.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Фен
    Град
    Пазарджик
    На мен ли го казвате....
    Любовта е по-силна от всичко

e123
    Guest
    tam e rabotata 4e az izgradih si4ko, edna vrazka,s mnogo lubov!dadoh sarceto si ,sega e napulno otdadeno na neq.zapo4nah da q haresvam,vlubih se,kakto ne sum bil nikoga dosega..predlojih i i za kasmet tq se saglasi.parvite meseci be6e dobre ..no naposledak use6tam edin problem.vinagi az i kazvam 4e q obi4am,az otivam pri neq,az i pi6a,az q presledvam..otno6enieto i mi napomnq za vse edno "ami dobre 6tom kato nastoiava6",a na mene mi se skasa sarceto za neq
    mislq 4e osuznavam kakvo golqma gre6ka napravih za6toto tarsq lubov,malko toplinka,ne mi trqbvat dalgokraki madami i tn.,iskam 4ovek koito da pokazva lubov kam men,da mi kazva obi4am te, a tq dori edin pat ne me e poglednala v o4ite ,da zatai duh i da kaje obi4am te.vlagam prekaleno mnogo a na sre6ta ni6to,edno ni6to!!ei za tva stradam i poslednite sedmici sam ose6tam kak ru6a vsi4ko i ne moga da se spra prosto nz kakvo mi stava.i tam e rabotata 4e mi omrazna da se naranqvam po tozi na4in,voub6te ne trqbva6e da se fa6tam s neq ,sega sam v tolkova trudna situaciq!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от e123
    tam e rabotata 4e az izgradih si4ko, edna vrazka,s mnogo lubov!dadoh sarceto si ,sega e napulno otdadeno na neq.zapo4nah da q haresvam,vlubih se,kakto ne sum bil nikoga dosega..predlojih i i za kasmet tq se saglasi.parvite meseci be6e dobre ..no naposledak use6tam edin problem.vinagi az i kazvam 4e q obi4am,az otivam pri neq,az i pi6a,az q presledvam..otno6enieto i mi napomnq za vse edno "ami dobre 6tom kato nastoiava6",a na mene mi se skasa sarceto za neq
    mislq 4e osuznavam kakvo golqma gre6ka napravih za6toto tarsq lubov,malko toplinka,ne mi trqbvat dalgokraki madami i tn.,iskam 4ovek koito da pokazva lubov kam men,da mi kazva obi4am te, a tq dori edin pat ne me e poglednala v o4ite ,da zatai duh i da kaje obi4am te.vlagam prekaleno mnogo a na sre6ta ni6to,edno ni6to!!ei za tva stradam i poslednite sedmici sam ose6tam kak ru6a vsi4ko i ne moga da se spra prosto nz kakvo mi stava.i tam e rabotata 4e mi omrazna da se naranqvam po tozi na4in,voub6te ne trqbva6e da se fa6tam s neq ,sega sam v tolkova trudna situaciq!
    Ми явно тя не те обича и това е. Приеми го, а ако искаш да продължиш с нея спри да я пресираш и да я "преследваш", защото това става досадно и накрая на нея ще й писне и ще сте до там. Според мен трябва просто да решиш дали искаш да си с нея или не.. взимайки обаче на предвид факта, че ти я обичаш, а тя теб - не. И си помисли хубаво какъв е шанса да изчакаш и тя да те заобича след време. И също така дали няма да ти омръзне да я чакаш и дали си способен да си с човек, който не споделя чувствата ти? Някак си имам чувството, че не си много голям. Ако решиш да не си с нея, ще намериш начин да я забравиш. В крайна сметка ще има още много момичета и тепърва ще намираш по-силна любов.. и по-зряла.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Lubovta e nai gotinoto chuvstvo na sveta...Jiveqt samo tezi koito obichat..ostanalite prosto sashtestvuvat!!! No e istina che ot neq mnogo boli..i az stradam...no toi nikoga nqma da go razbere...ne znaesh kolko pati sled kato zatryshne vratata sled men sylzite sa mi potichali..i ne sam mogla da gi spra...plakala sam s chasove i sam se molila da doide i da me pregarne..a toi vse ne idvashe..i vse pak jiveeh za nego i oshte jiveq...zashtoto toi mi e vsichko...toi e moq svqt...

при любвта боли винаги дори и когато е споделено защото те боли от щастие това е нещото без което човек не може да живее това е чувството което кара хората да са усмихнати всеки ден това е чувството което ги кара да страдат да плачат да правят неща за които после да съжаляват без любов живот и съществуване няма ,винаги боли от нея не можеш да се откавеш от любовта дори и да искаш когато е споделена любовта пак боли от щастие ,заради човека който обичаш ,който те кара да живееш ,който ти държи духа жив и ти се тревожиш да не загубиш този човек ,когато си влюбен изключваш всики други и всичко друго на този свят ти си най щастливия човек ,но и най нещастния понякога ти страдаш и се радваш плачеш от щастие и от мъка не може човек да спре да обича ,защото тогава живота му няма смисъл сега искаш да се откажеш от любовта ,защото те боли ,защото си наранен и страдаш мн и аз страдам и заради любовта щях да направя глупост но видях че има хора които държът на мен и не го направих
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

edvali ima hora koito da ne stradat ot lubovta tova e neizbejno

всеки човек го боли и всеки си мисли че него го боли най мн както и аз и аз наистина мисля че мен ме боли най мн но незнам дали е така всеки го боли и мисли така това е предизвикателството което не може да се нарече рпедизвикателсвто защото е голяма мъка за сърцето и за самия теб но винаги има болна за нещастие и винаги плачеш и страдаш
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Град
    Po SveTa I U Nas
    Който обича той така и така страда . Нито една връзка не е перфектна във всяка има проблеми . Вярно е някой изглеждат но не е така . Макар и да ни боли требва да гледаме напред да не се депресираме и да намерим любовта на живота си ... Ако е възможно

otchaqno vlubena
    Guest
    do predi da sre6tna nastoq6tiq si priqtel nikoga ne se bqh vlubvala i si misleh kolko bi bilo hubavo da si ima6 nqkoi do sebe si v trudni i dobri momenti.ne se izlygah-prekrasno e,NO ne vsi4ko e tolkova hubavo i rozovo.v na4aloto vse toi me naranqva6e no si myl4ah,za6toto naistina mn go obi4am.no se promeni,kakto i az donqkyde-sega az go karam da strada i vseki pyt kogato sgre6a napravo mi se kysa syrceto 4e pak sam go natyjila,A AZ NAISTINA MN GO OBI4AM i vse i vse pravq gre6ki mn boli ot lubovta,no po prekrasno 4uvstvo nqma!!!!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Страданието е част от любовта, както е и радостта и всички останали емоции... любовта е неще необятно, като зъбите на Роналдиньо

п.п. Пич луд си ... Вземи си почивка, отдъхни на спокойствие 1-2 дни погледай мачове ... успокой се, защото ще се размажеш
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от ^BaBy^GirL^
    Който обича той така и така страда . Нито една връзка не е перфектна във всяка има проблеми . Вярно е някой изглеждат но не е така . Макар и да ни боли требва да гледаме напред да не се депресираме и да намерим любовта на живота си ... Ако е възможно
    напълно съм съгласна.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Цитирай Първоначално написано от ^BaBy^GirL^
    evala macka =D>
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами тва,което си написал е много хубаво....Всички рано или късно срещат любовта,срещат и болката....ама е неизбежно и както казват ,"за да имаш един щастлив миг трябва да преминеш през хиляда нещастни...."едва тогава ще оцениш човека.....незнам какво да кажа освен,че болката от любовта е най-силна....
    f@nt@zi@

Guest

Re: stradate li ot lubovta???

awe koito ne se e vliubval nishto ne znae.liubovta e garmqshta smes ot radost i bolka,ot koqto vseki trqbva da opita.

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    da vqrno si e ot lubovta boli
    и аз съм на това мнение сладури

Голям фен
    Град
    Sofia
    Аре стига вече... Боли ме, страдам, сърцето ми е разбито, по цели нощи рева.. Колко от вас са изпитвали любов, че така убедено говорите дали се страда или не се страда от любовта!? Чак вече ми е смешно. Пък и особено като се сетя, че средната възраст на тези, които влизат във форума и особено на тези, които пишат в "Любов", се върти някъде около 13 годишните!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

ami to ako ne te boli,zna4i ne obi4a6 istinski spored men de

Голям фен
    Наистина боли,боли страшно много... докато не свикнеш да бъдеш нараняван.После не ти прави впечатление ; )

ако човек казва че е обичал и след това не страда значи вообще не е обичам когато обичаш тогава страдаш :Р кофти е ама....тва е живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си