.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria

Нормално ли е да се прави секс на 15?

Chuvstvam se gotova za sex i na istina mn si obi4am gajeto kakto i toi men,problemaut e tam,4e maika mi samo mi govori 4e sam malka i tn ..Vie kakvo mislite po vuprosa pomognete mi pls!!!

Guest
    kvi sa tezi polezni i izklu4itelno inteligentni otgovori ot vas,be? mnogo pomagate na momi4eto bravo! kato 6te i kazvate 4e e typa i 6te demonstrirate po-niz6o stapalo ot evoljuciqta, po-dobre si traite!

a po temata : mislq 4e ako si dostata4no golqma 6te si re6i6 sama dali tq e prava ili 6te si pravi6 kakvoto si iska6. prosto dokolkoto vijda6 horata vyv foruma ne sa tezi koito trqbva da ti kajat kakvo da pravi6!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    нали си готова?! какво повече искаш да стане? да ти дадем разрешение? това важно решение лежи изцяло в твоите ръце. не слушай тези които ще ти кажат че си курва, а слушай разума и сърцето си.

Супер фен
    Я се стегнете Ако си готова давай мацка,не си толкова голяма,но в крайна сметка не си и малка и щом си готова няма какво да се чудиш...стига да имаш приятел,на който да разчиташ,а не просто да се на*беш с някой
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

CeCkO_BOY
    Guest
    Аве хора това , че момичето си има сериозно гадже и е готова вече да прави секс не означава, че е курва мацка ако мислис че си готова иси избрала точния човек даваи няма какво да се чудиш успех

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    :smt011 kvi sa tezi polezni i izklu4itelno inteligentni otgovori ot vas,be? mnogo pomagate na momi4eto bravo! kato 6te i kazvate 4e e typa i 6te demonstrirate po-niz6o stapalo ot evoljuciqta, po-dobre si traite!
    О, ти , най-гениалний между гениите, я сега да пробваш да се обосновеш, от гледна точка на еволюционната теория, каква е логиката между подигравка на тъпа тема и стъпалата в еволюцията? Очаквам научно обоснован отговор, а не волно съчинение. Или просто се изказа неподготвен(а) ?
    Виж какво пише под чертичката, накрая на постинга ми...

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Фен
    Град
    Там някъде!
    Еми ако си готова...давай бре мацка...какво те спира...в случая не е важно дали някой ще ти каже че курвичка или не...важното е че ти се чувстваш готова да го направиш....другото да не ти пука...какво биха казала някои

mmm da temata e tupa. NO ne vijdam problem da go napravi na 15 a mojebi i mnogo ot nas(pose6tava6tite tozi forum) sa g napravili na okolko 15

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не виждам нищо тъпо в това, че момичето иска мнения по даден въпрос
    по темата щом гаджето ти е сериозно, щом го искаш и си сигурна смело напред
    не си чак толкова малка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Като се замислиш за тея дето го правят вече на по 12-14 не си малка,а и щом го искаш и не се страхуваш направи го...майкати няма да разбере освин ако не направиш някой гаф

emi sled kato se 4uvstva6 gotova davai ..... maikite vinagi taka govorqt...6tom iska6 napravi go!!!i kusmet :P
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Guest
    10x za suvetite!!!

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    малка си .....
    ne si.........spored men kogato mnogo obi4a6 edin 4ovek i durji6 nanego i si imate doverie....moje6 spkoino da go napravi6..e i ako se 4uvsva6 dostatu4no gotova za tova razbira se)))))....i moita maika e su6tata,spox..pove4eto maiki taka govorqt,no i te zabravqt 4e sa bili nana6ata vuzrast nqkoga... aide uspeh i da ti e hubavo..sama si re6i,vse pak....nie kakvo mojem da ti kajem

Повече от фен
    ami da normalko e
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    малка си .....

щом ни питаш!!!!Ако беше голяма нямаше да се замислиш!

Супер фен
    ами не виждам за къде толко пък си се забързала...попринцип не е особено нормално на 15 но нали знаеш че нито аз нито никой друг не можем да ти кажем кога и с кой.Това ти си го решаваш не ние

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Nqma opredelena vazrast, v koqto trqbva da se pravi sex. Az mislq 4e za vseki e individualno, vseki go pravi togava, kogato se po4uvstav gotov za tova nezavisimo na kolko godini e(no vnikakav slu4ei ne trqbva da si nqkoe lape na 10-13 godinki tova e izklu4eno pone za men)

Повече от фен
    Az go praih mejdu 14 i 15 po4ti na 15 god priqtelkata mi be6e kolkoto mene nz ti si re6ava6 ma nqma da izgubi6 ni6to samo 6ti stane kef ... i malko 6te boli de

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    не виждам нищо тъпо в това, че момичето иска мнения по даден въпрос
    по темата щом гаджето ти е сериозно, щом го искаш и си сигурна смело напред
    не си чак толкова малка
    =D>
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Отговор
    Guest
    Има някои дето почват секса на 12-13(и са горди от това),така че в сравнение с тях ти си дори разумна.Успех!

гозо мозо
    Guest
    искам да е*а една мацка от даскалото ама в кенефа съ6то и в класната стая \/

Guest
    ще се откъстна от темата ама защо майка ти знае

Абсолютно, а си още дефсфена! ТЦ, ТЦ, От одавна е трябвало да се разпориш с краставица на 8... Представи си колко конфузна ситуация ще е - ти си баш на 15 и най-сетне те зарибява някой 25 добре облечен господин и разбира, че си още дефстфена и че не се друсаш! Колко жалко!
    Тц, тцъ..

e puk 6to ne?!
    stava6 spored mene za sex...normalno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си