.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Moderated:Какво мислите за сексуалното насилие?

Hey hora ...neznam dali e imalo takava tema predi no mi e interesno da 4uia mnenia po vaprosa ...!!!
    Kakvo smqtate za sexyalnoto nasulie ... mn seriozen problem naistina... bili li sa vi nqkoga .... zashtoto ne ste iskali sex...i posle kakvo pravite sled tova... i ne samo zaradi sex...revnost i tempodomni Shte se radvam mn ako pishete vashite otgovori

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Повече от фен
    Град
    (:
    baxhaxhhxahxa interesna tema

ne ne sa me bili 6toto neiskam sex
    i pri4inata ne e 4e nikoga ne otkazvam
    prosto priqtelqt mi ne bi mi poslegnal
    a za iznasilvane ne iskam da govora puk i az vinagi dvija pone s 3-4 mom4eta v kompaniqta

xhahaxhaxhxah temata me nakefi mn =D>
    The pain is temporary!

Фен
    Град
    върху облаците;)
    ми не до сега никога не ми се е случвало да бида бита...заради това че съм отказала секс ...господ да си ни пази от такива работи
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Nqma da 4eta nito edin otgovor a napravo 6te otgovorq. Tova e palna otvra6tina da nasilva6 nqkoi da pravi kakvoto i da bilo. Ne sam bila bita nikoga i se nadqvam da ne mi se slu4i podobno ne6to nikoga za6toto tova e ujasno naistina. Az sam PROTIV

Град
    Varna
    Predi okolo 6 godini hodeh s edno mom4e- pyrvata mi golqma liubov. I pyrvoto mom4e, s koeto pravih sex. Bqhme zaedno godina i polovina. Vednyj otidohme do tqh da se preoble4e i poiska da pravim sex. Otkazah.. nqmah jelanie za tova. Toi se qdosa i me blysna na legloto. No .. neznam kakvo mi stana togava. Sqkash otka4ih. Razvikah mu se, zapo4nah da go udrqm. Qvno togava razbra, 4e naistina me e izplashil, pregyrna me i zapo4na da me uspokoqva. Ot tam natatyk stana osobeno po- nejen. Razminah se dosta leko. No imah edna priqtelka, koqto hodeshe s armenec. Redovno beshe nasinena, vse "padashe" nqkyde. No vypreki vsi4ko ne kysashe s nego,a tyrpeshe. Neznam kakyv 4ovek trqbva da si, za da tyrpish nasilieto ili kakyv trqbva da si,za da nasilvash nqkoi.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Какво трябва да е мнението ми? Отрицателно естествено. Изнасилването... това е отвратително нещо.. Не ми се е случвало да ми посегнат защото отказвам секс, но ми се е случвало да ме ударят от рявност. Тогава стигнах до извода, че това може да го направи само човек без самочувствие, който знае, че не заслужава приятелката си.Въпросния човек естествено го зарязах и си казах, че няма да позволя такова нещо отново да се случи

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Естествено, че мнението ми е отрицателно, то оставаше и да не е. Никога не бих търпяла такова положение. Ако не искам секс има доста други начини, по които да бъде склонена, но не и с шамари. А и аз това не мога да го разбера, тези момчета не проумяват ли, че дори и така да правят секс, момичето ама въобще няма да се раздаде... Ако тръгне по улицата все ще намери някое момиче, което и доброволно да се съгласи и да се постарае и на тоя да му е готино.
    Надявам се никога да не преживея кошмара.....изнасилване. Един път така съм бягала от един и накрая успях да се скрия в един магазин

Guest
    Да дойде адриана лима да ме изнасили

Град
    София

Re: Moderated:Какво мислите за сексуалното насилие?

разбирасе съм против изнасилването
    а ако говорим за човека до теб не съм толкова резервирана става скучен секса придружен само с нежни ласки,баш като по филмите
    (разбирасе в границите на допустимото). май обърнах темата ама някой беше казал че садо-мазохизмът е болестно състояние.
    За мен пък болни са тези които обичат да си редят свещички с мирис на лавандула и ванилия около леглото на лунна светлина

Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    Да дойде адриана лима да ме изнасили
    идвам ненаситник

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Бих убил мъж, но не бих насилил жена. Това са ми моралните норми. На няколко пъти съм се ядосвал до степен, че едва да се сдържа да не ударя момиче и винаги съм се изолирал от нея. Просто не знам дали следващия скандал няма да я перна.

А относно познати - и аз имам една позната, с която дори бяхме приятели по едно време.. Тя 3 години ходи с човек, който редовно я биеше. И цялата компания беше против него, беше готова да я защити, но тя си го обичаше Понякога не мога да разбера женския род.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    А защо пише сексуалното насили, а се пита за физическо насилие?
    Мен са не изнасилвали Поне два пъти даже Лоши жени...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    мнението ми за сексуалното насили... хмммм - незнам 'що за 4овек трябва да си да се опитваш така да изкараш своите комплекси. Това 4е не можеш да си контролираш гнева не озна4ава да показва доминирашата си сила пред жената (или мъжа) с насилие което ще доведе единствено до болка и социален отпадък.. а не дай Боже да има и деца свидетели на подобна ситуация.. няма да казвам колко много им вреди и психи4ески ДАЖЕ и физи4ески.
    Сексуалното насилие е породена агресия единствено от целта за себедоказване за ненужно надмощие и ЛИПСА НА ДОСТАТЪ4НА КУЛТУРА НА ИЗКАЗВАНЕ - най-лесно е да удариш един два шамара на жената а пък тя да се сеща какво да прави или не
    само дето не разбирам някой индивиди които продължават да споделят семейното ложе с подобен 4овек...
    ако мен ли4но ме поставят в такава ситуация определено не бих си подала "и другата буза", бият ли ме БИЯ! после бягам....
    SYJELQVAM ZA PRAVOPISNITE I PUNKTOAZIOCNNI GRE6KI!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Kitana, обикновено преглъщам такива неща, но тъй като си ми симпатична (и то не заради аватара ти)..

НЕ! МОЖЕШ! Не НЕМОЖЕШ! Две отделни думи. Освен това "не знам", "не означава", "не дай си боже", "не разбирам".

Моля те.. Умолявам те.. Не те карам да ходиш с правописен речник под ръка.. Това е тооолкова елементарно да се помни! Направи ми услуга, спаси българския език!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Ами мисля, че нема такова ;]
    Don't hate the player , hate the GAME!

Фен
    Град
    Свищов
    Много ясно,че съм против всякакъв вид насилие,да не говорим за сексуалното,това за мен е сериозно престъпление,което трябва да се наказва със смъртна присъда.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Мега фен Аватара на koalka
    Да не мислиш, че дори и някое момиче от тук да е изнасилено ще си признае?Е какво да мисля-всеки би казал, че е ужасно(всеки нормален).

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Много ясно,че съм против всякакъв вид насилие,да не говорим за сексуалното,това за мен е сериозно престъпление,което трябва да се наказва със смъртна присъда .

Drugogo verno, ama smurtnata prisuda... mace idi pii 2 aspirina be 4edo

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    kategori4no protiv nasilieto,bilo to sexualno ili drugo!az li4no ne sam go prejivqlai dano ne se slu4va na nikoi!poznavam xora,koito tarpqt podono ne6to i napravo ne gi razbiram!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си