- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно Въпросче
Zna4i 1vo se izvinqvam che pisha na latinica . no sum vuv klub! Znachi vuprosa mi e takav..Vinagi kogato pravq sex s nqkoq macka i svurshvam dosta burzo za 10-20minDaite mi nqkakav suvet PLS
![]()
e 20 minuti ne sa malko be
Az sam v damkite mejdu 3 -8 min ta za tva spox...........
вие сте ебати зайците бе....по въпроса..ами пич пробвай не да переш на високи обороти като Канго ами точно когато устиш че вече идва целия товар с чавета да смените позата или нещо което малко да поубие възбудата в теб
хаха, малко си преувеличил минутите то е ясно
за първи тек, всичко над 5 мин е измама
говорим ако няма спирания и разни такива похвати
ахахаха 5 мин. Толкова издържах първия път. След редовен секс спокойно мое да издържаш 30-60 мин че и повече, стига да знаеш как. То в тва е цаката
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Едно съветче не се фърляйте да ебете от раз и да задоволявате момичето.Първо искате да ви прави една свирка свършвате и след 2 минути си я ебете 1-2 часа колкото ви позволяват силите иии докато не издъхне горката мухахаха.
Иначе зависи от възбудата мое го карате 5- 10 -15 минути и т.н
Ами точно определен начин немога да ти кажа но можеш да го избиваш от любони игри... обръщай по голямо внимание на момичето![]()
Ami sled kato svursha 1viq put posle mi e dosta trudno da se vuzbudq otnovo...A i sled kato sum svurshil 1 put v KOndoma posle e nqkakvo gadno..Dali shte e e po dobre da svur6a 1viq put bez kondom a posle da si go sloja i taka..![]()
Има време... Всичко е до практика и психическа нагласа.
Emi za da ne ti e gadno v kondoma ne e lo6o da go smeni6Първоначално написано от asdf1
![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
mi tfa ne e mn malko
ama kfo ti pre4i sled purviq tek da produljava6 i mesto 20 min da e 40?
The pain is temporary!
axhxahhxaxahhaxaxhaxhПървоначално написано от Icaki
![]()
The pain is temporary!
Съвет ?!
А проблема къде е? Не си казал кое е проблема
има и по зле...споко[/code]
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
emi spored men 20 ne sa mng malko...![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти