- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko spored vas e normalno
Koga spored vas e normalno chovek da zapochne da vodi polov jivot?Znam che e otnositelno..nqkoi shte kajat "kogato se pochuvtvash gotova"..no ponqkoga e malko trudno da preceni chovek ,koga naistina e gotov ...
..na 15 sym ne mislq ,che mi e rano strah me e da ne bi da e kysno..
13-14
OT 15-16 roд.
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
spored men na 18
ami.sled 16. opredeleno!!!!
![]()
ми според мен на 16-17 е най-удачно
13-14 ... da be 10-12 :P
Otnosno temata... mi nz kakto se kazva za vseki e otnositelno, az mislq che ti sama shte usetish koga...
Syshto taka mislq che ne e kysno na 15 da go napravish...daje e po-normalno otkolkoto na 12
Moq syvet e da ne byrzash!!!![]()
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
Прав си,но всеки когато се почувства готов =D>Първоначално написано от Анонимко
Когато мине периодът на "осъзнаването" на един тийнейджър и в главата си порастне и има вече реална преценка за живота. В повечето случаи това е възраст 16,за някои 17. Преди тази възраст си още с най-възможното си детско мислене относно всичко,да не говорим пък за секса. Не е до "чувствам се готов",това са глупости,един пубертет първо трябва да се осъзнае кой е той в този свят и да премине от фаза на самозабравил се, уж-бунтуващ се и неосъзнаващ нищо зряло тийнейджър в млад човек, който тепърва има да развива зрелостта си. тогава идва и огромното място на секса в неговия живот...
На 18-19...
mi OT 15 NAGORE to e razli4no spraimo tova kolko si porastnal ne vizi4eski a na akul 6toto ima deca koito se razvivat po burzo te mogat da zapo4nat i po rano
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Е те тва депутатските щерки много учени ще да са билиПървоначално написано от Депутатска Щерка
SaglasnaПървоначално написано от Dafi`
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
16-17![]()
ako v razdel "sex" ima 1000 temi 998 sa "Koga e normalno da po4na da praa sex" nqq zna4enie!
spored mene vuzrasta ne e vajna
vajno e ot vutre da se 4ustvash gotov
The pain is temporary!
Аз смятам че след 14....е нормално,но не и по-рано...но все пак ...кой когато е готов.... \
/
mi sled 15 ..za jalost go napravih na 13 i malko..i to s nepodhodqsht vyprek che vryzkata ni prodylji pochti godina na vrotiq mesec ve4e mi beshe pisnal..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
16 за момчета...17 за момичета...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Първоначално написано от honey91
vajno e mom4eto da te obi4a za da bade vnimatelen
Редно е след 18 години,но и на 17 става![]()
ae vajnoto e da zn 4e avera ti nee samo za sexa da zn 4e te obi4a .. puk za vuzrasta 14-15 tam nqkudes averkata mi hoq ot 1 god i go naprai kogat beshe na 14 i ne sujelqva .. tui4e Svalqite gashtite
hahah
![]()
:P