- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастта...
То сигурно има мн такива теми ама аз нали съм нови4ка и да попитам:каква е разликата във възрастта м/у вас и гаджето ви.Ото4нете дали сте ф или м...Пример:аз съм моми4е на 16 а гаджето ми е на 18.Тва е.)
Мерси 4е поне някой от този форум уважи тъпата ми тема.Давайте о6теПървоначално написано от babi_girl
![]()
ami az sum f 17 i ne iskam gadje![]()
ми аз съм на 15,и мойто мило е на 15(всъщност по-голям е от мен с месец и 1 седмица) иии...обичкам си го
![]()
mi az sym na 17 a moito milo pravi 19 :}
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
6 месеца е по-голям от мен.
moqt nai golqm pritel e bil s 4 godini po golqm ot men
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ееееееехехехе..... кажи ми и че те е праснал и ще се пръсна ....Първоначално написано от rali4ka91
Първоначално написано от Анонимко
няма начин да не е все пак на тая възраст са много глупави момичетата
евала на тези който имат набори за гаджета а на другите до 2-3 години пак евала
по темата нямам гадже за сега ама ако фана ще е 16 до 19 -> мойте години![]()
Може да са с разлика по десет години, но друго е 14-21Първоначално написано от rali4ka91
Та да де то си е за твоя сметка наистина няма нужда от коментари....Мисля че всеки си направи изводи
Та да не флудя темата амиии аз нямам приятел сега, но като си намеря едва ли ще е толкова голям. Не одобрявам особено ако си на 14-15 а тои на 20-20 и нещо![]()
![]()
Аз съм на почти 17, той - на почти 19.
I`m trying to make your dreams come true...
az sam na 14 a gajeto mi 6te napravi tazi godina 18. toooo..... i moito ne e mn normano ama kvo da se pravi![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
ХАХАХАХА кат глеам кфо са писали напрао ми стаа смешно.. аз съм на 8 гаджето ми е на 9 а?
ми аз съм на почти 15 , а той на 18![]()
Няма приятелка, няма разлика!![]()
![]()
М съм.![]()
Аз съм на 16, приятелят ми е на 22![]()
аз съм на 17,моето съкровище е на 19![]()
![]()
![]()
на 18 съм а приятеля ми е на 21. Не ми е ясно какво ви тревожи разликата? Всичко е индивидуално, вярно, че много момчета си търсят по-малки момичета с цел секс, но за да ти върже трябва и тя да е глупавичка. Не слагайте всички под общ знаменател, защото само двойката си знае мотивите за връзката. Щом двама дучи са щастливи заедно не е редно нито е коректно някой да ги съди или да дава оценки без да познава нито единия нито другия.