От любовта ме боли!(незнам ...мога да се откажа от нея!И какво живот без любов но и без това разяждащо чувство???
Ако питате защо? ами знам... да не съм луд?това ме депресира дълго
да,обичам(мога да правя разликата между харесвам и обичам,обичам е много силно)и я имам ,но някак си живота ми
драстично се променя заради едно,единствено чувство,заради един човек.за мене да обичаш означава да си влюбен
да си наясно с чувствата си,не като някои които например си казват обичам те ей така и след малко край..
адски ме дразни това че сега ще казвам на нея обичам те ,единствена си,а после на следващата.КОЙ ЗАЛЪГВАМ?
толкова е шибано,че ми се драифа.
Любовта поражда много и големи положителни емоции,но и ревнивост,старах от раздяла,които са шибани яко.Нито съм ревнив
нито съм страхлив!!Не, не съм!но все пак ги има тези неща.!те ми бъркат в сърцето,и ме мъчи.
ще преживея раздяла,няма проблеми,както предишната!но ще ме боли!! и накрая си задавам въпроса защо
старадам като съм така влюбен?защо от любовта ме боли като толкова много обичам?мога да се откажа от нея..поне ще се издраифам накрая
благодаря че четохте ,просто много исках да споделя,не да давам акъл,защото на мен ми е супер гадно и съм все по-зле а като че ли не трябва(
аз съм копеле ,ще се оправя ,някак си....От любовта ме боли!прекалено сякаш