo da se pritesniava6.....

Night_lover
    Guest
    Night_lover:

emi samo da te pitam 1 vupros: Toi haresva li te takava kakvato si?
    Neznam ot kolko vreme hodite ama ako e ot dosta bi trqqlo da ti e vijdal gyrdite ->sledovatelno o6te ne te e zarqzal -haresva te takava kakvato si i ne mu puka za mnenieto na drugite !
    Ta ako e taka SPI spokoino - ti otiva6 s nego (i toi s teb) nali?
    az da ti kaja si padam po malki gurdi a ne po golemi ama da nqmat edva li ne Nikva forma!
    O6te 1 pri4ina da si spokoina!

P.S. Ei tva dne6nata mladej tolkova vnimanie obry6tame na vun6niq si vid , 4e sme zae*ali si4ko drugo!

Голям фен
    Град
    sofia
    spoko milichka ne losho da imash malki gurdi daje ponqkoga si mislq che e po dobre moite sa gore dolo golemi i mn me ubiva kato si legna po korem takache da imash maluk byst e predimstvo
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    какво значение имат приятеля ти, околните..? ти отиваш на плаж. даже ако си без там бански никой няма да си каже тая кви малки цицки има а ще си кажат аа тая е гола и мижете ше ходят около теб с надървени пистолети

Значи гледай проблема ли е леко тъпичък така да го кажа
    Еми лятото на морето съм виждал жени плоски като дъска с ебахси голямото самочувствие , така , че няма смисъл да си преписваш някакви глупости .
    Проблема ти е несериозен , а щом имаш и готино тяло , тогава няма от какво да се претесняваш , ама въобще , а и не си мисли , че всичко момчета гледат гърдите

споко бе. Мойта пишка като е малка и като отида на басейн на другите плувките издути мойте се едно имам п**ка. през хуя ми е ( понякога се чудя дали имам ) обаче .... нали сам отишал да се освежа и да разпусна от жегата ... и това не е всичко .. дибел сам имам голям свински тумбак и цици ( мога да ти дам малко ) да ти кажа .... нямам самучувствие ... то няма и за какво да го имам обаче не се и притеснявам.... боли ме за сички гледаи си кефа и тва е. приятелката си ме обича такъф и т'ва е скъпа ..... ( сега като стигнем до секса незнам \/ )

.

Спокоъно скъпа не трябва да имаш такива притеснения , ако той те харесва това няма да бъде проблем!!!
    Ако аз бях на негово място мно щях да се кефя че приятелката ми има такова добро тяло, а гърдите ... ще пораснат спокойно това не е никаф проблем!!!

Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    ami ako priqtelq ti gi haresva takiva kvito sa a tova sigurno e taka 6tom hodi s teb zna4i niama ot kvo da se pritesniava6.....
    Absoliutno !

Супер фен
    Бог дал,Бог взел Всеки има недостатъци,приеми своите като част от себе си и като нещо нормално....тогава ще се чувстваш и изглеждаш по-добре
    А и всъщност и аз не мога да се поваля с нещо кой знае какво от към бюст,но пък не ми и пука особено,приятеля ми не се е оплакал от тях до сега
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Malak`Puhkav`Por
    споко бе. Мойта пишка като е малка и като отида на басейн на другите плувките издути мойте се едно имам п**ка. през хуя ми е ( понякога се чудя дали имам ) обаче .... нали сам отишал да се освежа и да разпусна от жегата ... и това не е всичко .. дибел сам имам голям свински тумбак и цици ( мога да ти дам малко ) да ти кажа .... нямам самучувствие ... то няма и за какво да го имам обаче не се и притеснявам.... боли ме за сички гледаи си кефа и тва е. приятелката си ме обича такъф и т'ва е скъпа ..... ( сега като стигнем до секса незнам \/ )
    хаха, кефиш ме, луд си

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен
    а мислиш ли,че той досега никога не е забелязвал,че имаш малки гърди.или тъпчеш чорапи в сутиена?!?

Guest
    hahhahahaha ne tup4a 4orapi..

mersi hora..puk i onq den gledah filma "How to lose a guy in 10 days"
    aktrisata be6e mn qka, toz deto q obi4a6e be6e mmm
    a tq ima6e po-malki gurdi i ot moite..i ne i puka6e da si gi pokazva, puk i e aktrisa i ne si e napravila sillikon, predpolagam 4e se e priela takava

mn q uvajavam

Непознавам приятеля ти,но за мен лично бюста не е най-важното нещо в 1 връзка Според мен нетрябва изобщо да се притесняваш,ами напротив.Другия път като те викне приятеля ти обличай банския и тръгвай с него Айде и приятно изкарване на плажа,аз ся още на басейн го карам,като си нямаме море тук наблизо

wow

shtom na neq i sa po malki ot tvoite.. kvo se oplakvash.. ima nqkoi daski za gladene.. taka 4e spox.. ebasi kompleksite maina.. az i az si mislq 4e imam golqm korem ama vseki vika 4e izglejda super qko.. amm ne znam maina. vseki si vnushava razni raboti

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    комплексираш се твърде много

има силикони има и други методи у 1 тема писах как помага ама не да растат като гъби а да има видими резултати

Цитирай Първоначално написано от Pr0sTak
    Всяка сутрин за закуска овесени ядки със мляко и след време ще има ефект

вярвай ми сестра ми това яде цяло лято и има ефект

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    споко, няма проблем. не се срамувай от гърдите си.
    А така,нямаш проблем

Guest
    shtom se pritesnqvash ot tova znachi imash imash nqkakva prichina.. moje bi nqkoi ti e nameknal za tova.. no predi da tragnesh da se otchaivash.. se zagledai v tezi koito sa te nakarali da milish taka (ako ima takiva razbira se) .. vij dali na tqh vsichko im e perfectno.. siguren sam che nqma da e.. zatova ne se pritesnqvai tebe cickite she ti porasnat ama te she si ostanat prosti.. heheh.. hakuna matata

LiLiq
    Guest
    ami vij sq 6tom tvoq priqtel hodi sas tebe zna4i e go barka z arazmera na gardite ti \/ \/ \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hahhahahaha ne tup4a 4orapi..

mersi hora..puk i onq den gledah filma "How to lose a guy in 10 days"
    aktrisata be6e mn qka, toz deto q obi4a6e be6e mmm
    a tq ima6e po-malki gurdi i ot moite..i ne i puka6e da si gi pokazva, puk i e aktrisa i ne si e napravila sillikon, predpolagam 4e se e priela takava

mn q uvajavam
    a tvoita gr1dna obikolko kolko gore dolo e ???
    P.S. 4esno te pitam

Град
    Varna
    da ti kaja as gledam pove4e dupeto otkolkoto g1rdite. taka4e spoko

Re: Vupros kum mom4etata

Цитирай Първоначално написано от inlove
    Ae mom4eta..sori samo d akaja ama neznaeh kude to4no i e mqstoto na temata...ta...imam malki gurdi i me e mn sram da otida na plajs priqtelq si ... znam 4e ima banski s podplunki ama v momenta nqmam takuv i skoro nqma da moga da si vzema a toi ve4e vze da hodi na plaj i az vse otkazvam...i mnogo me e sram nz (

sq 6e kajete 4e e glupavo ama ne e

ta..tolkova li e zle ?? smisul ne sum debela, daje si imam hubavo tqlo i se hresvam ama tiq gurdi..uff...samo da pitam dali ima osobeno golqmo zna4enie za vas, kajete si 4estno
    Пий боза...много боза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си