- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как прекарахте лятото ?
Как така тази тема я няма все още незнам....Та, с какво ще запомните Лето Господне 2006
с тва че се фюбих
с тва че кандидатствах и ме приеха там където най много исках
с тва че не си хванах гадже цяло лято (не се смейте)
и нз с още мн неща-хубави и лоши
Ще го запомня с това, че се сдобих с нещо, което исках от доста време.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
v na4aloto be u4eneto posle doide bala i pak u4ene,i se po4naha edni ispiti edno ti4ane,i doide 4akaneto,i se zarediha dnite i se poiavi klasiranetoi se po4na kupona3-i dni i 3-no6ti,i posle se poiavi ednoobrazieto i doide kraia na avgust i zaminah za Tunis,i tam izjiviah vsi4ko koeto nemojah tuka,to be6e flirt to be6 sex to be6e 4udo
![]()
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
хахаха
Това лято не искам да се повтаря...само последните 10 дни (:
През цялото време се чувтвах наказана,защото ме изпратиха на заточение при баба ми,там си запилях 40 дни от ваканцията без приятели и комп,даже ако щете без нашите![]()
После 10 дена море-и там беше тъпо и ми идваше да си махна кожата,защото имам слънчева лергия
Следваха още 7 дни заточение,ама при другата баба(там ина само един телевизор с 2 канала и се нагледах на Дързост и тъпота и Жената в огледалото)
И последните дни-прибрах се на втори септември,те бяха най-яки,защото поне се виждах с приятелките...
Не ми хареса това лято,искам друго...хяхяхяхя
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
не се оплаквам тая годинацяло лято не се хванах никъде на работа... по цял ден бях с приятелката.. от сутрин до вечер... че доста често и през вечерта
![]()
по едното време юли месец ходих за 10 дни на море с едно приятелче, където се разцепихме по барове и плажове
.... след като се прибрах си довърших ваканцията, отново споделяйки дните с мойта любов
и така е до днес - 14.09.
утре сме на училище и сутринта ще ходим двамата с приятелката ми на у-ще![]()
да не казвам голяма дума.... но живота е хубав![]()
![]()
С какво ше го запомня ли...с доста неща..и хубави и лоши, но не са разказване. И все пак имал съм и по-хубави лета...
И все пак едно от големите неща е, че се върнах в България и си оставам тук) Но както казах имал съм и по-хубаво лято
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ми средна работа, можеше и по-добре, но не се оплаквам
И при мен е така. Имах многояки, но имах и супер гадни моменти...какво да се прави, без тях няма да е интересно.Първоначално написано от Novkov
![]()
Az si prekarah super qko lqto!!!Zapomnih go s tova, 4e pak si bqh s priqtelq mi, mn kuponi ima6e, mn plaj, palatki, diskoteki, no6tni kypaniq i super qki ne6ta.Naistina veliko lqto!!!Pravih vsi4ko, koeto iskah da napravq tova lqto.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Абе не беше лошо..това Лято некъф абсолютен ъпгрейд-коса,пиърси,амбиции,поведе ие...Яко спорт и хип-хоп-е тфа е живота...Морето беше мн яко...Запознах се с мн готини хорица общо взето...всичко вече е ясно...нататък...
ИСкам пак лятото!!!
най-вече с кандидатстудентските изпити.. пътувания наляво и надясно.. първата ми работа... и едно незабравимо море...
летен интензивен курс по немски
![]()
много тийн срещи(официални или не
)
поход из Пирин
страхотен лагер на Приморско
запознанство с готини хора
разбрах кои са ми истинските приятели
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i az kat teb pri men po4na zle lqtot ma sled tui gore dolu tai harbi ima6e qki momenta no kato izcqlo ne mi dopadna tui lqtoПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
..impossible...
...is nothing...
По - голямата част от лятото си я прекарах много тъпо, приятелките ми бяха извън града, а гаджето - също, а и той беше почнал работа и изобщо беше ужасно тогава... После беше по - поносимо, защото той се върна и ходиме няколко пъти на басейнче. Таман стана хубаво и лятото взе, че свърши![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Най-запомнящите се дни бяха 19 и 23 юни (изпитите). После бяха резултатите, много сълзи...След това другите резултати, много смях и радости...Отпразнувахме влизането ми по първо желание подобаващо...(с много ядене, пиене и т.н.) После....тъпотия...плаж, душ, център, кафе, пейката зад един блок. Този сценарии се повтаряше до 23 юли. Тогава заминах с класа (с който се разделях) в Банско. Там се запознах с много хора, също от Варна, абе беше много готинко, купони всяка вечер по стаите... 1 август на гарата във Варна ме чакат мама и тати...Прибирам се вкъщи, лягам и спя 13 часа (1 седмица не бях спала, заслужавах малко спокойствие) От тогава пак плаж, душ, център, кафе, пейката зад един блок до сега...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ами беше страхотнооооооооо даже мога да кажа, че това беше най-якото лято което съм имала просто инаше повече емоции, азпознанства ...абе беше супер \/ \
/ \
/ \
/
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Ами много съм доволна от това лято.Излизахме много с приятеля ми,ходихме на селото му и така...
С това,че беше най-тъпото и скучно лято...и ми омразна да ходя по дискотеки ... а и с това че нямах гадже...![]()
беше ебаси доброто лЕто...
работих си като пич, отидох на чудно море (с още по-чудни хора (те си знаят кои са)). намерих един страхотен човек, но за кратко... това не му пречи да си остане култ...
ииии изобщо страшни неща се случиха и знам, че ще продължат да се случват.
еба му и оптимизма о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
xa na momenti eb6e....... ujasno tuposega poslednite 2 sedmici... super be6e edni ot nai hubavite momenti v jivota mi
![]()
с кво ще го запомнями...мене ме изкефи тва лято въпреки че правехме все едни и същи неща-всеки ден обикаляме из софия...!може би тва беше първото лято в което си останах в къщи(попринцип ходя при леля ми,на вилата,преди ходех и при баба ми,а сега само събота и неделя,ако ходим някъде и също така ходих 2 пъти на море...)ама пък се запознах с много хора общо взето и...абе не се оплаквам
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
На мен пък цялото лято ми беше хубаво....Особено август и по-точно морето с моя любим![]()
![]()