.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    {OnE~GiRL}
    Guest

Кажете ми какво да правя?

Здравейте!Ще ви разкажа цялата история,за да можете да ми помогнете по-лесно. Както си стоях на компа и в скайпа ми се включи едно момче от моето у-ще.Писахме си,той ми даде своя снимка и отначало не ми направи впечатление.Понеже аз нямах своя снимка той не ме беше виждал.На другият ден го видях в училище и взе да ми харесва И така в продължение на 2-3 седмици си писахме и той още не ме беше виждал,а аз все повече започвах да го харесвам.Естествено,нямах смелост да го заговоря по коридорите. Веднъж той ме попита,дали познавам 1 момиче,което е от моя клас.И на следващият ден аз й казах,че някакво момче е питало за нея и тя каза,че го познава.След около 1 седмица се случи така,че вървяхме целия клас групово и това момиче от нашият клас го видя и го заговори,аз бях зад тях,но понеже трябваше да влизаме в стаята ги изпреварих и се правех,че не го виждам.Но зад гърба си чух,че момичето от моя клас каза "Ето я" и ставаше въпрос за мен.И на следващият ден като си писахме,той ми каза,че ме е видял и така само се разминавахме по коридорите без да си говорим и с разни бегли огледи.На мен ми се струва,че в началото когато си писахме той постоянно ми даваше някакви намеци като "търсиш ли си гадже" и аз казавм "ми май не" и той "ти губиш" или разни ейтакива Доколкото разбархо то него бившото му гадже е от моето у-ще и знам коя е,а настоящето му от друго. Не знам дали той мисли,че аз не го харесвам и за това вече не се държи така мило в чата с мен,или може би откакто ме е видял и не ме е харесал !?!Аз го харесвам много,но той не ми обръща внимание и само ме разпитва за бившото си гадже Дали съм я видяла и т.н.Какво мислите??Какво да правя???Съжалявам,че ви тормозя с глупостите си,но

abeeeeeee detska mu rabota........ ako ima6 13 si prodavam bubreka

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Eхх, бих го купил но уви, явно няма го продадеш.

Ами като за начало май най-добре ще направиш да му покажеш, че го харесваш. Така най-ясно ще разбереш от неговото поведение после къде по-точно е проблема. Хвърляй му по-настоятелни погледи като се видите по коридорите, за да забележи интереса ти към него и после лекичко продължавай напред, но без да казваш конкретно нещо. Така ще видиш дали ще продължава да говори за гаджето си или ще стане като преди.

Голям фен
    Град
    sofia
    kontaktuvaite be bez kontakt nishto ne stava
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен
    emi popitai go po nqkakuv na4in,no spored men ne si zaslujava,za6toto nqma smisul samo da te razpitava za biv6ata si,a na tebe da ne ti obru6ta vnimanie
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

{OnE~GiRL}
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Eхх, бих го купил но уви, явно няма го продадеш.
    На 13 съм,проблем!?! Благодаря на всички за отговорите!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ami kaji mu bukvalno che ne ti e priatno postoqnno da te razpitva za bifshata si...pak inache toi mai nqma interes...am ako imash jelanie .. mojesh da go nakarash da te gleda v ochite kato kuchence..:P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    emi popitai go po nqkakuv na4in,no spored men ne si zaslujava,za6toto nqma smisul samo da te razpitava za biv6ata si,a na tebe da ne ti obru6ta vnimanie
    Има нещо вярно...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Абе, честно казано, май не те е харесал като те е видял и, говорейки ти за бившата си иска да ти покаже, че между вас няма да се получи нищо...
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Нали се сещаш,че днешната младеж говори кви ли не глупости в чата?Там,особено ако не знаеш кой е насреща,дрънкаш квото ти падне!Едва ли няма да се съгласиш с това.
    Толкова за миналото.Сега да разгледаме обективно настоящето.Естествено,не можем да слагаме всички човешки характери под 1 знаменател,затова ще ти дам няколко възможни предположения:
    1.Не те е харесал на външен вид,въпреки че ако беше така,нямаше изобщо да си говори с тебе.Но не го изключваме.
    2.Харесва те,но го е срам.Чуди се на каква друга тема да те заговори.Като се стресират,повечето момчета са такива,и това е факт.А пък ако и ти се държиш студено-какво очакваш...
    Не казвам за му се натискаш,но някоя друга усмивка няма да е зле.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от skorfi
    Ами като за начало май най-добре ще направиш да му покажеш, че го харесваш. Така най-ясно ще разбереш от неговото поведение после къде по-точно е проблема. Хвърляй му по-настоятелни погледи като се видите по коридорите, за да забележи интереса ти към него и после лекичко продължавай напред, но без да казваш конкретно нещо. Така ще видиш дали ще продължава да говори за гаджето си или ще стане като преди.

moje bi e re6il 4e se krie6 ot nego i se e otkazal i e re6il da trugne pak s biv6ata si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си