- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли да ви псуват и обиждат докато....
Става дума за женските настроения, когато жената обича да се чувства като мръсница, курва и т.н.
Което включва по време на секс да и се крещи каква е мръсница, лошо момиче, шаврантия и т.н.
Вариации многоно мисля че стана ясна идеята, та въпроса ми е случвало ли ви си е да изпадате в такова настроение и често ли се случва?
п.с.
феминистките да не се изказват яростно, има такива жени на които им допадат такива сценки и в това няма нищо потъпкващо достойнството им....
Не мога да си представя да ми е приятно да ме наричат курва. Това си е странно и момиче, на което му харесват такива неща хима нужда от психолог.
ne samot tipa "krurva" i za tova ne mi e priqtno podoben vid otno6enie!
"ajde ma kurvo lapai" buchaxhahxah
абсолютно против съм...явно вече курвенската работата съм си я свършила след като съм го напъхала между чарашафите
А бе хора всякакви.Има сливи дето просто така им е психиката .... но ги кефи по-hard отношението от страна на момчето.
zdraveite na vsi4ki.....ne sam tapa ku4ka sliva kurva i t.n no kato pravq sex s moq priqtel toi me nari4a `ti si moqta mrasnica nali? ne mi kazva lapai kurvo ili ne6to ot sorta govori mi mrasnicata mi obi4am te i t.n ima razlika ot ednoto do drugoto...i mi e priqtno zashtoto zn kak da go kaje.....:}
Слива си ! Ясно ?!!![]()
хора сякви интереси сякви само тва мога да кажа
Приятел, много филми гледаш... никое нормално и уважаващо себе си момиче не би му харесало това отношение...
neeeeeeee
Аз обичам да ми викат пачавра и да ми бият шамарчета по гърдите.
Az puk obicham osven da mi govorat mrusotii taka da me lashkat 4e posle da mi e iztrupnalo si4ko......lekata bolka mi xaresva!
boi , 4ukane i psuvni
=D>Първоначално написано от MoHaX
![]()
o neeene sam kurva za da me nari4a taka!
Love you Kris !!!
Обичам секса да е по-хард, но не и да ми вика курва, шаврантия и така нататък.
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Първоначално написано от TiA_MaRiA
az sum suglasna
ama puk q si predstavi kolko 6e e qko da te e*e i posle da te rita v p*tkata
axhxahaxhxah
ebasi temata na tfa mom4e trqq mu sprat kabelnata![]()
p.p za teq koito ne sa sfanali tfa za e*aneto i ritaneto se ebavah![]()
The pain is temporary!
Може да не им е кой знае колко приятно, но не им е и кой знае колко неприятно. Моята например обича да й говоря мръсотии. Как мислите, и аз ли трябва да спра кабелната, щото май, ако кажеш, че жените ги кефи такова отношение и ти казват да спреш кабелната.![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от air_J
v nikuf slu4ai ne stava vapros za li4na napadka![]()
stana vuprs za gosta koito kaja : sex 4ukane i psuvni
ili ne6to ot sorta
gre6kata e moq 4e ne uto4nih![]()
The pain is temporary!
ne mislq 4e 6te mi e mng priqtno....
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти