- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Hora kajete si mnenieto pls, za6to pu6ite?
Az sa propu6ih i se 4udq za6to pu6a.Vie za6to pu6ite, kajete mi pri4inite????
Аз отдавна не пуша. Даже и тогава не знам дали моето можеше да се нарече пушене. Правех го, защото всички го правеха. И бързо разбрах, че това е крайно най-глупавата причина и спрях. И понеже осъзнах това, не беше и трудно да спра.![]()
Zn6 li kak propu6ih...Skusah s gadjeto, nervirah se.Posle otidoh pri priqtelite mi i vidqh 4e te pu6at, az zapalih cigara posle o6te edna i na sledva6tiq den si kupih kutiq.
as puk propushix v 6 klas a sa sam 11 -ti prosto iskax da znam kfo e da pushish i to ze 4e mi xaresa ai to zavisi v kfa kompaniq si zashto ot moita kompaniq si4ki pushim i nemam priqteli koito da ne pushat no loshotop e 4e ot tolkova mno godini det pusha prosto nema spirane ...as cigarite po smurtno ne moga da gi spra makar 4e mno mi se iska no xora ne e tolkova lesno to zavisi i ot koga pushish...prosto shte kaja samo edno!!!!!!za tezi koito ne pushat da ne po4vat da pushat 4e nqma nikakuv smisal ot tova da pushish....po dobre ne si trovete jivota .......![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
da be taka e, i az popadnah v kompaniq v koqto vs pu6at i nqma6e kak.Abe lo6o e.![]()
Ей така от лапетия пропуших![]()
много пъти съм си го задавала тоя въпрос и така и не мога да си го обясня... просто не виждам какъв е смисъла и все пак го правяразбирам цигарите да бяха нещо сладко или някаква храна, но не са
просто някакъв си дим, а е толкова трудно да се откажеш
![]()
в крайна сметка изводът ми е, че не толкова има някъв смисъл в тва да пушиш, а просто е въпрос на навик - комбинация от движения: сядаш някъде, вадиш цигара, палиш я и многократно си дърпаш... имам чувството, че съм пристрастена не към самите цигари, а към тези повтарящи се движения, чрез които просто съм заета с нещо и това успокоява до някъде![]()
тва са мойте наблюдения![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
pu6a za6toto ve4e se pristrastih a ina4e gi po4nah ot nervi![]()
Това да пропушиш защото всички в компанията ти пушат е много тъпо.В моята компания абсолютно всички пушат.Даже мога да кажа, че от всичките ми познати само 4-5 човека не пушат, но това не означава, че и аз трябва да пропуша.Пробвал съм и винаги ми е било много гадно.Сигурно за да се пристрастя трябва да пуша много дълго време, а не бих издържал този период на пристрастяване![]()
Az ne sam redoven pu6a4, no mi haresva use6taneto dokato pu6a - da znae6 4e seki ti prai jivota gor4iv i v taq malka cigara se krie 4ast ot gor4ivinata, koqto ti sam moje6 da si podari6!
Джесика, това звучи доста поетично и вдъхновяващо, но е само извинение. И за наркотиците би могло да се каже същото, нали?
Za6to da e izvinenie ?! To e taka kakto az go vijdam, az govorq za sebe si. Narkotici ne sam probvala nikoga i za tqh ne vzimam mnenie. Haresva mi gor4ilkata v edna cigara i za tova ponqkoga pu6a.
Ami to i az ne sum sigyrna to4no za6to pu6a.... be6e mnogo kofti moite kato me popitaha 'za6to?'![]()
Prosto mi haresva, 4yvstvam se dobre, ubivam vremeto ponqkoga taka.... i donqkude izpitvam i nyjda da pu6a, prosto ne6to v men go iska. A puk gi po4nah ot liybopitstbokoeto se prevurna v gazariq
i posle v navik
...
Ako ne pu6i6 po dobre ne po4vai, za6toto posle samo 6te se 4ydi6 kak da spre6(kolkoto i 6ablonno da zvy4i si e taka)
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
az izpu6ih purfata si cigara mesec predi da zapo4na 6klas....ne mi haresa...no tui kato bqh f takaa kompaniq i izpu6fah po 1na na den...sled tfa imah edin period f koito ne mojeh bez cigara...a sega mi e adski otfratitelno...i sum na edno bofvane na den..a puk za pri4ina i az nz kfa....nqkak si kato pu6a i se uspokoqvam no vinagi kogato si zapalq cigarata i si kaam tfa ne e redn0 ne trqq da go praq....no vse pak pu6a..........
И аз съм пушила цигара, мислейки, че ме успокоява. Просто човек трябва да върши нещо, когато е нервен - не самата цигара успокоява, а дейността. Просто намерете друга дейност.
Мойто момче, а кажи някой де в 6-7 клас да има някъв акъл, а? Акъла идва най-рано 2-3 години по-късно... То секи си мисли, че като вече е 7 КЛАС! е супер порастнал, ама реално погледнато такова нещо нЕма... Тъй че идеята е че не можеш да казваш на някой в 6-7 клас е ТЪПО ПАРЧЕ, защото е пропушул. Сички тогава са такива, ама просто някои не пропушват поради редица други фактори.
Откажи се докато още можеш, защото после ще стане прекалено късно.Първоначално написано от Malko_kote
На мен лично цигарения дим повече ми харесва от въздуха![]()
Ami az pu6ih za super msalko vreme niakude 1-2 sedmici max.Prosto ne me kefe6e i spriah.Mi po4nah ei taka ot 4isto luibobitsvto i estestveno ima6e i doza guzaria.Konsultirah se s edni fr za re6enieto si i te s mene re6iha da probvat i taka i po4nahme,no kakto kazah ve4e ne me kefe6e.
Не пуша и се надявам никога през живота си да не пропуша !
пфу, още си се чуда....почнах от газария...са не мога да ги спра...![]()
emi spored men pusheneto se zapochva ot - gazariq ,nervi i veche navik ;]