Здравейте!Ще ви разкажа цялата история,за да можете да ми помогнете по-лесно. Както си стоях на компа и в скайпа ми се включи едно момче от моето у-ще.Писахме си,той ми даде своя снимка и отначало не ми направи впечатление.Понеже аз нямах своя снимка той не ме беше виждал.На другият ден го видях в училище и взе да ми харесва И така в продължение на 2-3 седмици си писахме и той още не ме беше виждал,а аз все повече започвах да го харесвам.Естествено,нямах смелост да го заговоря по коридорите. Веднъж той ме попита,дали познавам 1 момиче,което е от моя клас.И на следващият ден аз й казах,че някакво момче е питало за нея и тя каза,че го познава.След около 1 седмица се случи така,че вървяхме целия клас групово и това момиче от нашият клас го видя и го заговори,аз бях зад тях,но понеже трябваше да влизаме в стаята ги изпреварих и се правех,че не го виждам.Но зад гърба си чух,че момичето от моя клас каза "Ето я" и ставаше въпрос за мен.И на следващият ден като си писахме,той ми каза,че ме е видял и така само се разминавахме по коридорите без да си говорим и с разни бегли огледи.На мен ми се струва,че в началото когато си писахме той постоянно ми даваше някакви намеци като "търсиш ли си гадже" и аз казавм "ми май не" и той "ти губиш" или разни ейтакива Доколкото разбархо то него бившото му гадже е от моето у-ще и знам коя е,а настоящето му от друго. Не знам дали той мисли,че аз не го харесвам и за това вече не се държи така мило в чата с мен,или може би откакто ме е видял и не ме е харесал !?!Аз го харесвам много,но той не ми обръща внимание и само ме разпитва за бившото си гадже Дали съм я видяла и т.н.Какво мислите??Какво да правя???Съжалявам,че ви тормозя с глупостите си,но