- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- starata lubov rajda ne hva6ta?
ako otnoo vidite biv6eto si gaje ili mom4eto/momi4eto koeto predi ste haresvali mn 6te vi vrahletiat li sa6tite 4uvstava?
kvo ob6to ima "haresvaneto" s "lubovta" samo nemojah da razbera..![]()
![]()
mn si zavisi ot choveka
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
tochno kym bivshiq si ne sym sprqla da imam chuvstva , no s chovek koito bqh 1 godina kato go vidq sega nishto ne mi trepva ..
не естествено
Интересно ми е, как аджеба някакви си на по 14-15 години се изказват толкова категорично по въпроса? Да отбележа само, че има хора, които живеят заедно 20 години и се развеждат, а после се женят наново и са щастливи с новите си мъже/жени. Тогава за какви ташаци ми говорите? Не била хващала ръжда - да, да! Айде, ако е споделена съм склонен да се съглася, че съществува възможност да не хване ръжда, поне до средна възраст, но ако говорим като цяло за старата любов - да, хваща ръжда, и то рядко тя е благородна.![]()
Левски шампион але але!
Всъщност както винаги не разбрах точно анкетата и клинкнах "не", имах пред вид , че твърдението не е вярно. За да се разделиш с някой трябва да е стнало нещо, разочаровало и двете страни. Повторното събиране е направо мъчение - вечно недоверие , несигурност, дебнене. Няма смисъл. Да хваща ръжда - когато някой ме разочарова много силно не мога да изпитвам нищо към него колкото и щастливи да сме били.
Da naistina zavisi ot mn ne6ta.Ako prosto sum go ahresvala...ne .No ako e bilo pove4e ot simpatii i e bilo za po-dulgo, nai-veroqtno 6te po4uvstvam predi6nite si 4uvstva.
zavisi kolko sum haresval/a tozi 4ovek i kak sa se razvili ne6tata !
Наистина страшно зависи как са се развили нещата.В момента ако видя бившия си ще ми се подкосят краката и ще откача,но ако видя някое по-старо гадже надали...
Az ne sam vlubena v starata si love ,a go obi4am.......Vseki pat kogato go vidq se depresiram ujasno za6toto znam 4e nikoga nqma da otkriq sa6tiq potop ot emotsii koito toi mi dade,no......pone moda da tarsq nov ,nali?
If it is crime to loving you then Im guilty !
Наистина зависи от ситуацията...в живота ми е имало двама мъже, които наистина да обичам...бившия ми приятел (с който скъсахме преди година) и момчето, с което сега съм....Когато бях с бившия си...нещата бяха страхотни...просто никой не ме е карал да се чувствам така, както той...усещането е неповторимо..но се разделихме...беше неизбежно...не че сме се карали или нещо друго...просто и двамата знаехме, че по-добре да не се ограничаваме един друг...И така...решихме обаче да останем приятели (няма да ви казвам колко спазихме това си обещание...но както и да е)....Сега когато имам възможност да говоря с него си спомням за всички хубави моменти абе все яки неща...и ми става мило...мисля, че тва не е точно обич...но е определен тип привързаност, от която не можеш да избягаш ако наистина си обичал някого...А мисля, че сега....т.е сигурна съм, че човекът, който обичм с цялото си сърце е сегашния ми приятел...и макар че любовта е твърде относително понятие (особено когато си на 18 ) аз се радвам, че тя не напуска сърцето ми![]()
Първоначално написано от priti_kiti
по принцип мисля че не хваща ръжда но аз лично се радвам че моята стара любов хвана ръжда даже мисля че ръждяса доста.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
гласувах за "зависи и т.н" ама сега като се замисля то маи в това "зависи.." си говорил/а за харесване,а любовта няма нищо общо с харесването!!!![]()
Сигорна съм,че никога първата любов ръжда не хваща.Аз лично никога не бих подминала бившият си без сърчицето ми да трепне...Звучи смешно макар да минаха 9 месеца от както се разделих с него се още като му чуя името или ника му цялата изтръпвам и сърцето ми почва да тупти силно,щот го обичам истински и няма да е никога мой пак...Не знам дали аз съм му първа любов и дали и той така се чуства към мен,но знам че ако ме види дори да не го показва винаги ще има част от него която да ме иска все още
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
V jivota si sam obichala 2 pati...do den dneshen...i dvamata kato gi vidq krakata mi se podkosqvat...ne e kakto predi e bilo..ama lubovta mi ne e izstinala napalno..i moje bi nikoga nqma da izstine...STARATA LUBOV RUJDA NE HVASHTA!
Има едно момиче, което при среща ще ми бръкне в сърцето. Няма значение, че не сме се виждали от години.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
v anketata napisah haresval/a za6toto ako si na po 15 ,16 godini trudno moje da se govori za lubov (no ob6to vzeto imam predvid SILINI 4uvstava a ne samo simpatii) :P
МмМмМмм случвало ми се е !Първоначално написано от honey_91
istinskata lubov vinagi ostavq sledi v nas taka 4e da starata lubov rajda ne hva6ta.
SLU4VALO SE E DAMZNOO ZA MOMENTA SAMO .. SLED TOVA OTNOVO SI E KAKTO PREDI I TOLKOZ
EDNO MOMENTNO VLE4ENE KUM BIV6IQ OBEKT NA JELANIETO :P
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
ами...към един бивш определено като му чуя името или ника ... нещо трепва в мен и ... полудявам..
но към другите гаджета - любовта ни е ръждясала(поне от моя страна)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love