- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- starata lubov rajda ne hva6ta?
ми само 1 моя любов ражда не е хванала...![]()
vijdam ot dujd na vqtur,ni6to ne izpitvam ve4e.
Само аз ли забелязвам какво детенце е писало темата? Забележете: говорим за любов, обаче в анкетата има отговор "зависи колко съм харесвал човека".
Emi chesno da vi kaja az kato vida momcheto s koeto sam hodila 7 puti iztrapvam cqlata....mn go obicham...no....kato znam che poveche nqma da go imam....nqkoi den shte se primirq:{
Ми зависи колко време съм ходила с човека и като сме се разделили дали с лоши или добри намерения.защото в днешно време повечети тъпаци кат скъсат с гаджетата си почват да ги псуват да говорат груби неща за тях да се карат с тях и т.н.Но ако се разбираме и се видим отново,камо ли ако останем насаме за няколко минутки няма как да не префърчат 1-2 искри помежду ниТака че може да се кажа,че старата любов ръжда не хваща,но само в някои определени случаи.
![]()
zavisi naistina kak sa se razvili ne6tata i kolko sam go xaresvala.
Първоначално написано от missito_
mi hvashta, ako ima dujd!
NE!Първоначално написано от honey_91
E ... purvoto momiche, v koeto se vlubih (nespodeleno...az daje i ne probvah da sum s neq dE) me pobivaha t rupki 2 godini sled tova...veche e tretata godina...ot togava ne si govorim... Uf oburkah se iskam da kaja,che oniq den si govorih s edna neina poznata i tq beshe tam i ne potrepnah..E ako mi predloji nikoga nqma da otkaja da buda s neq de ,no ne q obicham kakto preid
Predpolagam, che bi mi bilo gadno, no nqma da stradam chak tolkova. Vse pak s tozi chovek sme se razdelili i za da stane tova e imalo nqkakva onovatelna prichina. Ako do sebe si imam chovek, na koito durja i obicham i znam, che i toi durji na men i me obicha prosto shte produlja napred.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
лично аз на скоро се видях с бившия си приятел в когото бях влюбена.Бяхме заедно една година но се разделихме щото се преместих!Две години по късно аз отново съм влюбена и си имам гадже, а го видях онзи ден и да ви кажа честно нищо не ми стана!Просто го видях побабрихме си и тва бешеама за кво си ви разказвам моите лични истории, просто исках да кажа че зависи.Значи ако си имаш гадже и си отново влюбен/а (като мен) може нищо да не почувстваш, но ако си самичък и не си с никого и старото гадже се пръкне от някъде може и нещо да с еизпита!Не знам досега не ми се е случвало да се притесня при среща с бивше гадже
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Саботираш вота мацеПървоначално написано от Labelle
![]()
Първоначално написано от honey_91
така ще я напсувам че.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Великите умове мислят заендо.....и аз съм така...никога няма да я забравя !Първоначално написано от SeXyTo_f
ami az li4no ve4e ne predi dokato si nqmah gadje da no ve4e go zabravih,e spomenite sa hubavo ne6to no sega mislq za sega6noto si gadje![]()
Ето чист пример за някой който е про дължил напред ие забравил старата любов.Първоначално написано от Sexy_pise_f
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Калкана избиПървоначално написано от love_all
![]()