.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    анонимко:)
    Guest

Много я тясна

Приятелката ми е много тясна... и не мога да проникна .. съвет какво да правя?

Повече от фен
    Град
    (:
    emi ako e devstvena e norm da e tqsna ili ako ima minimalen sexoalen opit

a 4ak da e tolkova tqsna 4e da ne moje6 da pronikne6....?
    napunete se i ti i tq malko
    The pain is temporary!

амии вазелинче или друг вид гелче и в началото с пръстчета лекичко и бавничко докъто не усетиш че е възможно да те поеме...
    ааа забравих да питам Девственна ли е ?

Ezi4e
    1 prust
    2 prusta \/
    boc

tova e, ob6to zeto purvo q lije6 za da se navlajni dobre posle s edin prust, ot dam s 2 prusta i posle boc i si vutre

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    variant 1 : ili q vyzbydi strashno mnogo predi sex...
    ili ..
    variant 2 : otidi v sex shop ili apteka ili v nqkoi online sex shop i si vzemi/porychai nqkoe smazvashto gelche

Мале и аз имах подобни проблеми (и сега не съм от най-широките). Просто с някои не ставаше и това е, с други трябваше упоритост и много крем.

Да си тясна си е доживотна присъда.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Ezi4e
    1 prust
    2 prusta \/
    boc

tova e, ob6to zeto purvo q lije6 za da se navlajni dobre posle s edin prust, ot dam s 2 prusta i posle boc i si vutre
    тва ми хареса
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    Ezi4e
    1 prust
    2 prusta \/
    boc

тва ми хареса

i na men
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Stupkite s prust4etata purvo mislq 4e vsi4ki gi znaem.Cakata e vazelin4eto,vazbudata i nai ve4e tva tq da e otpusnata poneje pri parvite mi pati be6e taka i znam 4e e dosta trudno da se otpusne6. Oba4e - na ruganeto izvednuj UJASNO E !
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

ЖигТаг
    Guest
    Ezi4e
    1 prust
    2 prusta \/
    boc

Луд си! Ти си първият секс теоритик!! Боц!!!
    Гацо Бацев

Guest
    Zna4i vzemi edna udarna drelka i q razkyrti a posle moje da se hvali6 4e ti e golqma pi6kata i si q razkyrtil ot sex. Ili drugiqt variqnt e da otide6 v garaja i da vzeme6 vsli4ki instumenti koito slujat za rabiwane i edin golqm 4uk (okolo 15 kg) i posle deistvai. Vervai mi 6te stane !!!

абе недей се притесняя от тва че е тясна.. ко е девствена или е няяла мн сексуални контакти стаа трудно ама то не може пак винаги да ви е на готово и вие само боц боц..и готоо .. накараи я да се отпусни максимално ама не мисли за нищо друго освен за тфа да и доставиш удоволствие.. лижи таркай.. баркай бавно доста тряя побаркаш за да свикни.. после 2 прасчета после можи и трето да добавиш.. и 1виа и 2риа пат ше я боли просто няя как.. ама кат лижиш и баркаш жатре нали саобразявай се малко с натиска 6тото не винаги е приятно даваи бавнооо.. \/

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от анонимко:)
    Като за начало почакай да порасне малко .. поне на 14 да стане

Вазелин + кондом НЕ!!!

Купи си лубрикант! И я възбуди за да пусне и тя сок

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Цитирай Първоначално написано от анонимко:)
    Като за начало почакай да порасне малко .. поне на 14 да стане
    хаха май това е правилния отговор

Пробвай да пъхнеш гаечен ключ, клещи, лупа и огледало, за да разбереш защо е толкова тясна всъщност

Guest
    еми тя сега е на 12г. аз съм на почти 17 кога ще почне да се овлажнява като голяма

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми тя сега е на 12г. аз съм на почти 17 кога ще почне да се овлажнява като голяма
    Като порасне педофил такъв!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като порасне педофил такъв!
    е лъв педофил на 16 съм... след 3 седмици правя 17 да не говорим че съм 1.70 60кг..ама оная работа е дебела

И все пак?! НЯкой нещо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хората ти казват педофил,а ти казваш че си голям-хайде потърси в 1 речниче на чуждите думи какво е педофил.И по темата-на 12 бе пич,че тя има ли менструация.Къде си тръгнал да правиш секс с 1 дете.А да и още нещо наказуемо е!Почакай малко бе да си изживее детството момичето.И ми кажи как може на 12 години едно момиченце да е сексапилно,че чак да те вмъзбужда.ОХ,нека първо разбере как да си сменя превръзката пък после да прави секс!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хората ти казват педофил,а ти казваш че си голям-хайде потърси в 1 речниче на чуждите думи какво е педофил.И по темата-на 12 бе пич,че тя има ли менструация.Къде си тръгнал да правиш секс с 1 дете.А да и още нещо наказуемо е!Почакай малко бе да си изживее детството момичето.И ми кажи как може на 12 години едно момиченце да е сексапилно,че чак да те вмъзбужда.ОХ,нека първо разбере как да си сменя превръзката пък после да прави секс!
    Ами точно на 16 голям ли съм?!?

Ами тече и от 10годишна.. задника и е супер има си и хубави цицки...а дупарчето и е супер направо устничките и невинното и личице направо ме разкъсват Иначе аз си я обичам

Мега фен
    Любов към 12 годишна? Ха! И защо я обичаш? заради цицките И и затова, че иска да спи с теб?

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да бе обичкаш я,как ли пък не-ако я обичкаше нямаше да и се нахвърляаш ката на крехко агнешко,а щеше да я оставеш да порасне.За нейно добро!

Повече от фен
    cunk - munk mlqs - plqs bum - trqs ai u nas imali jelanie ima si4ko
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си