- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога цигарите вредят по-малко? Има ли въобще такъв вариант?
Здравейте.
Напоследък се зачудих: вредят ли цигарите по-малко, ако не гълташ? По-малка ли е вероятността от рак на белите дробове?
ако не ги дърпаш, няма да хванеш рак на белите дробове, а на зъбите. но какъв е смисъла да пушиш ако няма да дърпаш? за гъзария може би? по-добре се откажи, за да не съжаляваш после.
Ами ако не гълташ нищо няма да ти стане на дробовете обаче зъбките ще пожълтеят....якооо
Ne samo shte pojulteqt, amii i shte padnat sled vremeПървоначално написано от viki91
![]()
prosto ne pu6i
Благодаря за отговорите. А ако се полагат повече грижи за зъбите?! Намалява ли се рискът от рак на зъбите? Аз нося брекети и так и така ходя ежеседмично на зъболекар и полагам огромни грижи за зъбите си...
независимо дали се намалява или не, това което си намислил/а е глупаво и инфантилно. откажи се.Първоначално написано от Анонимко
Пич,хвани ги откажи!Щом димът влиза в теб е вредно!Първоначално написано от Анонимко
Ako ne gultash....she fanesh rak na zubkite ili pone taka razpraat...ako she pushish - gultai ina4e po-dobre prosto otkaji cigarite...ili si kupuvai filter4eta...pre4istvat katranite i ti vliza samo nikotin...i tfa ne e 100% viarno.ama prai neshtoi se pak........
няма
S maika mi 6e hodq na zabolekar u dr den pri edna neina priqtelka,
ima li veroqtnost da razbere 4e pu6a,6toto ako tva stane maika mi su6to 6e nu4i => Ba6ta mi i toi i mi e spukana rabotata. Kajete mi 6toto sum mn ama mnooooooogo pritesnena!
Не мисля, че ракът може да се предотврати. Много си зле според мен - грижиш се много за зъбите си и пушиш. Това е като да кажеш, че си на диета, но ядеш шоколад редовно.
Suglasna sum napulnoПървоначално написано от viki91
![]()
![]()
![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Тея цигари до добро няма да доведат..
Аха.Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
nqma na4in pu6eneto da e po-malko otrovno i da darpa6 i da ne darpa6 se v gaz i se v tvoq![]()
По добре недей да пушиш,защото щом ходиш на зъболекар ще те разбере и ако си малък може да имаш проблеми.А ако се научиш да гълташ дима ша видиш къв е кеф сутрин първата като те завърти
Първоначално написано от Lake_bodom
Когато не гълташ,вредят по-малко,ама във всеки случай вредят!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
амм..нз дали ви интересува факта..но умните хора отдавна са измислили специални филтри за цигари..които макар и да се намират малко трудно мисля..струват стотинки и целта им е да намалят до минимум катраните отделени от цигарите![]()
Първоначално написано от maraia
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
damm te stryvat 5st !Първоначално написано от Анонимко
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Ami...da vi kaja chesno kazaha mi che trevata vredi po-malko na zdraveto ot kolkoto cigarite ... pushete koeto iskate!![]()
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
Откажи ги докато е време,защото после ще е по-трудно