тук имам една папка със смс-и има и любовни , може да си харесаш нещо

1.Ako neiskash telefonat ti da izbuhne sled deset sekundi otgovori na tozi sms i mi kaji koga i kade shte se sreshtnem.

2.Vseki ima pravo da izglupqva ot vreme na vreme , no ti prekalqvash s tazi privilegiq.

3.Kakva e vanshnata prilika mejdu maja i delfina?-I dvete izglejdat umni,no oshte ne e dokazano.

4.Rozite sa cherveni,temenugite sini,a lice kato rtvoeto e za zooloicheskata gradina.

5.Rozite sa cherveni,temenugite sini , a lainata smardqt kakto i ti.

6.Rozite sa cherveni,temenugite sini,a kogato usetq mirizmata na kenef se seshtam za teb.

7.Moje li da te snimam?Kolekcioniram prirodni bedstviq.

8.Moje li da te pregarna?-no pregradkata vodi do celuvka a celuvkata vodi
do sex......,ta moje li da te pregarna?

9.Ako ti vikash,az vikam.....Ako ti se smeesh,az se smeq.........Ako ti si vesel,az sashto sam vesela.......Ako ti si vazbuden,obadi mi se.

10.Znaesh li kak da darjish idiot v naprejenie?????????Shte ti kaja utre!!!!!!!!

11.Shte izglejdash chudesno ako svalish 2kg. Spored men drehite ti tejat tolkova.

12.Tolkova si hubav,sladak i dobar.Jalko che ne haresvam jivotni.

13.Zashto majat nemoje da e ednovremenno krasiv i inteligenten???????Zashtoto togava shte e jena.

14.Ako iztriesh tozi sms mi daljish celuvka ,ako go zapazish mi daljish sex,ako go izpratish na nqkogo mi daljish i dvete--taka che kade i koga shte se vidim.

15.Vchera mi se obadiha ot raq i mi kazaha che sa izgubili nai-krasiviq si angel- spokoino ne te izdadoh.

16.Predi 5min. 10mln. dushi praviha sex, 91mln. spqha, 40mln. bqha na kupon, a edno tapo kopele imashe vreme da izprati edin tap sms.

17.Kliucha kam sarceto moje da bade edna mila duma ili nejna celuvka.Pozvoli mi az da ti q dam.

18.Obicham te moe momche,no imam li pravo da kazvam tova.Kogato sam steb sam razlichna,kogato te nqma izpitvam taga.

19.Zakleh se vqrna da ti bada i vechno tvoq da sam az.Nepomnq kolko te obicham,no znam che kletva dadoh az.

20.Az chesto pati se pitam zashto te obicham.Nima si ideal na moite mechti,no mai te obicham zashtoto si ti.

21.Otnema sekunda da sreshtnesh nqkogo,otnema minuta da go opoznaesh,otnema chas da se vliubish,otnema cql jivot da go zabravish.

22.Ako nqkoi moje da napishe s kubche led varhu slanceto "obicham te" to znachi te obicha poveche ot men,no ne zabravqi che vse pak i az te obicham!

23.Ako ima neshto golqmo,nesto silno i neugasvashto tova e obichta mi kam teb.Ako ima neshto skapo i nezamenimo to tova si ti.

+24.Edna nosht za tebe pazq edna celuvka i edin kopnej.Da badem dvama taino si mechtaq,da sam tvoq......,a ti da badesh moi!!!

25.Sluchaino ako tazi nosht prez prozoreca ti vleze debel bradat maj i te sloji v chuval,i te otmakne.Ne se pritesnqvai-porachala sam te na dqdo mraz za koleda.

26.Tova e erotik sms.Za anlen sex natisnete 1,za ekzotichen masaj 2.Za sado-mazo 3.Za svirka 4,a za vsichko tova na kup naberi ..........

27.Ako celuvkata e kapka izprashtam ti dajd.Ako pregradkata e sekunda izprashtam ti chasove.Ako liubovta e chovek-idvam pri teb.OBICHAM TE

28.Ako edin den me popitash koe e po-vajno za men-ti ili moq jivot!Az shte ti kaja moq jivot.Togava shte si tragnesh bez da znaesh,che moq jivot si ti.

29.Az iskma da te pregrashtam kogato spish.Da te dokosvam kogato sanuvash.Da te celuvam kogato se sabujdash i da te obicham prez ostanaloto vreme.

30.Obicham te i neiskam tiho dumite da kazvamshte vikam i na vsichki shte dokazvam,che nqma drug na zemqta i liubovta mi kam teb e slqpa.

31.Edno momche sarceto mi pleni,edno momche nakara me da trapna.To moite sanishta bezpokoi,moite misli pokori-pomni tova momche si ti!!!

32.Shte pomolq zvezdite da ugasnat.Shte pomolq slanceto da ne blesti.Shte nakaram mraka da ne barza za da ostanem samo az i ti.Iskam da te vidq i da chuq tvoq nejen glas,da kajesh tiho-"OBICHAM TE" i da bada vechno s teb az.

33.Jiveq,zashtoto jiveesh i ti.Az sam chovek,zashtoto choveka do men si ti.Moeto shtastie,koeto s tvoito ime naricham e tova,che ti sashtestvuvash i az te obicham.

34.Moje bi nebeto shte e qsno,legloto shte e tqsno,znam che si naqsno kotence prekrasno-lipsvash mi ujasno.

35.Az te obichah no ti ne me razbra.Az dalgo plakah,no ti ne vidq.Drug moqta dusha razbra.Drug moite salzi iztri,ah kolko mnogo iskah tozi drug da badesh ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36.Ako v jivota mojeh da obicham dva pati,za prav pat shtqh da obicham teb,ako tova bade greshka za vtori pat shtqh da obicham greshkata si.

37.Ako pri vsqka misal za teb ot nebeto padashe po edna zvezda to togava lunata shteshe da znae shto e samota.

38.Ti moje bi znaesh kakvo e da plachesh ot zloba,ot bolka,ot strah,ot sram.no edva li znaesh kakvo e da plachesh kogato si sam.

39.Edno sarce bezumno te obicha .Edno sarce pred tebe se kalne,che vechno tebe shte obicha,che vechno tebe shte zove.

40.Ne e vqrno che vremeto lekuva,che makata golqma shte se stopi.Edna e istinata che teb te nqma , a men ujasno me boli.

41.Ti moi si-tvoq az!Povqrvai v moq glas.Stoish zalkluchen ti v sarceto mi.Prosto kliucha izgubih az ,za da badesh vechno v negovata vlast.

42.Nima ne vqrvash ti che te obicham.Nima ne vijdash,che otnovo sam sama.Spomni si ti za jelanoto momiche koeto te ochakva v noshta.

43.Ako obichash bogatite-ne me obichai,zashtoto ima i po-bogati ot men.Ako obichash krasivite-ne me obichai,zashtoto ima i po-krasivi ot men,no ako obichash tezi,koito te obichat-me obichai,zashtoto niama chovek,koito te obicha poveche ot men!!!!!

44.Shte brodia s dlani kadeto iskash ti,shte plazgash palavo ezik kadeto iskam az,a ti shte me izpivash iarostno s ochi i shte se moliash dvamata da sme sami!!!!

45.Ako ti kaja kote-shte izbiagash.Ako ti kaja slance-shte zalezesh.Ako ti kaja angelche-shte izletish.Ako ti kaja che te obicham kakvo shte napravish????

46.Ako smiatash che si postoianno v mislite mi,che shte napravia vsichko za teb,che shte.........,che te obicham,e.....znachi si prav.

47.Sinteziraiki pantonomikata na paradoksalnata antropologia i baziraiki se na fondamentalna praktika shte bada tochna i iasna-OBICHAM TE.

48.Iskam ustnite ti po men,iskam platta ti ot saten,iskam da sleem vlajnosta,iskam da treperish ot strasta,iskam trans ot golota iskam te oshte na miga.

49.Izprati tozi sms na edin chovek,koito obichash,na edin koito haresvash,na edin koito ti e priatel,na edin koito iskash da chukash i se zamisli zashto ti go prashtam!!!!!

50.Eto pak noshta zaspiva,a s neia i moiata dusha.Shte vitae pak samichka i teb shte tarsi tia.Zatvori i ti ochi i v tozi san s men badi!

51.Nikoga ne gubish,kogato obichash.Vinagi gubish kogato potiskash chuvstvata si,zatova ti kazvam che te obicham.

52.Neka vsiaka noshtna tamnina ti nosi po edna mechta.Neka vseki idvasht den ti napomnia za men.

53.Ne stiskai moiata raka otmaliala,ne kazvai za posledno"prosti"!Az ne viarvam che ima razdiala.Ne viarvam-ne viarvai i ti!

54.Vseki mig za teb mechtaia,za tvoite hubavi ochi.Druga radost az ne znaia,za men si samo ti.

55.Edna sled druga dve salzi se goniat s pogled natajen i tiho ustnite se moliat:"ne si otivai,stoi do men"!

56.Sarceto mi izdava zov,zov za tvoiata liubov.Ti nad men se sajali i v sarceto si me priuti!

57.Tebe iskam da dokosna i do teb v legloto da se prosna na ushence da ti shepna i v racete ti da trepna.

58.Ako te pritesniavam naberi 166.Ako te izgariam naberi 160.Ako te zadushavam naberi 150.Ako me obichash mi pishi.

59.Neiskam da ti pisha-iskam da te chuia.Neiskam da te sanuvam-iskam da te vidia.Neiskam da mechtaia-iskam da te imam.

60.Jivotat e buren sveta te privlicha i ti shte namerish i laska,i strast.No nikoi ne shte te obicha,tai kakto te obicham az!!!

61.Ako ti pisha si igraia s mislite ti.Ako ti se obadia si igraia s chuvstvata ti.Ako te sreshtna shte si igraia s tialoto ti!!!

62.Arestuvan si!Prichina-otkradna mi sarceto.Nakazanie-edna nosht seks!!!

63.Ako e viarno,che kogato chovek umira vijda nai-krasivite migove v jivota si,to togava triabva li da umra za da te vidia otnovo!