.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

LaMoZ
    Guest

Стигнах до задънена улица какво да направя?

Здравейте всички,

Има едно момиче от моя блок е и сме много близки. Движиме се в една компания

Преди седмица реших да и кажа какви са чувствата ми и тя дори потвърди чувствата си към мен. НО каза че й трябва време

От тогава не се засичаме много и когато я видя и почти не ми обръща внимание

Какво да направя? Какво е искала да каже с това че и трябва време?

П.П.> Оставам с впечатлението че е избегнала да каже НЕ

нещо такова...и на мен ми се е случвало . Като разбра, че я харесвам и се отдръпна...,но не се отказвай както аз напавих...може пък да се прави на недостъпна знам ли я

Дай и време да реши какво иска не я натискай и не бързай...остави я сама да си реши!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    pogovori si otnovo s neq makar da e na sila prosto nastoqvai za otgovor do krai.taka pone 6te ti olekne i se edno 6te se otturve6 ot nqkakva tejest.i na men mi se e slu4valo podobno ne6to i trqbva da ti kaja 4e mul4anieto boli pove4e dori ot kolkoto edno NE
    няма любов

LaMoZ
    Guest
    И сега какво вие ме забихте в мазето с тия различни отговори

@`sladko_kotence -> някакси немисля че ще ми бъде приятно да чуя НЕ ... Не че се имам за голям хубавец или на Казанова, защото чувствата ми са истински

Вярно е че в лъжа се също трудно живее, но...

@^^kotenceto^^-> много си го мислех този вариант, но цяла седмица си е цяла седмица...

Де да знам... Мислех че като пусна тема тук поне някой ше ми каже някакви варианти с който да увелича шансовете ми...

Благодаря все пак \/

Голям фен
    Когато някой те харесва, той(тя в случая) не мисли по въпроса или приеме да излезе с теб някъде насаме и продължава да го прави или нищо не приема. Какво има за мислене? От кога чувствата се мислят? Отиди при нея поговорете без да и споменаваш нищо покани я някъде да излзете сами..... Ако приеме значи иска нещо ако почне да увърта явно се чуди как да се измъкне от ситуацията без да те нарани все пак си и съсед и приятел.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си