.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kajete mi molqvi

Striker
    Guest

kajete mi molqvi

Здравейте всички! искам да ви попитам нещо. Ужасно сам влюбен в едно момиче но то е със 7 години по голямо. дали според вас е по добре да направя нещо по въпроса или да чакам?

Супер фен
    А ти на колко си?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    А ти на колко си?
    точен вълрос!!!!!!!!кажи на колко си?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Лично мнение - малко вероятно да ти обърне внимание. И все пак опитай, нищо не губиш.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми...много си зависи от самото момиче-от това дали за нея годините имат значение,дали се влияе от хорското мнение... и най-вече дали изпитва поне някакви симпатии към теб.Според мен ще е най-добре да поговориш с нея,да пообщувате известно време и да видиш дали може да намерите общ език,общи теми на разговор и т.н.Като почнете да говорите открехни тая тема и ще видиш на ква позиция е.Но...недей да влагаш големи надежди,за да не останеш разочарован накрая

Голям фен
    Град
    sofia
    da mn e vajno dali za neq godinite imat znachenie moje da se probvash no vsichko zavisi ot neinata reakciq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Годините нямат значение, ако и тя те харесва не вждам проблем.

Пробвай се, но ако не се получи не се отчаивай.

Повече от фен
    zavisi si ot momi4eto,no spored men nqma6 golemi 6anosove,vse pak 7 godini ne sa malko
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен
    Хммм 7 год?!Тя харесва ли те ако да ДЕЙСТВАЙ!

ami da ti kaja ako ti be6e s tolkova po-golqm ot neq nqma6e da ima golqmo zna4enie no v tozi sly4ai e obratnoto.ima zna4enie ,za6toto dori i da se poly4i ne6to(malko veroqtno),priqtelite i 6te vi razdelqt.puk i nie momi4etata ne obi4ame mom4eto,s koeto sme da e po-malko.pone na men mi e nqkvo stranno

Супер фен
    Град
    до тебе...
    moeto mnenie nemash shans!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Ponqkoga za liubovta nqma granici stiga tq da e silna i ot 2-te strani.Az smatam 4e ako naistina ima ne6to kum teb bi ti oburnala vnimanie noo nqma li pone priqtelstfo mejdu vas tridno dori da te zagovarq.. az sum imala slu4ei deto 4-5 godini po-malki sa se zaglejdali noo prosto ponqkoga nemoga da se vuzpriema s po-maluk ili ako super mn mi haresva togava ve4e ne msilq nito za godini nito za ni6to prosto deistfam i vse pak pomisli otnovo!
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си