- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да се прави секс на 15?
Chuvstvam se gotova za sex i na istina mn si obi4am gajeto kakto i toi men,problemaut e tam,4e maika mi samo mi govori 4e sam malka i tn..Vie kakvo mislite po vuprosa pomognete mi pls!!!
kvi sa tezi polezni i izklu4itelno inteligentni otgovori ot vas,be? mnogo pomagate na momi4eto bravo! kato 6te i kazvate 4e e typa i 6te demonstrirate po-niz6o stapalo ot evoljuciqta, po-dobre si traite!
a po temata : mislq 4e ako si dostata4no golqma 6te si re6i6 sama dali tq e prava ili 6te si pravi6 kakvoto si iska6. prosto dokolkoto vijda6 horata vyv foruma ne sa tezi koito trqbva da ti kajat kakvo da pravi6!
нали си готова?! какво повече искаш да стане? да ти дадем разрешение? това важно решение лежи изцяло в твоите ръце. не слушай тези които ще ти кажат че си курва, а слушай разума и сърцето си.
Я се стегнетеАко си готова давай мацка,не си толкова голяма,но в крайна сметка не си и малка и щом си готова няма какво да се чудиш...стига да имаш приятел,на който да разчиташ,а не просто да се на*беш с някой
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Аве хора това , че момичето си има сериозно гадже и е готова вече да прави секс не означава, че е курва мацка ако мислис че си готова иси избрала точния човек даваи няма какво да се чудишуспех
![]()
О, ти , най-гениалний между гениите, я сега да пробваш да се обосновеш, от гледна точка на еволюционната теория, каква е логиката между подигравка на тъпа тема и стъпалата в еволюцията? Очаквам научно обоснован отговор, а не волно съчинение. Или просто се изказа неподготвен(а) ?Първоначално написано от Анонимко
Виж какво пише под чертичката, накрая на постинга ми...
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Еми ако си готова...давай бре мацка...какво те спира...в случая не е важно дали някой ще ти каже че курвичка или не...важното е че ти се чувстваш готова да го направиш....другото да не ти пука...какво биха казала някои![]()
mmm da temata e tupa. NO ne vijdam problem da go napravi na 15 a mojebi i mnogo ot nas(pose6tava6tite tozi forum) sa g napravili na okolko 15
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
не виждам нищо тъпо в това, че момичето иска мнения по даден въпрос![]()
по тематащом гаджето ти е сериозно, щом го искаш и си сигурна
смело напред
![]()
не си чак толкова малка![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
emi sled kato se 4uvstva6 gotova davai ..... maikite vinagi taka govorqt...6tom iska6 napravi go!!!i kusmet:P
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
10x za suvetite!!!
малка си .....
ne si......Първоначално написано от NeSTa_86
...spored men kogato mnogo obi4a6 edin 4ovek i durji6 nanego i si imate doverie....moje6 spkoino da go napravi6..e i ako se 4uvsva6 dostatu4no gotova za tova razbira se
)))))....i moita maika e su6tata,spox..pove4eto maiki taka govorqt,no i te zabravqt 4e sa bili nana6ata vuzrast nqkoga...
aide uspeh i da ti e hubavo
..sama si re6i,vse pak....nie kakvo mojem da ti kajem
![]()
ami da normalko e
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Първоначално написано от NeSTa_86
щом ни питаш!!!!Ако беше голяма нямаше да се замислиш!
ами не виждам за къде толко пък си се забързала...попринцип не е особено нормално на 15 но нали знаеш че нито аз нито никой друг не можем да ти кажем кога и с кой.Това ти си го решаваш не ние![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Az go praih mejdu 14 i 15 po4ti na 15 god priqtelkata mi be6e kolkoto mene nz ti si re6ava6 ma nqma da izgubi6 ni6to samo 6ti stane kef ... i malko 6te boli de![]()
=D>Първоначално написано от miloto_girl-4e
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Има някои дето почват секса на 12-13(и са горди от това),така че в сравнение с тях ти си дори разумна.Успех!![]()
искам да е*а една мацка от даскалото ама в кенефа съ6то и в класната стая \/
ще се откъстна от темата ама защо майка ти знае
Абсолютно, а си още дефсфена! ТЦ, ТЦ, От одавна е трябвало да се разпориш с краставица на 8... Представи си колко конфузна ситуация ще е - ти си баш на 15 и най-сетне те зарибява някой 25 добре облечен господин и разбира, че си още дефстфена и че не се друсаш! Колко жалко!
Тц, тцъ..![]()
e puk 6to ne?!
stava6 spored mene za sex...normalno...