.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Голям фен

Tolkova trudno li e chovek da e iskren ?!

Dosta sam obarkana..Mnogo mislq i nemoga da si otgovorq na nqkoi vaprosi za tova se obrashtam kam vas no pyrvo shte vi kaja na kratko kakvo se sluchi .. takam..
    Hodih s edno momche predi pove4e ot 2 godini -nai dalgata mi vrazka-pove4e ot polvin godina ..Prez tezi dve godini sme se karali,sdobrqvali,sabirali,razdelqli -obshto vzeto po zle ot serial,no ne uspqhme da prekasnem otnoshteniqta si.. Malko po malko az razbrah che vse oshte go obicham,che mi lipsva -strashno mnogo... Pochnahme pak da se vijdame i po to4no hodeh u tqh ili toi u nas...Toi mi kazvashe ,,obicham te'' .. i edin den mu kazah che vse oshte go obicham,che mi lipsva i toi mi zaqvi ,, I az te obicham ,no ako sme zaedno shte se karame i nakraq shte se namrazim''.. Mi kakvo da vi kaja-super spek mi stana
    Ta vaprosa mi e kak moje da obichash nqkoi ,a da ne iskash da si s nego zashtoto mislish che shte se karate? Kakvi sa tiq gluposti? -> znam che shte kajete ,,Toi iska samo da te trqska'', a az shte popitam -nqma li ve4e dostoini hora ,koito da kazvat neshtata napravo v ochite? Zashto vseki gleda da izpolzva bez da go interesuva che s deistviqta si naranqva ?
    Chesno kazano boli me ...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che she e s teb samo da te treska...prosto ne mislq! Spored mene e prav...vie ste bili tolkoa vreme zaedno...bili ste zaedno i ne ste bili shtaslivi...karanici ima vav vsqka vrazka .. no v edin moment neshtata izlizat ot kontrol..i si kazvash "Chakai malko kfo pravq..nima si zaslujava?" .. i osaznavash che varvish na nqkade obache nqma da stignesh do nikade ..

И според мен той не иска само да те тряска както се изрази ти
    Има нещо вярно в това, което ти е казал. Вие сте били толкова време заедно нормално е да изпитвате все още един към друг, но помисли той не е ли прав няма ли да стане така И все пак ако не можете един без друг и ако толкова се обичате може да пробвате пак, но не мисля, че ще е добре

Фен
    Град
    Пазарджик
    Ха, така. Един мой приятел разиграва едно момиче по същият начин. И само ми приказва че я карал да идва у тях за да я "тряска" както вие казахте. А относно твоята случка ако наистина усещаш че още те обича, сигурно му е трудно да ти го каже... Опитаи се да му помогнеш и пак да се съберете
    Любовта е по-силна от всичко

да трудно е

Голям фен
    Град
    sofia
    v nqkoi sluchai e mnogo trudno chovek da e iskren
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен
    Били сте доста време заедно!ПоговорЕте си и не приемай такива отговори!Или те обича или не!

naistina s trydno da se izpravi6 pred nqkogo i da my kaje6 istinata.no moje bi v tozi sly4ai toi e iskren kato ti kazva 4e ako se suberete 6te se karate i taka natatuk.moje bi naistina e po dobre da ste razdeleni

Голям фен
    Ако те обича дали щеше да се задоволява да те вижда само от време на време? Когато обичаш някой правиш всичко за да си с него, опитваш и 330 пъти ако трябва..... Замисли се заслужава ли си да даваш сърцето си на някой , който не е склонен да го приеме...... Защото в цялата ситуация измъчваш себе си.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си