Purvo zdraveite na vsi4ki Zna4i kakto ve4e napisah v edna druga tema do v4era s bivsheto mi gaje hodehme bqhme zaedno 6 meseca i nqkyde 2 3 sedmici. No v posledno vreme toi se dyrjesshe glupavo i az se qdosvah ot tova t.e. toi ne iskashe da se celuvame nishto ne sikashe da pravim osven da se razhojdame i da si govorim.
V na4aloto kogato trygbahme mene mni beshe bezrazli4en daje i pyrvoite 3 4 meseca sled koeto mnogo go zaobi4ah ,a toi e to4no obratnoto.T.e. moje da se kaje 4e za 6 meseca sme si omryznali oba4e sigurno samo az sm mu omruznala a toi na men ne tyi kato toi me e obi4al a az nego tepyrva zapo4vam....i polojenieto e mnogo zle
Az v4era taka das e kaje go "skysah" i toi kaza 4e i bez tva ve4e ne "bilo syshtoto" io se opitval i predi da mi go kaje no az ne sm zabeqlzala... i 4e e smqtal 4e nikoga nee bil za men i ot nas biha izleznali mn dobri priqteli
Zna4i poprncip i az smqtam 4e biha izleznali dobri priqtewli no toi iska da si izlizame kato predi na kafe i si4ko ostanalo
PO stoqnno povtarq kak nisto ne se e promenilo !
A za menne e taka az ne moga da go dokosvam
NE moga da go celuvam
Ne moga da go pregrsyhtam
A az vse oshte go obi4am i mi e mnogo trudno...HOra kajete kak da go preodoleq ? Daje postoqnno si zadavam vyprosa kude sbyrkah 4e toi sprq da me obi4a.
Napravo poludqvam..iska mi se vsi4ko da e kato predi...mnogo mi lipsva