.

Виж резултатите на анкетата: starata lubov rajda ne hva6ta?

Гласували
82. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

28 34,15%
  • ne

9 10,98%
  • zavisi kolko sum haresval/a tozi 4ovek i kak sa se razvili ne6tata

45 54,88%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Голям фен
    em zavisi ot dalbo4inata na 4uvstvata,koito sam izpitvala...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ми само 1 моя любов ражда не е хванала...

vijdam ot dujd na vqtur,ni6to ne izpitvam ve4e.

Мега фен
    Само аз ли забелязвам какво детенце е писало темата? Забележете: говорим за любов, обаче в анкетата има отговор "зависи колко съм харесвал човека".

Град
    na Mars
    az sa6to otgovorih sas "zavisi..." .zavisi ne samo ot tova kolko si go haresval i t.n. no i ot samiq 4ovek

Guest
    Emi chesno da vi kaja az kato vida momcheto s koeto sam hodila 7 puti iztrapvam cqlata....mn go obicham...no....kato znam che poveche nqma da go imam....nqkoi den shte se primirq:{

Супер фен
    Ми зависи колко време съм ходила с човека и като сме се разделили дали с лоши или добри намерения.защото в днешно време повечети тъпаци кат скъсат с гаджетата си почват да ги псуват да говорат груби неща за тях да се карат с тях и т.н.Но ако се разбираме и се видим отново,камо ли ако останем насаме за няколко минутки няма как да не префърчат 1-2 искри помежду ни Така че може да се кажа,че старата любов ръжда не хваща,но само в някои определени случаи.

zavisi naistina kak sa se razvili ne6tata i kolko sam go xaresvala.

Цитирай Първоначално написано от missito_
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    зависи

mi hvashta, ako ima dujd!

spored zavisi

[size=10][b]

Re: starata lubov rajda ne hva6ta?

Цитирай Първоначално написано от honey_91
    ako otnoo vidite biv6eto si gaje ili mom4eto/momi4eto koeto predi ste haresvali mn 6te vi vrahletiat li sa6tite 4uvstava?
    NE!
    E ... purvoto momiche, v koeto se vlubih (nespodeleno...az daje i ne probvah da sum s neq dE) me pobivaha t rupki 2 godini sled tova...veche e tretata godina...ot togava ne si govorim... Uf oburkah se iskam da kaja,che oniq den si govorih s edna neina poznata i tq beshe tam i ne potrepnah..E ako mi predloji nikoga nqma da otkaja da buda s neq de ,no ne q obicham kakto preid

Predpolagam, che bi mi bilo gadno, no nqma da stradam chak tolkova. Vse pak s tozi chovek sme se razdelili i za da stane tova e imalo nqkakva onovatelna prichina. Ako do sebe si imam chovek, na koito durja i obicham i znam, che i toi durji na men i me obicha prosto shte produlja napred.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    лично аз на скоро се видях с бившия си приятел в когото бях влюбена.Бяхме заедно една година но се разделихме щото се преместих!Две години по късно аз отново съм влюбена и си имам гадже, а го видях онзи ден и да ви кажа честно нищо не ми стана!Просто го видях побабрихме си и тва бешеама за кво си ви разказвам моите лични истории, просто исках да кажа че зависи.Значи ако си имаш гадже и си отново влюбен/а (като мен) може нищо да не почувстваш, но ако си самичък и не си с никого и старото гадже се пръкне от някъде може и нещо да с еизпита!Не знам досега не ми се е случвало да се притесня при среща с бивше гадже
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Всъщност както винаги не разбрах точно анкетата и клинкнах "не", имах пред вид , че твърдението не е вярно. За да се разделиш с някой трябва да е стнало нещо, разочаровало и двете страни. Повторното събиране е направо мъчение - вечно недоверие , несигурност, дебнене. Няма смисъл. Да хваща ръжда - когато някой ме разочарова много силно не мога да изпитвам нищо към него колкото и щастливи да сме били.
    Саботираш вота маце

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ами много зависи от момчето,обаче не мисля че ще ме връхлетят същите чувства,защото всичко което е било е минало и не може да бъде същото,още повече че взаимоотношенията ни са били прекратени по някакъв повод!

Голям фен
    Град
    софия

Re: starata lubov rajda ne hva6ta?

Цитирай Първоначално написано от honey_91
    ako otnoo vidite biv6eto si gaje ili mom4eto/momi4eto koeto predi ste haresvali mn 6te vi vrahletiat li sa6tite 4uvstava?

така ще я напсувам че.........

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    ми само 1 моя любов ражда не е хванала...
    Великите умове мислят заендо.....и аз съм така...никога няма да я забравя !

Град
    Sofia,kv.Levski
    ami az li4no ve4e ne predi dokato si nqmah gadje da no ve4e go zabravih,e spomenite sa hubavo ne6to no sega mislq za sega6noto si gadje

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_pise_f
    ami az li4no ve4e ne predi dokato si nqmah gadje da no ve4e go zabravih,e spomenite sa hubavo ne6to no sega mislq za sega6noto si gadje
    Ето чист пример за някой който е про дължил напред ие забравил старата любов.
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от love_all
    mi hvashta, ako ima dujd!
    Калкана изби

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми