.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Просто аз
    Guest

Кога цигарите вредят по-малко? Има ли въобще такъв вариант?

Здравейте.
    Напоследък се зачудих: вредят ли цигарите по-малко, ако не гълташ? По-малка ли е вероятността от рак на белите дробове?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ако не ги дърпаш, няма да хванеш рак на белите дробове, а на зъбите. но какъв е смисъла да пушиш ако няма да дърпаш? за гъзария може би? по-добре се откажи, за да не съжаляваш после.

Фен
    Град
    Там някъде!
    Ами ако не гълташ нищо няма да ти стане на дробовете обаче зъбките ще пожълтеят....якооо

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от viki91
    Ами ако не гълташ нищо няма да ти стане на дробовете обаче зъбките ще пожълтеят....якооо
    Ne samo shte pojulteqt, amii i shte padnat sled vreme

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    prosto ne pu6i

Guest
    Благодаря за отговорите. А ако се полагат повече грижи за зъбите?! Намалява ли се рискът от рак на зъбите? Аз нося брекети и так и така ходя ежеседмично на зъболекар и полагам огромни грижи за зъбите си...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Благодаря за отговорите. А ако се полагат повече грижи за зъбите?! Намалява ли се рискът от рак на зъбите? Аз нося брекети и так и така ходя ежеседмично на зъболекар и полагам огромни грижи за зъбите си...
    независимо дали се намалява или не, това което си намислил/а е глупаво и инфантилно. откажи се.

Guest
    Пич,хвани ги откажи!Щом димът влиза в теб е вредно!

Guest
    Ako ne gultash....she fanesh rak na zubkite ili pone taka razpraat...ako she pushish - gultai ina4e po-dobre prosto otkaji cigarite...ili si kupuvai filter4eta...pre4istvat katranite i ti vliza samo nikotin...i tfa ne e 100% viarno.ama prai neshtoi se pak........

Супер фен
    няма

Guest

ima li veroqtnost zabolekarkata mi da razbere 4e pu6a!

S maika mi 6e hodq na zabolekar u dr den pri edna neina priqtelka,
    ima li veroqtnost da razbere 4e pu6a,6toto ako tva stane maika mi su6to 6e nu4i => Ba6ta mi i toi i mi e spukana rabotata. Kajete mi 6toto sum mn ama mnooooooogo pritesnena!

Мега фен
    Не мисля, че ракът може да се предотврати. Много си зле според мен - грижиш се много за зъбите си и пушиш. Това е като да кажеш, че си на диета, но ядеш шоколад редовно.

Цитирай Първоначално написано от viki91
    Suglasna sum napulno
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Тея цигари до добро няма да доведат..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    prosto ne pu6i
    Аха.

Guest
    nqma na4in pu6eneto da e po-malko otrovno i da darpa6 i da ne darpa6 se v gaz i se v tvoq

Град
    Септември
    По добре недей да пушиш,защото щом ходиш на зъболекар ще те разбере и ако си малък може да имаш проблеми.А ако се научиш да гълташ дима ша видиш къв е кеф сутрин първата като те завърти

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ако не ги дърпаш, няма да хванеш рак на белите дробове, а на зъбите. но какъв е смисъла да пушиш ако няма да дърпаш? за гъзария може би? по-добре се откажи, за да не съжаляваш после.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Когато не гълташ,вредят по-малко,ама във всеки случай вредят!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Cigarite vredqt po-malko kato ne gi pu6i6

Guest
    амм..нз дали ви интересува факта..но умните хора отдавна са измислили специални филтри за цигари..които макар и да се намират малко трудно мисля..струват стотинки и целта им е да намалят до минимум катраните отделени от цигарите

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Цитирай Първоначално написано от maraia
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    амм..нз дали ви интересува факта..но умните хора отдавна са измислили специални филтри за цигари..които макар и да се намират малко трудно мисля..струват стотинки и целта им е да намалят до минимум катраните отделени от цигарите
    damm te stryvat 5st !
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Град
    Gorna Oriahovica
    Ami...da vi kaja chesno kazaha mi che trevata vredi po-malko na zdraveto ot kolkoto cigarite ... pushete koeto iskate!
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Супер фен
    Откажи ги докато е време,защото после ще е по-трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си