.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Kakvo da i kupq?

Guest

Kakvo da i kupq?

Help me please !!! Best friendkata mi ima rd a az nz kvo da i kupq ;( daite nqkakvi idei pls

Re: Kakvo da i kupq?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Help me please !!! Best friendkata mi ima rd a az nz kvo da i kupq ;( daite nqkakvi idei pls
    начи слушай:
    купуваш едни чехли бумеранг от лев и педесе и изработваш някакв хуй от вестник или и аз нз и една картичка в която да пише " ако не ти харесват чехлите еби се в гъза"!

сега сериозно: ами да ти кажа оригиналния подарък за едно момиче е голяма пухкава мечка от 50 лева или някакво малко сладко пухкаво порче ... ( ако не намериш ... насреща съм
    успех... аз сам за мечока

Мега фен
    Град
    София
    Е ти ако не знаеш какво да купиш на бест френдката ние ли да знаем

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Отиваш в някое по-голямо/модерно фото студио и питаш дали правят чаши с картинки по поръчка.
    Ако правят, взимаш някаква ваша снимка и я даваш. Не след дълго оригиналният ти подарък ще е готов.

nie otkude mojem da znaem kakvo haresva nai dobrata ti priqtelka ti si q poznava6 edva li 6te ti e tolkova trudno da izbere6.....primerno moje nqkva dreha parfium pliu6ena igra4ka biju znam li .....
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Цитирай Първоначално написано от alex_7777
    nie otkude mojem da znaem kakvo haresva nai dobrata ti priqtelka ti si q poznava6 edva li 6te ti e tolkova trudno da izbere6.....primerno moje nqkva dreha parfium pliu6ena igra4ka biju znam li .....
    daaaaaaaa taka e!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    mi ne6to originalno ne tradicionnite plu6eni igra4ki i t.n. tva s 4a6ata mi haresa moje ne6to ry4na izrabotka ili nz i az na men priqtelq mi za RD-to mi podari zai4e ama jivo moje6 i ti da i zeme6 ne6to takova hamster4e ili nqkva mi6ka
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си