- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Излъга ме, че съм и първият отзад ;(
Здравейте,
приятелката ми ме нарани адски много с поредната и лъжа. Значи преди 1 месец някъде го направихме отзад и тя ми каза, че съм и бил първият там, но какво да разбера преди 4 дни....говорих си с един от бившите и(не са никак малко по приницп) и той ми каза, че го е правила отзад с 4-5 момчета. КАза ми, че той дори и е свъшрвал в ануса и ми стана адски кофти, че не ми е казала и, че ме е оставила да си мисля, че съм и първият ;(
![]()
![]()
много тъпа женка....не виждам за кво е трябвало да те лъже
![]()
![]()
А от къде си сигурен, че той не те лъже , защото завижда
Moje teq mom4eta da sa si go izmislili, za da se izfukat![]()
Ako ne e tova, zna4i hodi6 s nqkoq k*rva. Ako produljavat lujite, gore glavata i q ostavi!![]()
Не мога да разбера защо така се връзваш. Какво значение има дали е така или не!? Ясно е, че тя има интимен живот преди теб, но сега важно как се държи с теб, може да не ти е казала истината за да не те нарани. А иначе помисли, че ако наистина са правили сек логочно е бившият да свърши в нея! Ти самият не го ли направи то това си е истински кеф! Така, че не се коси!
Не се сърди на момичето. Много вероятно бившия да е решил да се фука без повод и да си измисля, за да ви скара. Не се връзвай изобщо.
Защо трябва да му вярваш на бившия...може просто да ти завижда и затова да е казал така...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
при положение,че лъже толкова мн защо все още ти е приятелка...Първоначално написано от Анонимко
Радвай се, че се праска отзад и се възползвай.Пък ако и държиш на нея кво ти пука с кои и къде се е праскала.Въпроса е, че в момента е с тебе.Тва е ! И още нещо -> не слушай кой какво ти говори братле ... хората са злобни, ако се чудиш нещо относно приятелката ти .... просто попитай самата нея.Успех![]()
спроред мен е не е постъпила праввилно като те е излъгала...така кой лъже ? много зле е направила![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
mii kofti trapka nie ni6to ne mojem da napravim po vaprosa... popitai q za6to te e izlagala..
Love you Kris !!!
А от къде знаеш, че този бивш не те лъже?!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Еба, тя намерила за какво да те излъже, бе! Ти пък толкова навътре ли го приемаш наистина?!?!?!??![]()
Левски шампион але але!
Абе то бива да си тъпо парче, ама такива като теб са рядко срещани.Първоначално написано от Анонимко
Кво сега, 2 реда сълзи и 3 реда сополи, така ли? Как ще живееш сега? Най-добре пристъпи към ритуално самоубийство с воден пистолет... тъпанар.
И кво ти пука? И без туй ще я зарежеш след 2-3 седмици, то подобно момиче надали ще я изтраеш повече...
=D>Първоначално написано от amarno
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Голяма работа като те е излъгала!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ok kofti e da te izluje .....no puk za6to go vzima6 tolkova navutre..gore glavatano ako produljava da te luje prosto q zareji
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
Как може да обсъждаш сексуалния ви живот с бившия и ??? Това е подло, нагло и недостойно спрямо нея. А това , че е решила да ти каже нещо, което не е вярно - остави и правото да ти казва само частта от миналото си , която желае. не е хубаво човек да се рови, където не му е работата. С какво променя отношенията ви тази лъжа - ами с нищо.И момчета запомнете нямате право да обсъждате сексуалния живот на гаджетата ви с които си искате , гадно е . То за това се нарича "интимен"= личен. Ако бях на нейно място щях да не ти проговоря дълго време заради тъпите ти съмнения и разговори с хора , които нямат нищо общо с връзкаа ви.
za kakvo se qdosva6 za glupostiSled kato znae6,4e tiq s koito e spala ne sa nikak malko e logi4no
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Не се връзвай на глупостите на бившия. Само тя си знае с кой как го е правила. Утре ако някой каже, теб те е чукал отзад значи ли че ще е вярно?
Мое просто да иска да се чувстваш по-добре и затова ти го е казала мухахахха![]()
Ми кво искаш да ти каже:
-ооо, пиле, преди тебе колко са ме праскали отзадеее
тъй то, жените делят на 3 :Р
Ем тя като те гледа какъв си чувствителен, как да ти сервира такъф факт. Пък и кво ти пука, дай ся да умираме. От срам момичето не си е признало.
А пък може и бившия й да лъже.
Ма ти си бетер кат жина, бре... обсъждаш всичко с приятели, разтройваш се... ади по-спокойно. Чукай я и се кефи.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
moje bi iska da te nakara da se 4uvstva6 edinstven nai dobre govori s neq izslu6ai q moje bi ne e iskala da te mami a e imala drugi sapbrajeniq da ti kaje 4e si i parviq ne q obvinqvai bez da si q izslu6al
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)