Цитирай Първоначално написано от Santino
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Santino
Бихте ли престанали да говорите глупости?

Натурализирани футболисти има в повечето национални отбори - факт!

Вземете за пример Деко. Той е бразилец, но трудно е щял да намери място в националния отбор на кариоките. Заради това той играе за Португалия. Предполагам, че по португалските форуми също ломтят като вас, водени от някакво изопачено патриотично мислене. Деко е звезда, натурализирана, но това не му пречи да е един от най-добрите на планетата и да го обича цяла Португалия.

В случая Вагнер и Томашич ако играят добре за националния ни отбор, защо да не изживяваме с тях победите и загубите на лъвовете?

Радвайте се, че идват при нас, а не ние при тях.

ПП:Примери като горният колкото ви душа иска!
Тва,че има натурализирани футболисти у 3-4 отбора не означава,че задължително и у нашия требва да има,нали?Аз лично не мога да приема,че България ще се представя от неква маймуна,па ако ще и Пеле да е!И кво,да не искаш да ми кажеш,че няма българи,които да знаместят подобаващо тия двамата,а?Да не би случайно тия да са най-добри у България?
Да, не е задължително.
Но ако играят добре за представителният ни тим защо пък да не ги пуска Стоичков? Той си решава, ние не можем да му се месим.
На мен лично Вагнер не ми допада, но няма значение това. Не ми пречи, че е черен, аз не съм от КуКлуксКлан!
Ма на мен ми пречи!У България има не повече от 2-3000(с туристи и тн) негъра!Не може един от тях е националния!