.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ne4ovek prosto
    Guest

Дайте да се пообразовам !

Хора мн ми е кофти че съм на 15 години и още незнам как да
    се целувам и какво е усещането . Много ми е спекано така и + това в нашето семейство не се говори много на тема секс и не мога да отида просто и да питам наще . Не ме мислете за някакъв спекан просто
    нямам мн добро секс образование за което до голяма степен и аз съм си виновен . Някой с повечко опит може ли да каже някоя друга техника (ако вече няма такава тема) и така малко по описателно (с въобръжение ) . На вас разчитам хора и мерси в аванс, че си блъскам главата тука

Град
    Plovdiv
    ТаКа от форума няма как да изпиташ какво е чувството да се целуваш.Нито пък някой може конкретно да ти каже "техника"
    Не се притеснявай.Никой не се е родил научен, а и няма човек на тоя свят, който да не може да се целува.
    По пронцип във повечето семейства родителите не смеят да говорят пред децата си за неща свързани със секса.
    Най-добре си намери момиче и всичко ще си дойде от самосебе си.
    Късмет! :P

Фен
    Град
    Там някъде!
    За незнам кой сто хиляден път се пуска тази тема...но нищо....ние все ще си четем едно и също и все ще отговаряме..няма проблем
    НЕ СЕ ПАНИРАЙ САМО....ТО ЩЕ СИ ДОЙДЕ ОТ САМОСЕБЕСИ !

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    единственото което мога да те посъветвам е да не ти пука. целувката не е философия: просто бучкаш езика и въртиш. удоволствието идва от чувствата които изпитваш кам тази която целуваш, както и от нейните.

Guest
    Колкото и банално да ти звучи - всичко идва с опита. И аз получих първите си целувки на 15, преди това - само по бузката от мама Просто всичко идва интуитивно - дали ще е по-скоро като многократки леки "захапвания" само с устните или ще е изцяло размяна на езиците - зависи как дойде. Ако попаднеш на някоя по-опитна, нещо което аз не уцелих, тя дори може да те води - просто я оставяш тя да върши каквото знае, а ти гледаш да не изглеждаш като мраморна статуя.

ne4ovek prosto
    Guest
    Ха мерси ! Мн ясно че няма да мога за изпитам през форума не съм толкова зле ама все пак аз да питам някой с повечко опит . Евала за бързите отговори, а и не съм аз дето терори форума споко аз от 1-2 дена гледкам теми наоколо и реших да питам ...
    просто бучкаш езика и въртиш. удоволствието идва от чувствата които изпитваш кам тази която целуваш, както и от нейните.
    Мерси за обяснението направо ма разби

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си