.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: IZPITI

Голям фен
    Град
    sofia

IZPITI

ostavat broeni dni do izpitite za kandidatstvane sled 7kl. Iskam da pojelaq uspeh na vsi4ki i dano jelaniqta im se sbudnat. Vie kade iskate da vlezete i pritesnqvate li se rpedi izpitite? Nqkoi ot vas 6te polaga li specialni testove ili razli4ni ot literaturata i matematikata izpiti?

O6te vednuj uspeh!

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    \/ Mersi, hah zashtoto az shte kandidatstvam... i mnogo iskam da me priemat.... mi kato che li kym ezicite sym az... nachi iskam da ucha ispanski italianski ili frenski, ama kato che li nai mnogo mi haresva frenskiq ezik...

Голям фен
    Град
    sofia
    as da si kaja 4e 6te kandidatstvam v stroitelniq tehnikum, 21, 22 i 7 nqkoi ako u4i tam moje da mi pi6e li4no

Guest
    eo pi6ete we hora

Пожелавам ви успех!

Супер фен
    леле много хора миналата година се бяха притиснили и за това някои от тях се изложиха на изпитите...то трябва и положителна нагласа и учене разбира се аз изкарах 5.125 по литература и 4.688 по математика и сам горд със себе си \/

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

viktoriq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    леле много хора миналата година се бяха притиснили и за това някои от тях се изложиха на изпитите...то трябва и положителна нагласа и учене разбира се аз изкарах 5.125 по литература и 4.688 по математика и сам горд със себе си \/
    ami i bravo na teb.kude te prieha.az mn se pritesnqvam za matematikata za6toto ne mi e mn silna

Цитирай Първоначално написано от favor_91
    Дааа, изядох си пръстите докато ме вкарат в стаята...
    Ааа и аз съм мнооого горда със себеси...направо по добра от мене няма
    Литература - 4.449
    Математика - 2.782 Чиста гордост

Иначе пожелавам на всички кандидатстващи УСПЕХ и да не се притесняват, пък и нищо да не направят (като мен) след 8 клас...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Успех и от мен
    И не се притеснявайте хубавите неща се случват случайно Аз като знам как цяла година се трепах с уроци по математика и накрая - 4,828, а по литература не бях чела Ангелинка дори и влюбена не бях (темата беше "Очарованието на първата любов в разказа "Ангелинка" от Елин Пелин) и успях да изкарам по чудо 5,750...Просто от тогва се убедих, че нещата стават без да ги планираш и без много, много да ги мислиш.
    Успех още веднъж
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    maleee az tazi godina 6te kandidatstvam i mn me e strah !!! imam ogromno 4uvstvo, 4e 6te se izloja ... hodq na uroci po matematika,a temite po literatura si gi 4eta i u4a sama ... po-dobra mi e matematikata ama se nadqvam da izkaram visoka ocenka na izpita po literatura .... [-o< 10x za pojelaniqta !!!

Успех на всеки,предстоящ му изпит!

Мега фен
    Град
    София
    Даааа, време не остана вече. На 19 по литература и кога беше 23 математика. Ми успех, не се панирайте. Щом и други са го минали що пък и вие да не го минете. Просто не се притеснявайте щото това е лош съветник притеснението. Аз като кандидаствах учудващо, но бях много спокойна. После се чувствах като герой. Някои съученици се провалиха точно защото се притесняваха

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    успех, сладурчета
    ще ви стискам палци
    вярвам във вас
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    успех на всички! Няма страшно да знаете, квесторите не хапят
    Не знам вие от какво се притеснявате, обаче на мен най-големия ми ужас беше дали изобщо ще ме допуснат до изпит, защото си бях изпозагубила документите и търчах от 6.30 сутринта преди изпита по училишата да си ги събирам Е... после ме гледаха като полезно изкопаемо че съм със някакви странни дубликати...

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    hi all.pojelaavm vi uspeh dano zemite izpitite i da vlezete kadeto iskate{} \/

If4eto
    Guest
    Zdraveite,vsi4ki kandidatsva6ti! Uspeh i ot men! I naistina ne se pritesnqvaite mnogo. Nai-vajnoto e da dadete vsi4ko ot sebe si,absoliutno vsi4ko,koeto znaete,trqbva da go napi6ete !!! Po matematika kato re6avate zada4ite ako ne6to ne varvi - ne za4erkvaite,moje da napi6ete i nqkakvo gre6no,no posle i ne6to vqrno,6te se s4ete vqrnoto . I ne si kazvaite - emi tazi zada4a ne moga daq re6a,ai sledva6tata! I nai-malkite drebolii i podrobnosti mogat da vi donesat po-visoka ocenka ot drugite! Are uspeh! Nosete si 6i6ence voda !

If4eto
    Guest
    I o6te ne6to - stoite do kraq,toku-vij ste do4uli ne6to ot nqkade,nqkoi vi podskaje ili puk vi 6tukne ne6to v posledniq moment da dobavite !

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Аз също съм 7 клас, но имам чувството, че майка ми се притеснява повече от мен...Не знам защо, но се чувсвам сигурна и мисля, че все някъде ще вляза...училища колкото искаш Всъщност по-голямото ми притеснение е от това дали ще ме приемат в новия клас...защото в този форум доста хора пишат, че като са влезли в гимназията не са ги приели много гобре и..така...А иначе искам да вляза в техникума по туризъм(във Варна) и икономическия техникум..и после езиковите...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    И аз ви пожелавам успех и да знаете , че не е нищо особено тоя изпит! аз ест миналата година точно преди изпите бях на мнение че всички други знаят само аз не знам и се молех да не се падне Аспиринка (исках "По жицата") ама ей на... късмет... ама си изкарах 5.400 така че спок... всеки труд се възнаграждава, ако сте учили няма как да не знаете а аз си стискам палци сега за изпита след 8ми клас

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Успех и от мен
    И не се притеснявайте хубавите неща се случват случайно Аз като знам как цяла година се трепах с уроци по математика и накрая - 4,828, а по литература не бях чела Ангелинка дори и влюбена не бях (темата беше "Очарованието на първата любов в разказа "Ангелинка" от Елин Пелин) и успях да изкарам по чудо 5,750...Просто от тогва се убедих, че нещата стават без да ги планираш и без много, много да ги мислиш.
    Eto go zubara na foruma Te koga sa taz godina izpitite, 4e sam v nevedenie? Ve4e 2 godini izpita po math e na rojdeniq mi den

Uspeh na si4ki byde6ti zai4eta

Голям фен
    Град
    sofia
    po matem.- na 23 uni a po literarura e na 19 uni

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Еее сменили са схемата :P Мерси за информацията

Град
    San Siro
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maleee az tazi godina 6te kandidatstvam i mn me e strah !!! imam ogromno 4uvstvo, 4e 6te se izloja ... hodq na uroci po matematika,a temite po literatura si gi 4eta i u4a sama ... po-dobra mi e matematikata ama se nadqvam da izkaram visoka ocenka na izpita po literatura .... [-o< 10x za pojelaniqta !!!
    Spoko bre...na mene ne mi puka6e...vse mi be6e taq kude 6e y4a,no si izkarah 5.50 i 5 i sega sum si pei surce...prosto relax i si4ko 6e e ok!!!

candra
    Guest
    uspeh i ot mene na vsi4ki!ne se pritesnqvaite,ne e tolkova stra6no iskam samo da popitam n akoi dati sa izpitite

ami az u4a v stroitelnia ako niakoi 6a vliza tam moi da mi pi6e blago91@abv.bg (govoria za stroitelnia v pld)
    FOREVER BOTEV PLOVDIV

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си